Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az SE kapcsán igazából két dolog, amivel nem vagyok elégedett... Az egyik az üzemidő, és hogy naponta kötelezően tölteni kell, a másik pedig, hogy a gyári töltőjével is eléggé lassan tölt. Ezek miatt egy ideig fejemben volt a gondolat, hogy lecserélem hétre, azt hallottam, hogy történt előrelépés ezeken a területeken.
Aztán egyelőre elengedtem ezt a témát... végülis, naponta 2 óra töltés belefér, csak nincs lehetőségem elfelejteni, mert másnap büntet a cucc...A hajlított kijelző meg egyéb ilyen csicsa nem hoz lázba, tempóra meg az SE is igen fürge.
EKG-t nem tartom túl sokra, ha tényleg szükség van rá, akkor a tizenkét elvezetéseset kell csinálni, pulzust számolni, ritmusosságát megnézni meg elég egy sima óra is.
Véroxigén is ilyen, elég kevés hétköznapi helyzetet tudok elképzelni, amikor tényleg véroxigént akarnék mérni... mondjuk egy durvább Covid fertőzés, egy anaerob edzés, esetleg alvási apnoe lehet ilyen, de nálam szerencsére elég ritkán jön szembe ilyesmi.
AOD-t sem tartom sokra, nekem elég, ha felvillan a számlap, amikor épp kíváncsi vagyok valamire. Telefonon sem használtam sose, pedig S8 már tudta.Persze, mindenkinek más fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- Amazfit Balance hibátlan állapotban eladó
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest