Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az SE kapcsán igazából két dolog, amivel nem vagyok elégedett... Az egyik az üzemidő, és hogy naponta kötelezően tölteni kell, a másik pedig, hogy a gyári töltőjével is eléggé lassan tölt. Ezek miatt egy ideig fejemben volt a gondolat, hogy lecserélem hétre, azt hallottam, hogy történt előrelépés ezeken a területeken.
Aztán egyelőre elengedtem ezt a témát... végülis, naponta 2 óra töltés belefér, csak nincs lehetőségem elfelejteni, mert másnap büntet a cucc...A hajlított kijelző meg egyéb ilyen csicsa nem hoz lázba, tempóra meg az SE is igen fürge.
EKG-t nem tartom túl sokra, ha tényleg szükség van rá, akkor a tizenkét elvezetéseset kell csinálni, pulzust számolni, ritmusosságát megnézni meg elég egy sima óra is.
Véroxigén is ilyen, elég kevés hétköznapi helyzetet tudok elképzelni, amikor tényleg véroxigént akarnék mérni... mondjuk egy durvább Covid fertőzés, egy anaerob edzés, esetleg alvási apnoe lehet ilyen, de nálam szerencsére elég ritkán jön szembe ilyesmi.
AOD-t sem tartom sokra, nekem elég, ha felvillan a számlap, amikor épp kíváncsi vagyok valamire. Telefonon sem használtam sose, pedig S8 már tudta.Persze, mindenkinek más fontos.
-
ForRedGlory
félisten
Watch 7-re lehet már kapni valamilyen értelmes kijelzővédő üveget?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Üdv itt is!
3rd party számlapokat nem lehet utólag hozzáadni, csak a gyárikból válogathatsz, viszont azokat kedvedre átszabhatod.
Alvásfigyelést én sosem használtam, azt tudom, hogy van gyári is, de az olvasottak alapján elég butácska, és az AutoSleep nevű appot szokták ajánlani helyette.
Az én 4-esem, illetve anyumé is, ~3 év alatt rengetegszer voltak egész éjjel töltőn. Még működnek.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
a 6-os sokkal jobb az SE-nel, plusz 15k-t mindenkepp meger. always on display, veroxigen app, ekg app csak hogy a legfontosabb kulonbsegeket emlitsem. tovabba a processzor is egyel ujabb benne, ugyanaz, mint a legujabb 7esben tehat valoszinuleg a tamogatasa is addig fog tartani.
p.s.: alvas monitorozasra az autosleepet javaslom, sok mindent tud es csak egyszer kell megvenni nem elofizeteses
-
dorika87
őstag
Sziasztok. az iGlass Black Friday-t tart, és érdeklődnék, hogy használ-e valaki milánói rozsdamentes acélszíjat? Mik róla a tapasztalatok?
A 70%-os kedvezmény nagyon felkeltette az érdeklődésemet. -
gamerthor
csendes újonc
Sziasztok! Apple Watch SE vs. Apple Watch Series 6 között most több helyen is csak 15 ezer Ft különbség van, megéri szerintetek nem az SE-t választani (44 mm-es verziók)?
-
Sziasztok!
Újdonsült SE tulajként érdeklődnék, hogy plusz óraszámlapokat honnan lehet szerezni, akár fizetős akár ingyenes megoldásban?
Továbbá az alvásmonitorozás működik/van? A pulzusom figyelte, de érdekelne, hogy az alvási ciklusokat tudja-e nézni? Esetleg ehhez van-e valamilyen ajánlott app?
Kb. mennyi idő míg a töltője feltölt? (samsung tőltőre tudom dugni, a gyárin a telefon van)
Érdemes-e egyáltalán éjjel fenthagyni az órát? Reggel sem rá ébredtem, hanem a telefonra
-
nji
aktív tag
válasz
balinlin
üzenetére
Szerintem jól értelmezed. Mindenkinek a saját teljesítményét kell tulszarnyalni, tehát így nekem sokkal könnyebb lenne. Hasonló beállításokkal rendelkező embereknek érdemes versenyezni, de nyert már ellenem olyan is, aki sokkal magasabb szinten volt, de 200-300 %-os mozgást és gyakorlatot teljesített. Engem nem zavar, ha veszitek, ez csak egy közös szórakozás. Nézegetem, hogy ki mit sportol és mennyit.
-
nji
aktív tag
Én az apple watch-ot leginkább az edzés funkciók miatt vettem, mert jobban ösztönöz, mint a kínai órák. Korábban mi bandjaim voltak még az elején a legelső kínai piacos és utána 3-as, aztán amazfit GTS. Volt Apple watch series 1,3 most 7.
Esetleg lenne valaki aki versenyezne velem a "gyűrű" adatok megosztásával? Nekem csak alap szintre van állítva, 250 kcal mozgás, 15 perc edzés, 12 óra állás. Most is versenyzek külföldiekkel, akiket a Redditen találtam. Szerintem ez a verseny még jobban ösztönöz, meg úgy is, hogy nem ismerem a másik embert. Valaki szokott meg ilyet? Mi történik, ha mindketten végig a maximális pontot kapjuk? Akkor mindketten kapunk díjat? Ezt a korábbi modellekkel is lehet csinálni, nem csak a 7-esssel. -
Immy
őstag
Sziasztok,
Ha csak iPad van kéznél akkor mennyire használható az apple watch? iPhone helyett pedig androidot használok. -
Bilux
veterán
Apple watch series 7 billentyűzet nem jön elő csak diktálás. Úgy tudtam kéne lenni billentyűzetnek is
-
perge666
veterán
válasz
tysonn198810
üzenetére
Hálistennek.
Használd egészséggel. -
tysonn198810
tag
Sikerült! Törölte magát az óráról! Köszönöm azért!
-
perge666
veterán
Tudtommal nem.

De nem kell egyből a legrosszabbra gondolni,ezer és egy oka lehet hogy az eladó miért nem jelentkezett még,én adnék neki egy kis időt.
Egyszer énis jártam így egy watch 1-el pár éve,én el tudtam érni egyböl az eladót,de 1 jó órát elszórakozott vele mire sikerült neki a távoli kijelentkezés. -
Bilux
veterán
válasz
tysonn198810
üzenetére
Vagy feljelentés mert így átvágtak ha nem törli ki az icloudból
-
perge666
veterán
válasz
tysonn198810
üzenetére
Szia.
Ilyenkor vársz és reménykedsz benne hogy az eladó jelentkezzen! -
tysonn198810
tag
Sziasztok!
ma vettem egy Apple watch series 5-ot, Nike edition. Az előző tulaj elfelejtett kijelentkezni belőle és csinált egy factory resetet rajta. Most viszont nem tudom párosítani a telefonnal mert az ő Apple id-jat kéri. Viszont annak ellenére h felajánlotta és nem volt rosszul szituált ember, nem veszi sem a telefont sem pedig üzenetre nem válaszol.
ilyenkor mit tudok tenni az órával ?
elore is köszönöm a választ!
-
-
smiti
veterán
Nekem szerencsére gond nélkül felment a 8.1 és azóta sincs gond. Ez egy SE.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
B***ki, ne már..
agyamat eldobom, hogy megveszel egy felső-közép kategóriás órát, ami most már arany értékével vetekszik, és jön egy frissítés és egyenlővé teszi egy darab kővel??!! Ez valami vicc??
Ja persze semmi gond, rendelem is az újat 170K-ért, ja nem...Átolvasva a Te történetedet, nekem itt több dolog is sántít:
- én is beszéltem az apple szervizzel és bár a kolléga abszolút készségesen próbált segíteni, nekem csak a kényszerített újraindítást adta tanácsul - illetve ha ez nem segít, akkor vigyem be egy szervizbe ahol "néhány perc alatt szoftveresen újraindítják"
- ő a szerviz központból csak tanácsot illetve szerviz helyszínt tud adni, ergó ez a távoli újraindítás nekem elég kamu szagú.
- no felhívtam a legközelebbi hivatalos szervizt ami Győrben van és a kolléga azt mondta ők nem tudnak szoftveres újraindítást végezni, ezért tovább küldik svájcba az órát ami 3-4 hét és ennek megfelelő tízezres.. Egy pozitív rész, hogy ahol lakok ott is van egy boltjuk(egy cég, tulaj), ide vittem be és vizsgálták meg, illetve konzultáltak a győriekkel, majd a hivatalos apple szervizesekkel, akik az új készülék vásárlását javasolta. Én is javasoltam egy valamit nekik...Kíváncsi vagyok nagyon mire jutnak vele az iStyle-ban, drukkolok, jelezz mindenképp mi lett végül az órával, de ezek szerint ez a frissítés elég tudatos az apple részéről.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Don.Corleone
üzenetére
-
Bilux
veterán
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Alkatrésznek eladni
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 2 éves S3, lejárt garival, legutóbbi frissítést szerettem volna telepíteni a szokott módon, óra-telefon töltőn 90% felett, wifi elérhetőség a szobában, majd az órán a frissítés 3/4 résznél megállt, 2 órán keresztül állt és utána bedobta a piros felkiáltójelet és hogy apple support... hivatalos apple szervíz instrukcióit követve próbáltuk az újraindítást, hiába, felkiáltójel most nincs hanem 10-12 sec apple logó majd fekete kép.. nem tudja betölteni a rendszert, vigyem be a hivatalos márkaszervizbe.
Márkaszervíz bevizsgálta, kuka az óra, apple tud újat helyette 80K. Első reakciómat nem írnám le.. szervízben külön kiemelték mennyire szép állapotban az óra, de sajnos "van ilyen" hogy a frissítés kinyírja.
Végső elkeseredettségben az lenne a kérdésem, bárkinek bármi ötlet mit lehetne vele kezdeni, hogy ne szekrény alatti támaszték legyen?
-
sajog159
aktív tag
Szia,
Részben értem. Tudom is feltehetően mire kell, rábökném, h. előjöjjön az ébresztés menü. Van „Új ébresztés” gomb.
Konkrét feladatom, amit nem sikerült beállítanom. Másnap reggel – de csak holnap reggelre – át akartam állítani az ébresztést 6:00-ra. Minden hétfőre át tudtam volna állítani, de csak 1 reggelre valahogy nem. „Szóval tudsz megadni ébresztést akár egyetlen alkalomra is.” Ezt nem láttam, hol/hogy lehet. -
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
A Apple Watch SE GPS órámon be van állitva 7:30 ébresztés. Ezt az órámon meg tudom változtatni csak 1 alkalomra?
Azt látom, hol lehet, de gondolom ez "mindig"-re szól, nem? -
Lehet
Parancsok / Shortcuts alkalmazással

#653MADcat
Én sem cserélem a Series 5-öt
Mivel ilyen csillagpatrik színvilágot nagyon nem szeretnék, nekem a hagyományos Silver kellKÉRDÉS:
Apple Watch TÉRKÉP alkalamazás nektek is ÉJSZAKAI MÓD-ban van nappal is? Tök sötét a térkép éjjel nappal amióta telepítettem a WatchOS 8at -
joey04
titán
Ez csak egy mellék topik, van egy 2015 óta működő, 20k+ komenttel rendelkező Apple Watch topik, ott többen vagyunk, hamarabb kaptok választ a kérdésekre, és ha születik valami jó megoldás bármilyen problémára, vagy bármilyen hasznos infó elhangzik, az inkább ott legyen szvsz, ne fusson a 2 topik párhuzamosan. Itt a topik: [link]
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor marad az öt. Teljesen jó még.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Szia. Szerintem nem sokkal tud többet a 7 az 5-höz képest. A topik témaösszefoglalójába(blog) már betettem a Series 7-et, már csak itteni frissítésre vár.
Processzorban nincs újítás, ugyan azt kapta meg S7 névvel mint az S6...Meg stapabíróbb lett az üveg és kicsit nagyobb lett a kijelző. -
Az ötöt amúgy érdemes a hétre cserélni?
-
nji
aktív tag
Ti milyen hálózati adaptert vettetek az órához? Nekem a gyorstöltés miatt kellene egy megbízható. Ez szerintetek jó vagy van olcsóbb vagy jobb? Későbbi telefon miatt vennék duplát, egyszerűbb lenne most letudni. Jövőre cserelek majd telefont. Gondolom már azok is usb-c-vel csatlakoznak legalábbis az adapter irányába.
[link] -
orangez
csendes tag
Ha Telekomos LTE Apple Watchot veszek használtan, előfordulhat hogy letiltják IMEI alapján?
(technikailag tudom hogy lehetséges, arra lennék kíváncsi valaki tudja e konkrétan) Köszi!! -
mouzrr
őstag
Lehet olyan automatizalast beallitani hogy este 8-tol reggel 6-ig energiatakarekos modban legyen az ora?
Illetve olyat hogy szinten 2 idopont kozott ne rezegjenek a messenger ertesitesek?
-
Dr. Oid
senior tag
Sziasztok,
Lte-s watch 5-öt használok, 12 pro maxszal. A telefonban van egy telekom esim és egy Telenor fizikai. A telekomos számhoz tartozik 2 multisim, az egyiket helyeznem át az órába. Elvileg sikeres volt a művelet, hozza adtam, de mégis azt írja az óra, hogy SIM not provisioned/SIM nincs előkészítve és értelemszerűen nincs mobil kapcsolat az órán. Esim újra volt már készítve a telekomnal, óra volt már resetelve, újra párosítva a telefonnal, semmi sem segít. Van ötletetek? -
CragON
aktív tag
Tudja esetleg valaki, hogy iCentre-n keresztül rendelt W7 mennyi időn belül jön meg?
-
balinlin
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én is kikapcsoltam, hogy automatikusan feldobja a zene appot az órán. Na nem az akkuidő miatt (szerintem sem lehet szignifikáns a különbség), hanem azért mert zavar.
Telefonon watch app,display and brightness, auto-launch audio apps. S5 esetén itt van, de nem hinném hogy van különbség.
Angolul használom a telefont, így a pontos magyar verziót nem tudom.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Istenem, köszi a kioktatást.
Ettől még a kérdésre nem adtál jó választ, de akkor majd rájövök.Azt meg hagyjuk, hogy mennyit fogyaszt. A full fekete semmit nem fogyaszt, a színes-szagos zenelejátszó felülete meg többet fogyaszt. Fact.
Csak, hogy jobban érezd magad és magadévá tudd tenni a gondot: ha meg akarom nézni az időt vagy a custom watchfacen lévő információkat, akkor ne a zenelejátszót kelljen rendszeresen kinyomogatni... bár lehet én vagyok extrém felhasználó.
Utána olvastam a drága pénzen megvett órámnak és nem találtam megoldást, azért írtam ide. Neked nem sikerült utána nézni, mert linkeltél egy baromságot. Ettől még én is hülye vagyok, hogy nem találom meg a funkciót. Fact.
Amúgy nem tudom, hogy mégis hol említettem azt, hogy az óráról fut a zene. Mindegy, nem kell válasz, mert látom csak a kioktatás megy.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
1) nem az óráról szól a zene - nem spórolsz vele
2) csak és kizárólag a funkciógombok jelennek meg rajta
3) képes vagy egy kényelmi funkciót kikapcsolni egy maximum laboratóriumi körülmények között TALÁN mérhető akku nyereségértDe hát hajrá, láttam itt a PHn már furcsábbat is.
Gondolom nem folyamatosan az órádat nézegeted és azt figyeled, hogy mennyi az idő vagy hány másodpercnél jár a szám? Mert ha nem, akkor halál komolyan mondom: csak magaddal b.szol ki
olvass utána a Watch kijelzőknek, annak amit drága pénzen megvettél. Már Series 5 óta (tehát több mint 2 éve) LTPO Display van benne, ami 1Hz képfrissítésre képes csökkenteni Always on Display mode-ban (mert gondolom ha ezt kikapcsoltad - mint ahogy én az első másodpercben), akkor nem aggódnád túl a kérdéstDe akkut spórolni mindig úgy lehet a legjobban: HOME gomb nyomva tart, és a legfelső csúszkát balról jobbra elhúzva, vitrinbe behelyezve tuti nem merül
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Most mit lol-ozol? Azt ne mond, hogy nem fogyaszt többet a zenelejátszó skin (ami szinte 100%-ban kitölti a kijelzőt), mint pl a Nike watchface, aminek 60-70%-a fekete. Az OLED kijelző fogyasztása a megjelenített tartalomtól függ.A segítséget azért köszi. Más kérdés, hogy a beállítások között még véletlenül sincs wake screen, ahol be lehetne állítani. Már, ha ez a leírás helyes:
Press the Digital Crown on your Apple Watch.
Tap Settings on the list of apps or in the grid view.Tap General.
Tap Wake Screen.
Tap the switch next to Auto-Launch Audio Apps so it's in the grey "off" position. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"csak az akksit szívja" = LOL xD
-
ForRedGlory
félisten
Viszonylag hülye vagyok Watch (7) témában, de nem találtam megoldást a gondomra.
El lehet azt valahogy érni, hogy ha zenét hallgatok iPhone-on, akkor az órán ne jelenjen már meg a zenelejátszó? Folyamatosan mutatja, nem győzöm kilőni. Csak az akksit szívja, nem lenne rá szükségesem, ha úgysem nézem az órát.
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Vennék az órámhoz (S6 44mm SS) egy gyári leather loop szíjat. A csoklóm kerülete 19 cm. Szerintetek melyik méret lenne rá az idaális? M vagy L?
-
AtKaSr
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy ki milyen tokot használ - ha használ - az órájára? Munkàmból adódóan esetleges sérüléséknek lesz kitéve az óra, és szeretném valamennyire megvédeni ha lehet. Illetve jól olvastam hogy a 7es szeriaval a régebbi tokok nem passzolnak?
előre is köszi -
CragON
aktív tag
Ha esetleg az olcsóbb Ion-X verzióban gondolkodsz.
[Ion-X teszt] -
rendar
tag
Sziasztok! Első Apple Watch- om megvásárlása előtt állok. Huawei W1- et használok kb. 5 éve. Azon zafírkristály kijelző volt, egy karc nincs rajta, pedig munka közben kap rendesen. Melyik Apple Watchot ajánlanátok, ami bírja a strapát? A ház és a kijelző is. Nem feltétlenül kell a legújabb. (iPhone X- el használnám) Előre is köszi!
-
En mediaban ma megneztem, számomra semmi extra és ez a fekete is túl snassz a 4es szürke után. Ha nem rakom egymás melle és nem az új 7esre dizájnolt szamlap lenne beállítva akkor kb senki nem mondja meg, hogy ez egy 7es. Így negyesrol inkább most egy 5-6osra váltok, legalább lesz always displayem és ezust szín, aztán jövőre most már hátha tényleg innovatív újítások lesznek.
-
kexksz
addikt
iStyleban meg lehet mar nezni eloban az uj Watchot?
-
-
válasz
ittakary
üzenetére
Ugyanez. Nagy lelkesen nyitottam meg az oldalt mikor láttam hogy rendelhető, gondoltam ezust telefon melle ami szinten évek óta nem volt és idén rá vettem magam veszek egy évek óta palettan Levő ezust watchot, erre órák ota tepelodom és már úgy vagyok vele egyelőre h marad a 4es és kivarom a 8at. Majd a mediaban megnézem azért, de már a kompromisszum fix lenne…
-
válasz
dani0113
üzenetére
a véleményemet egy olyan helyiségben tudnám kifejteni, ahova csak egyedül szoktam járni
konkrétan ez az egyetlen oka, hogy idén nem fogok cserélni Series 5ről, pedig szerettem volna, hiszen valami 2-3 éve csak Silver Watch-okat veszek
megnézem majd még élőben is, de már elszállt az érzés, hogy "akarom"

-
Sziasztok!

Mi a véleményetek az új csillagfeny színről?
Most akartam váltani 2evnyi space gray hasznalatrol ezüsttel, erre csalódottan vettem észre tegnap, hogy igazi ezust csak a rozsdamentesbol van…
Ez a csillagfeny picit csajosnak hat, de inkább ezust mint arany. Nem tudom..
-
mouzrr
őstag
Az utolso soraiddal egyetertek maximalisan. Azt hiszem a 20w toltofej eleg a gyorstolteshez, talan a 13 pro max ami kb 27wattal tud tolteni.
ha nagyobbat hasznalsz nem gond, a telefonban levo elektronika donti el mennyit vesz fel a tolteskor.ha rosszul tudom valaki majd kijavit, de az Apple oldalan fent van minden info hogy mit mivel tudsz tolteni!
-
nji
aktív tag
Egyelőre a régi USB töltővel fogom tölteni, ami sajnos nem fogja lehetővé tenni a gyorstöltést.
Ha ez így nagyon lassú lesz, akkor sajnos új töltőfej és hálózati adapter is kell, mert nekem eddig semmi sem usb-c csatlakozós, mivel mindenem régebbi.
Hálózati adapterből is van 20,30,61 és 96 wattos. Ha az iPhone SE-t is ezzel akarom majd tölteni, hogy az is gyorsabban töltsön, akkor ezek közül melyiket kell venni? Hogy az órához is jó legyen meg a telefonhoz is. A specifikációkban benne van a max watt adat vagy ha nagyobb a töltő, akkor nem teszi tönkre csak leszabályoz? Ezekhez nem értek, sokkal egyszerűbb volt amikor mellette volt a megfelelő töltő. Ez is csak egy lehúzás, nem környezetvédelem. -
mouzrr
őstag
Nem tudom hogy regebbi orak melle jart e toltofej, nekem a W6 az elso, meg az i12pro is az elso almas telefonom.
Az orahoz vettem kulon 5wattos toltofejet, geprol ugy tudod tolteni ha van rajta USB-C csatlakozo. A regebbi magneses toltoknek ha nem C-s a vege akkor meg egyertelmuen lehet geprol is a sima USB csatirol.szerk: ha magara a toltore gondoltal amire rateszed az orat, akkor arra az a valaszom hogy sajna nem tudom hogy az tolt e gyorsabban vagy az ora tud gyorsabban felvenni aramot.
-
molika
újonc
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy a billentyűzet miért nem jelenik meg az ID igazolásához
a jelszó megadásánál, hogyha appot szeretnék telepíteni a Watch SE-re.Telepíteni kellene egy billentyűzetet.
Ahhoz ugyebár megint ID jelszó kellene nemde bár? Szóval segítsetek légy szíves!
Ezer köszönet! -
nji
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nekem az iStyle írta, hogy nemsokára érkezik. Igaz én a teljesen alap csillagfény verziót kértem, semmivel nem varialtam. Te valami extra összeállítást kértél? A redditen is írják az amcsik, hogy sokan alap cuccot kérnek és majd rendelnek hozzá pantokat. Bár ott meglepően sokan veszik a fém és titanium változatokat is, mert megengedhetik maguknak. Nekem jó lesz az alumínium is, fóliát sem tervezek rá. Viszont egy jó töltő nem ártana. S4 töltője megvan, de az gondolom nem tölt annyival mint amennyivel maximálisan lehetne. Gyári töltőt vetettek hozzá vagy van más megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- PayPal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm S/M
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ettől még a kérdésre nem adtál jó választ, de akkor majd rájövök.