Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
Belépésnek milyen használt watch ajánlott? Feleségem és én is szeretnénk, de valami “olcsóbb” verziót elsősorban tesztre. 100 ezer alatt gondoltuk/darab. Olyan kellene ami még esetleg támogatott és nem akadozik. Előre is köszönöm.
-
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Hát passz.
Nekem mindig pofázott, hogy hol tartok az edzésben, de majd ránézek mi van beállítva. -
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Tud.
-
kisdobos0111
aktív tag
Sziasztok.
Apple watch tud edzés közben magyar nyelven kalauzolni? Előtte samsung órám volt és adott időközönként bemondta a pulzus, megtett utat stb. -
Viper26
nagyúr
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
What?
Nekem eddig az összes tudta.
Még AOD alatt is. -
KillerATi
tag
2022 AW SE tud automata fényerő állítást? Nem találtam semmi erre vonatkozó beállítást. De lehet csak béna vagyok.
-
norbertoth
senior tag
-
Peat76
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Szoftver legújabb, AW melyik?
Saját app-ját használod? Tevékenységben látszik a lépés, ott sem? Használj külső appot! Én évek óta a Sportstrackert használom! -
norbertoth
senior tag
Az miért lehet, hogy ha elkezdek sétálni, nem jelzi az óra hogy elkezdtem egy edzéstípust?! Be van kapcsolva minden létező cucc ehhez, kikapcsoltam, reboot, majd bekapcs, de akkor sem, nem értem, 3 nappal ezelőtt még működött minden gond nélkül

-
sirfer
aktív tag
Sziasztok, van vmi ötlet arra, hogy az Ultra miért "csörög", ha nincs a kezemen? Vagy ha töltőmn van, akkor is. Sőt a repülő üzemmódban is. Csuklóészlelés aktív. Le is zár, kéri a kódot. A Support össz ötlete az volt, hogy kapcsoljam ki-be a csuklóészlelést. A régebbi Watch-om nem csinálja. Külföldi fórumokon láttam h más is küzd ezzel, de megoldás nincs egyelőre.
-
Stark95
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Mármint a telefonon gondolom, ott ki volt kapcsolva, most be kapcsoltam, de így gondolom a telefonon is feldobálja majd egy ablakban az üzenet tartalmát, vagy nem?
Most ki sem tudom próbálni, mert közelben távolban nincs ember akit megkérnék, hogy küldjön valamit viberen
-
Vibernél nekem rezzen és csippan egyet, meg is tudom nézni és diktálással válaszolni is tudok. Beállítás kérdése, de arra már nem emlékszem mit hogy kellett állítani.
-
-
Viper26
nagyúr
Viber üzenet esetén másnak sincs haptic feedback?
Az üzenet átjön, csak így nem tudok róla.
-
Viper26
nagyúr
How do I know if my Apple Watch is backed up?
You can verify that it indeed backed up by going to Settings > General > iPhone Storage > Watch. Under Documents & Data, you should see the name of your Apple Watch, along with the date of your latest back up
Nekem nincs ott, pedig most csináltam mentést a telón, valami kimaradt volna?
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Új AW S8 user vagyok.
Lenne pár kérdésem.1. Este a sötétben annyira halovány a kijelző fényereje, nem lehet ezt még a beállításokban lévő fényerő max-ra állításán felül emelni? Nekem olyan haloványnak hat.
2. Ti szoktátok alvásánál is használni? Szeretném kipróbálni, de félek hogy összenyomom vagy valami ha a fejem alá teszem a kezem vagy fordulok és ráfekszek
Köszönöm a helpet!

-
pamesz
tag
válasz
csabi94
üzenetére
Sajnos csak az éjszakai alvást tudja monitorozni. Aki többműszakos, így járt. Aki délután ledől, így járt. Egyébként én azt sem értem, hogy automatikusan miért nem tudja ezeket? Nekem volt sok éve egy Mi Band 2-m, az árából kijönne 20+ almásóra. Na az érdekes mód tudta az automatikus alváskövetést. Ha délután ledőltem 20 percre, bekapcsolta az alvó módot, mért mindent, kikapcsolta az értesítést. Ébredés után szólt, hogy kihagytam pár értesítést, mindent automatikusan. Most az aw-nál többször is volt, hogy az óra rezgése szakította félbe a délutáni sziesztámat, mert elfelejtettem bekapcsolni a ne zavarj fókuszt. Nagyon hiányzik ez a funkció. Tanulhatna az apple a kicsitől…
-
csabi94
őstag
Sziasztok,
Délutáni 1-2 órás alvást nem lehet az órával követni, és nem lehet visszanézni?
Gondoltam, javítaná a heti statisztikát időtartam fronton, de hiába nyomtam rá az ágyikóra, utólag nem jeleníti meg, hogy aludtam délután.

Köszi!
Üdv,
Csabi. -
Griff55
senior tag
Apple watch védelmére milyen kijelzővédőt ajánlotok? Vettem rá egy Spigen Rugged armor bumpert, de egy hét után visszavittem, nagyon ormótlan bumszli lesz tőle az óra, ront a szenzorok érintkezésén és megreked a kosz a tok és az óra között (igazából ez volt a fő ok hogy visszavittem, mert amazonon volt pár elég riasztó feedback hogy pár hét/hónap használat után mennyire elkoptatja az órát, és fekete óra esetében nem örülnék ennek.
Egyébként a kijelző mennyire karcolódik? eddig úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra, mert még semmilyen fólia nincs rajta, de még nem is karcoltam meg. -
Griff55
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Én is így szoktam. Amúgy üdv mindenki, első apple watch tulaj vagyok. Tavaly váltottam androidról iphone-ra és 2 hete vettem egy apple watch 8-at. Eleinte eléggé vegyesek voltak az érzéseim, hogy egyáltalán megérte-e ez nekem? Engem leginkább az alvásfigyelés és egyéb egészségügyi funkciói fogtak meg, időnként használom edzéshez is. Ahogy fedezi fel az ember a funkciókat egyre jobban megszereti, pl főzésnél rendkívül hasznos, hogy azonnal az órádról tudod indítani az időzítőt
.
Az akkuidővel nem sikerült annyira megbarátkozni, főleg úgy hogy évekkel ezelőtt volt egy mi band-em meg a családban több garmin óra is van, amik napokig mennek, itt meg ilyen silány az üzemidő.. Remélem ezt idővel majd az apple is meg tudja ugorni, addig marad az alkalmazkodás. (tesztelgettem már hogy mennyit bír, ha nincs sportolás, akkor simán elmegy 48 óránál többet is a 45mm-es wifis)
Én fürdéshez reggeli készülődéshez mindig leveszem, ezért akkor a legcélszerűbb a töltés. -
csabi94
őstag
Sziasztok,
Anno az AW3 amikor alvó (ágyikó) módban a kezemen volt, átváltott egy kijelzőre, ami csak gombnyomásra ébredt fel, és a kilépéshez a crown forgatása volt szükséges, kb. mint úszásnál.
Ehhez képest az AW8 alváskor folyamatosan bekapcsolt kijelzővel van, teljesen feleslegesen. Ti alszotok vele? Mit kéne tennem, hogy éjjel kapcsolja le a kijelzőt, azon kívül, hogy mindig másszak be a beállításokba, és kapcsoljam ki az állandó kijelzőt?
Köszi!
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
Watch SE-vel kapcsolatban lenne kérdésem. A magasság mérés 2 naponta elmegy az órán. Telefonhoz BT-n csatlakozik majd helyzet meghatározás be és kb 15 perc után újra működik 2 napig. Aztán kezdődik elölről. Alap esetben nincs csatlakoztatva a telefon, de elvileg nem is kell mert alapból tudja ezt az óra. Találkozott már valaki ilyennel? Voltam vele szervizben kicserélték, de ez is ugyan azt csinálja.
-
strogov
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Iránytűvel az emberek 99,9%-a nem tud mit kezdeni. Magyarországon átlag embernek soha nem kell használni (40 éve túrázok). Iskolában az égtájaknál elmondják, hogy van ilyen, de a használatát egy tanteremben elég nehéz megmutatni ... meg értelmetlen. Nekünk még volt kötelező tájfutás iskolában, de ma már azt se tudják mi a rókavadászat.
Úgyhogy az iránytű az embereknek legfeljebb érdekesség mint értelmes eszköz. Szextáns használatot se tanulnak pedig az egy órával együtt komoly, navigációra alkalmas.
A mechanikus, számlapos óra viszont igazi túlélő cucc. Bárkinek értelmes aki kimozdul a négy fal közül. Ezért megtanulni az olvasását szerintem fontos, és bárhol is hagyják el a tantervből az nagyon nagy hiba. -
Parson
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
A svájci Swatch ismert márka, régebben otthon is az volt... ök számtalan olyan design-t adtak ki, ahol nem voltak számok az óralapon, mégis vették, mint a cukrot, és tudták használni az emberek. Nekem is volt nem egy olyan órám, és gond nélkül le lehetett olvasni hogy mennyi az idö, mivel megszokja az emberi szem - viszont ha 1-2 percet tévedsz is, és az gondot okoz neked, akkor valóban nem te voltál a célközönség, ezek a swatch órák inkább a lazább egyéneknek készültek. Na most ez a számlap nekem azokat az órákat idézi.
-
-
balgab84
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nagyon butan nez ki igy…. Jo lehet, h aki megszokta annak nem tunik fel, de ez igy gaz… olyan mintha akadozna. Ez csak erre a 8-as szeriara jellemzo vagy amelyikben van mar fenyerzekelo? Meg egy kerdesem lenne, h errol a jelensegrol youtube-on vannak fent videok?
-
-
balgab84
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hu dejo…. Koszi a gyors valaszt, mar majdnem szervizbe kuldtem…. Nagyon fura igy egy ilyen draga oratol, azert is nagyon furcsa most nekem mert elotte samsung oram volt, az popec megjelenitoje volt….. akkor gondolom nincs mit tenni vele, de legalabb nem hibas…. Csak az az erdekes ,h nem mindegyiknel csinalja…..
-
válasz
balgab84
üzenetére
Lásd itt.
Viszont én kiderítettem, hogy mitől van. Ambient light, vagy dim lightnak nevezik. Az óra a környezeti fényviszonyokhoz állítja be a kijelző fényerejét. Próbáld meg sötétben és világosban is. Sötétben nem fogod tapasztalni ezt a jelenséget. Tényleg elég idegesítő. De nem lehet mit csinálni vele, meg kell szokni. Két éve kérik a felhasználók az Apple-t, hogy ki lehessen kapcsolni. Nem gondolom, hogy nagyon foglalkoznak vele.
-
balgab84
aktív tag
Sziasztok. Par napja vettem iwatch series 8-at, az lenne a kerdesem, ha csukloból felemelem az orat, nemelyik szamlap(gyari) olyan, mint ha lassabban ebredne fel, kicsit olyan mintha szaggatva ebredne fel a kijelzo, ez a fenyerzekelotol van? Ti is tapasztaltok ilyet? Kosz a valaszt elore is.
-
Semin
őstag
válasz
csabi94
üzenetére
Hasonlóképpen vettem egy Airpods 3-at a Mediában. Bontatlan doboz, de a gariból hibádzik 3 hónap. Sebaj számla ellenében a kerekedőhöz is fordulhatsz, és ott az AW8 esetében nem is egy év gari lesz, hanem kettő.
(Feltéve hogy elérte a vételár a 100k-t és nem cégre vetted) -
csabi94
őstag
Sziasztok! Apple Watch honnan számítja az 1 éves garit? Vettem nemrég egy Watch 8-at, mely bontatlan dobozból került elő, viszont a gari ideje mindössze 9 hónap. Valakinek van ötlete? Én azt gondoltam, hogy az első bekapcsolástól/aktiválástól indul az 1 év.
Köszi a segítséget előre is!
-
kbadam83
senior tag
Az miért van ha az alvás adataimnál csak az alvás időt jeleníti meg a grafikonon sötét zöld tartománnyal, és az alvási szakaszok nincsennek megjelenítve, és mérve sem? Pedig az éjszaka a pulzusomat mérte, mert az látszik az adatok között
Előre is köszönöm -
Semin
őstag
Átlagosan 5 év egy óra SW támogatási ideje.
(Nem jön hozzá több frissítés).
Hiába a nagyobb akku, ha a hardver megegyezik egy S8-al. Ebből az következik, hogy szintén 5 éves ciklusra van tervezve.Ha kizárólag az akku tartósság a fő szempont, egyszerűen nem éri meg az ultra, jobban megéri egy S8 és egy csere 5 évnél. (Szerintem ez az opció anyagilag is olcsóbb)
-
Parson
addikt
No tegnap nézegettem ezt az AW Ultra-t a mediamarkt-ban... és hát csöppet gondolkodóba estem. Ha nagyobb benne az akksi, ami egy feltöltéssel tovább húzza, akkor az akku degradáció is lassabban megy végbe, hiszen ugyanannyi idö alatt kevesebb ciklus megy bele... jól gondolom, vagy jól gondolom ?

Egy órát ha megveszek, azt lehetö legtovább szeretném használni, cserélgetés nélkül...
Ugyanakkor meg tény, hogy ha gazdaságilag nem is, de technikaliag a sürübb cserélgetés meg kedvezöbb az újdonságok miatt... nagy dilemma ez...
-
Érdekes amit itt olvasok az alvás figyelésről. Azt tapasztaltam, hogy nagyon pontosan regisztrálja mi történik az éjjel, figyelgetem, és ha emlékszem reggel valami éjjeli történésre akkor ellenőrzőm, és döbbenet a pontossága. Nem gondolom, hogy az alvást/ébrenlétet a pulzus alapján dönti el, elég magas a pulzusom még alvás közben is, mégis mutatja, hogy aludtam.
-
gzbotii
nagyúr
Én egy Huawei Watch GT-ről váltottam. Mindennel meg voltam elégedve, 10 napot bírt egy töltéssel másfél évesen is (ez hiányzik a legjobban).
A komolyabb egészség-figyelés funkciók miatt, na meg elmerültem az Apple ecosystemben mint a Titanic, óra volt az utolsó, ami "hiányzott" MacBook - AirPods - iPad - iPhone - iStb mellé.Ami zavar, és ami miatt vennék valami Xiaomi okoskarkötőt: üzemidő. Zavaró, hogy naponta töltögetni kell
. Ha ez kiöregszik, komolyan elgondolkodom majd, hogy mit veszek: aktuális Almás óra, vagy valami AMOLED-es, 7-8 napos üzemidővel rendelkező óra, más gyártótól, negyede áron. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha sokszor volt 2-3-10% merülve, az (is) nagyon degradálja az aksit.
-
Parson
addikt
válasz
hitchins
üzenetére
Köszi a véleményt.
Az ára nekem is borsosnak tünik kicsit, 540 EUR + 2x 10 EUR folia (tartalékokkal késöbbre) nagyon nem olcso, ha hozzáveszem, hogy az Swatch Irony óráimért sem adtam 140 EUR / db-nál többet... igaz, azok nem is tudnak semmilyen okosfunkciót, de legalább diszkréten (nem tulzóan de mégis) maszkulin, esztétikus (öltönyhöz is tökéletes), egyedi órák (mármint abban az értelemben, hogy ritkán futok bele olyanba, akinek ugyanilyen van a karján a gazdag órapaletta miatt, rádásul ma már nem is nagyon kapni, mivel kifutott termék) és mégis lazák, sportosak, nyári laza öltözékkel is jól mutatnak - és svájciak, van amelyik 1998 óta megvan, és tökéletesen müködik a mai napig.Az alvásfigyelés nem közvetlenül oldja meg az alvásproblémákat, de információkat szolgáltat amik alapján jobban meg tudod érteni, hogy miért keltél kialvatlanul, és hozzásegit a megoldás megtalálásához - indirekt módon. (Szerencsére nekem nincs gondom az alvással, a kollégák meg a kuncsaftok mindig lefárasztanak annyira...)
Cellular modell nekem nem kell, mivel a telefon mindig nálam van, és nem tervezem otthonhagyogatni.
Ezek az órával fizetések meg ilyen flancos opciók nekem tul újak... Tetü lassan állok át az új technikákra, a mobillal fizetést is csak tavaly kezdtem el, amblokk az online rendeléseket online fizetéssel is csak pár éve... Én tipikusan a rossz vevö vagyok, aki 6ezer oldalról bebiztosit mindent, mielött egy döntést hoz. Ettöl függetlenül persze náha veszek én is baromságokat... de csak néha... kérdés ez az óra mennyire az (számomra).
-
Olyan furcsaságot látok az új órán, hogy mikor magam felé fordítom, hogy megnézzem az időt, két lépésben fénylik fel a kijelző. Először egy kicsit lesz csak fényesebb, aztán lesz teljes fényerős. Mindezt egy-két másodperc alatt. Mitől lehet ez? Series 4 nem csinált ilyet.
-
Semin
őstag
-
balinlin
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Ja ennyire azért nem vészes a helyzet, csak ha mondjuk mérte volna valami alvás közben az oxigénszintet, és egyéb dolgokat, akkor előbb kiderülnek a bajok és a mindennapjai kellemesebbek. Most volt alvásvizsgálaton ünnepek előtt, úgyhogy lassan majd megoldódik remélhetőleg.
-
Peat76
őstag
válasz
hitchins
üzenetére
Szintén 40 felett, de egy kicsit pozitívabb élmény beszámoló, szintén 1 hónapja használom! AW7 Cellular Nike Edition
Alvás figyelés; nem alszom túl jól sajnos, néha néha ránézek mit mutat, főleg a mélyalvás miatt...
Értesítések, fizetés...Nagyon jól jön, sok esetben elő sem kell venni a telefont!
Pulzus figyelés hasznos dolog, rendszeresen futok így érdekel sport közbeni és nyugalmi pulzusszám...
Közben szól a zene..Airpods a fülemben, hiba nélkül 2-3 órát..
Sosem volt gond vele, nem szakad meg...
Közben ha kell a bejövő hívást is fel tudom venni...nem kella telefont magammal cipelni..egyszerűen páratlan amit az Apple nyújt.. -
merqree
őstag
válasz
hitchins
üzenetére
Szia,
Nem vagy negatív oldal szerintem, hanem mint mindenki, mások a preferenciák és igények. Nincs ezze semmi gond.
Válaszom azért írom, hogy lássa a leendő tulaj, mit, mire és miért használok ÉN.
Szerintem jó, hogy leírtad a Te tapasztalataidat!EKG: amikor érzem, hogy valami sz.rul működik, akkor szoktam egyedi EKG csináltatni, majd utána fél órával és egy óravál később szintén. Amikor érzem, hogy szarul vagyok, akkor nem szinusos az EKG. Igaz, már kardiológus és a házi orvosom is csinált olyan EKGt, ami kimutatta ezt a "rendellenességet", így én pl "naplózom" ezeket a szívritmus problémákat.
Alvás figyelés: mivel horkolok (állítólag, én sosem hallom
), ezért a légzésfigyelés és monitorozás az, ami hasznos. Alvási apnoe "előkészület".Gyereknyomkövetésre picit túlzuásnak érzem, én szolgáltatói megoldásban gondolkozom, ha már nagyobb lesz a gyerek, értsd: betölti a 10 évet.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Apple eleve a 20W-ost ajánlja hozzá. Ez a töltő max képességét jelenti, nem azt, hogy csak ennyivel tud tölteni, olyan mint ha ferrarival nem mernél menni a magyar autópályán, mert 300 a végsebessége - lehet azzal 130-al is menni. Szóval, minden töltő annyi szuflát ad a töltött készüléknek, amennyit az kér, töltöttem már az órám a 140W-os MAC töltővel is.
Azonkívül, nyugodtan merítheted 1%-ig bármelyik készüléked, mert az a valós lemerüléstől még messze van, benne van az a biztonsági tartalék ami megvédi a felhasználói hülyeségtől.
Nyugodtan tőltheted 100%-ig, csak ne hagyd, hogy ott álljon vagyis kezd el meríteni, ha valamiért tárolod, akkor azt tedd 50-60%-os töltöttségen. -
hitchins
őstag
Hat en leszek a negativ oldal.40 felett vagyok en is. En par honap utan eladtam a watch 7-et.
Tetszett kulsore meg minden de nem igazan lattam ertelmet. Legabbis nekem ennyit nem er.
- Ekg ok de nem orvosi muszer radasul csak akkor mer ha Te elinditod, ami lehet pont nem kap el semmit. Kb 1 honapig nezegettem aztan nem.
- Alvasfigyeles: En komolyan nem ertem hogy ez mire jo. Nezegeted hogy aludtal milyen melyen? Es ettol megvaltozok valami? Jobban fogsz aludni vagy mit elemzel rajta?
- Cellular modell volt. Szerettem volna telo nelkul hallgatni zenet a teremben. Na ez 10-bol 9-szer nem ment.
- Intervallum edzeshez johet esetleg mert folyamatosan tudod figyelni a pulzusod de ez eleg reteg igeny szerintem.Ami pozitivum maradt szamomra az az ertesitesek, es hogy problema eseten elerheto vagyok telo nelkul is (cellular) esetleg mobil fizetes (pl strandon)
Sajnos ez a par funkcio viszont nekem nem er ennyit foleg hogy az elsot pl egy 5ezres karpant is tudja az.
Ezzel egyutt van 2 watch a csaladban. Az egyik asszonynal aki szereti utazasnal de egeszsegugyi funkcioit ami miatt vettuk nem hasznalja.
A masik a kisiskolas kislanyomnal. Neki en akartam, hogy legyen egy plusz eszkoz helymeghatarozashoz es kapcsolatfelvetelhez ha esetleg elhagyja a telefont. -
Parson
addikt
válasz
balinlin
üzenetére
Olvastam olyat, ahol részletezik, hogy miért jó ha egyik karodon apple watch, a másikon meg klasszikus óra van... vhogy nem gyözött meg.
No de komolyan kérdezve, apple watch csukló helyett alkaron hordva? Ez müködöképes vajon? Sportoláshoz a klasszikus óra úgyis lekerül, akkor mehet a csuklóra húzva az AW...
-
Parson
addikt
Értem én hogy vmi tesztidöszakra jobb lenne egy legolcsóbbal játszadozni - a pénztárcám is örülne neki, persze, hiszen kisebb kiadás lenne - de tartok töle, hogy végül nem a legjobb megoldás lenne... báár... egy S6 végülis még elfogadható, az alá már nem mennék...
De akárhogy nézem 'csak' 160 EUR a különbség a 8-as hoz képest... használttal én már nem próbálkoznék... ráadásul 200 km-re tölem... ez felejtös.
-
lmno
őstag
Nekem is volt ilyen dilemmám, de ezt nem fogjuk tudni helyetted eldönteni.
Szerintem csak akkor érdemes AW-t venni, ha az ember el tudja engedni a hagyományos órákat, mert csak akkor van értelme ha innentől kezdve mindig ezt hordja az ember. Apple Pay, notificationök, hívások stb. ezeknek a funkcióknak csak akkor van értelme, ha mindig rajtad van.
Ha csak sportolásra kell, akkor arra valami spéci sportóra, vagy ha mindenképp Apple, akkor esetleg a legeslegolcsóbb AW és akkor nem tűnik annyira pénzkidobásnak ha nem használjuk az egyéb funkcióit. -
Parson
addikt
válasz
merqree
üzenetére
Én még 'csak' 41+ éves vagyok...
és bevált neked? 
Nem mellékes a témához, hogy idéntöl ujra aktivan akarok sportolgatni, és nem csak hébe hóba egy biciklizést vagy 3-4 sorozat fekvötámaszt nyomni... szóval nem is motivációnak, de legalább vmi minimálisan automatizált regisztrációnak a naptárban - nagyon hasznosnak vélném. Aszem ezzel most meg is gyöztem magam... de mi a franc lesz a svájci órákkal akkor ?... na majd jók lesznek alkalmi óráknak... VAAAGY, jut eszembe a régi német Otto film - lehet ezt az AW-t bokán hordani ?
-
merqree
őstag
45+ éves vagyok.
Kizárólag az egészésgügyi dolgok miatt vettem (alvás figyelés, gyógyszer emlékeztető, EKG (bár ezt hiába mutogatnám az orvosnak)), egyébként osztom az analóg órák iránti vonzódásodat.
Iszanyat furcsa volt az első napokban, hetekben, hogy nincs tömege az órának. -
Parson
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Remélhetöleg nem elöre fizettél...
Én meg dilemmázok, hogy most akkor megvegyem az apple watch 8-at vagy ne... igazából csak és kizárólag az egészségügyi és fitness funkciók miatt érdekelne... + esetleg hasznos lenne iPhone-on / iPad-en / Mac-en futó zenelejátszás távirányitására... de ezeken kivül nem igazán látom értelmét... és még mindig jobban szeretem stilusában a klasszikus svájci óráimat... ráadásul ez a mostani szabadalomsértési botrány is sürgetöleg hat.. vkinek vmi értelmes véleménye?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem mindig pofázott, hogy hol tartok az edzésben, de majd ránézek mi van beállítva.
)

,(rosszul írtam na…) nekem valahogy napközben sosem mér, illetve sokszor volt, hogy egy szombat esti buli után, a vasárnap délelőttömet nem mérte. Tehát akkor valami beállítás a ludas.

. Ha ez kiöregszik, komolyan elgondolkodom majd, hogy mit veszek: aktuális Almás óra, vagy valami AMOLED-es, 7-8 napos üzemidővel rendelkező óra, más gyártótól, negyede áron.