- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz HoldfenyLuna #299 üzenetére
Várj, most lehet hülyeséget írtam, vagy nem pontosan fogalmaztam.
Itt egy kép a Watch alkalmazásból, ez a tuti.
És bocsika a hülyeségért.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz kakuk.tamas #298 üzenetére
bakter, én eddig azt olvastam, hogy az értesítések az appok ól csak az órán jelennek meg, és ha a telefon fel van oldva, akkor meg a telefonon jelennek meg... Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz HoldfenyLuna #297 üzenetére
Nem, az értesítés mindig megjelenik mindkét helyen. Az órán is és a telefonodon is. Csak az óra lezár amikor leveszed, és csak kóddal lehet kinyitni. Ilyenkor az értesítéseket se lehet megnézni.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz kakuk.tamas #296 üzenetére
Várj, az értesítés csak akkor jön meg mindkét helyre a leveszem? Tehát az órára is meg a telefonra is? Mert ha rajtam van, akkor ugye vagy ide, vagy oda? Vagy esetleg ezen változtattak? Köszönöm a segítséged
-
kakuk.tamas
addikt
válasz HoldfenyLuna #295 üzenetére
De az értesítés megjön mindkét helyre mindig.
Az órán egyébként rajtad kívül más nem tudja megnézni az értesítéseket, mert amint leveszed lezár az óra (a Pay miatt).
Egyébként ha a ne zavarjanak módot bekapcsolod a telefonon, akkor az órán is aktiválódik, és fordítva is megy ez.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz kakuk.tamas #294 üzenetére
Köszönöm. Akkor, ha leveszem az órát és továbbra is az kapja az értesítéseket, akkor a telefon nem is fog jelezni, mert ugye értesítés vagy telefonra, vagy órára megy?
Galaxy Watchom volt. Az most nálam a kiindulási pont, és mindent ahhoz tudok viszonyítani. Ezért a sok kérdés még most is. Ott meg ugye úgy volt, hogyha levettem az órát az nem értesített, illetve onnan tudtam vezérelni az ébresztőt is. -
kakuk.tamas
addikt
válasz HoldfenyLuna #293 üzenetére
Ha telefonon állítasz be ébresztőt, rezeg és csipog az óra is.
Ha az órán állítasz be ébresztőt, akkor csak az óra jelez, a teló nem.
A telefonon beállított ébresztőt nem látod az órán, és az órán beállított ébresztőt se látod a telefonon.
Egyedül az alvást tudod úgy állítgatni, hogy szinkronizálja egymás között az óra és a telefon.Ha leveszed az órát, és jön értesítő az akkor is rezeg és hangot is ad ki. Az ébresztőnél ugyanez a helyzet.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz kakuk.tamas #292 üzenetére
Bocsi, hogy hogy hoztam össze ezt a fogalmazást...
Arra gondoltam, hogyha a telefonon van beállítva ébresztő, akkor az óra is rezeg e, és a telefonon létrehozott ébresztő vezérelhető e az óráról?Illetve ha leveszem az órát, akkor érzékeli és az értesítések akkor már az órán jelennek meg?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz HoldfenyLuna #291 üzenetére
Hm? Mármint ha az órán bevan állítva az ébresztés, rezeg-e a teló is? Nem.
Az óra természetesen rezeg.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ha az órán ébresztés van beállítva, akkor fog rezegni az óra is akkor? Vezérelhető onnan az órán beállított ébresztés (Szundi)? Köszönöm!
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Egy kis kérdésem lenne, allways on display kapcsán.
Van olyan beállítás, hogy ha belépek pl a stopper appba és futtatom, akkor ha leengedem a kezem, ne elmosódott háttérrel az órát mutassa, hanem a stoppert, lassú frissüléssel?
Köszi!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
kakuk.tamas
addikt
válasz SeatZola #283 üzenetére
A Facer app itt is megvan, de ne várj olyan szintű számlapokat mint Samsungnál (én is arról váltottam).
-
cellpeti
nagyúr
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Új vagyok AW-ben, eddig Samsungban utaztam.
Apple Watchra honnan érdemes szám lapokat letölteni?Rappi
-
Zozo0525
őstag
szerintem nincs olyan óra ami ezt tudja (ha a véroxigén mérésre gondolsz akkor az a 6-s)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!Abszolút kezdő vagyok. Melyik Apple Watch tudja a vércukormérést?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
bylow
senior tag
válasz Wiz Khalifa #275 üzenetére
Köszönöm válaszotokat!
Ezek szerint akkor nálam nem stimmel valami.
Próbáltam hogy újra telepítettem a telefonon és utána hátha fel megy az órára is, de nem telepíti utána sem az órára.Egyébként ha kapok üzenetet, azt jelzi az óra, és ott tudok is válaszolni, diktálni is.
Utána ha nem zárom be az alkalmazás, hanem hagyom a háttérben, akkor később onnét elő tudom hívni, és más embernek is tudok onnét üzenetet küldeni.
Ám ha bezárom az órán az appot, és később az óráról szeretném meg nyitni, akkor nincs lehetőség mert nincs ikon amiről meg tudnám nyitni...Szóval nektek van ikon is?
ByLow #
-
bylow
senior tag
Szerintem is a rendszer fogja a többi helyet...
Egyébként érdekesség képen, nekem 32GB-ból a képen látható adatokat írja (S5)
Lehet számolgatni... Meg ugye tudjuk, hogy a HDD, SSD, Mem.kártyáknak is más a névleges és valós méretük... Bár ha össze adom a 23,1+3=26,1GB a 32-höz képest fura, mert gondolom nálam is a 3GB-ban van a rendszer. Na de akkor a többi meg ???
Szerimtem egy 32GB-os mem.kártyán nincs 6GB veszteség.ByLow #
-
bylow
senior tag
válasz kakuk.tamas #270 üzenetére
Hiába nyomok rá akár többször is a telepítésre, akkor sem telepíti
Az lehetséges probléma, ha mondjuk a telefonra telepítéskor másik országban/régióban voltam, vagy voltam be jelentkezve az Appstore-ba?
Régebben is jártam már úgy valamivel úgy emlékszem, hogy valami ilyesmivel kellett szórakoznom.
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
tomiii007
senior tag
Szerintem itt csak mutatja az ora mit mert es a telefon mit mert szeparaltan.(nyilvan van egy kis elteres) reszeredmenyeket mutat itt.
de a vegeredmenyben, hogy mennyi a napi lepesszam vagy km azt o valamilyen modon osszesiti, de semmikeppen sem duplikalja.
[ Szerkesztve ]
-
hun2005
tag
válasz GreenGoblin #266 üzenetére
Aktív volt, most kikapcsoltam
Így biztos nem duplikál, de azért kíváncsi lennék, hogy egyébként van-e annyira okos az Apple szisztéma, hogy ha érzékeli hogy egy embernél van a két eszköz és így nem duplázza a lépéseket stb. -
hun2005
tag
Sziasztok! Szerintetek az Egészség alkalmazás duplikál adatot pl. a lépések számáról/megtett távolságról akkor, ha órát és telefont is hordok magamnál?
Ha megnyitom pl. a "Gyaloglás és futás távolsága" menüt az "Egészség" appban, akkor ott ugye meg tudom nézni az "Összes adat megjelenítése"-nél, hogy honnan származik a lépésszám. Ott nekem van olyan, ahol egyazon időpontra ír (eltérő) adatot iPhoneról és Apple Watchról is. -
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Az egyik gyári watch face-ben beállítottam hogy mutassa a napfelkeltét-napnyugtát de nem mutatja. Mikor rámegyek hozzáadok egy várost de úgy sem. Mit csinálok rosszul?.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
opti06
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy s3 42mm, apple payt nem tudom sehogy se rá párosítani, valakinek lenne ötlete mi lehet a gond?
Telefonon megy gond nélkül, revolut, ha hozzá akarom adni watch alkalmazáson belül "Nem sikerült beállítani az Apple Pay szolgáltatást Hiba történt az Apple Pay beállításakor" üzenetet kapom, új kárty hozzáadás gombra is ugyan ez az üzenet jön
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Melyik fóliát ajánljátok Alu Series 6-ra?
Üveget jobban szeretem, de ahogy nézem egyik sem fedi be teljesen, szóvaé bármilyen szóba jöhet.
Köszi a segítséget!
-
tomiii007
senior tag
válasz HoldfenyLuna #255 üzenetére
Gondolom ugyanazzal, de egyszerubb elhuzni a kepernyot es elinditani megint...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz tomiii007 #254 üzenetére
Köszi. Szoktam videóra edzeni és a másik órán ez tökre bejött, hogy a böngésző beli videót tudtam óráról vezérelni, nem kellett külön odaugrálni a géphez, visszatekerni, aztán onnan visszamenni a helyemre.
Ha két oldalsó gombbal indítasz egy szünetet, utána melyik gombbal térhetsz vissza az edzéshez?
-
tomiii007
senior tag
válasz HoldfenyLuna #253 üzenetére
Lehet ha egyszerre lenyomod 2 oldalso gombot.
zene hallgatast inkabb spotify vagy apple music(csak ez mukodik telo nelkul is)Ha youtube vagy safarirol megy a zene akkor kb csak hangerot tudsz baltani meg elinditani es leallitani tudod
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz tomiii007 #252 üzenetére
Köszönöm. Szünetet közbeiktatni amúgy gombokkal is lehet, vagy csak kijelző elhúzás során? Illetve amit nem tudtam kipróbálálni, hogy edzés közben a zenevezérlés működik Pl úgyis, hogy Safari böngészőn át nézek egy videót és azt tudom leállítani, elindítani, visszatekerni? Köszönöm!
-
tomiii007
senior tag
Csak futasra van.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Ma voltam MM-ben megnyomkodni a 6-ost. Megtaláltam benne az autó szünet opciót, de én ezt csak futás esetén láttam, hogy felajánlja a Beállítások Workout menüben. Bringa és séta esetén nincs is?Csak mert én korábban úgy értelmeztem, hogy azoknál is van. Edzés indításnál sem láttam ilyen opciót. Vagy ezeket máshol kell keresni?
-
tomiii007
senior tag
válasz HoldfenyLuna #249 üzenetére
Brexit miatt Revolut es a Curve is csinalt egy Litvaniai szekhelyet, hogy tudjak tamogatni az europai ugyfeleket
-
tomiii007
senior tag
válasz HoldfenyLuna #247 üzenetére
Kartya meg ingyen van most is
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #238 üzenetére
Gyorsan utánanéztem, hogy hol olvastam ezt, és csak félig emlékeztem jól, hívás esetén nem kell bekapcsolva lennie az iPhone-nak. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HoldfenyLuna #237 üzenetére
Koszi az infot. Nekem az esim ingyenes lesz. Melyik bankkal mukodik az apple pay vagy minden bankot tamogat?
-
kutga
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #240 üzenetére
Így érthető, igen, nálam viszont ez nem nagyon fordul elő.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #238 üzenetére
Azon agyalok csak hogy Cellular verziót vegyem-e vagy sem, de szerintem a simát fogom.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Wiz Khalifa
veterán
Nekem teljesen bevált az S5 de a mostanában problémás élő háttér már zavar.
#237HoldfenyLuna:
Multisim-re nem mindenki fizet. Nekem ingyenes pl mert olyan előfizetésem van. Az meg fura hogy a telónak bekapcsolva kell lennie mivel két külön sim kártyád van annyi különbséggel hogy mind kettő ugyan azon a számon van. Ergó elvileg ha az iPhone-od kikapcsolod olyan az órád eSIM-e mint ha külön kártyád lenne.Nekem amúgy a telóba is eSIM ként van a kártyám.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz #91166208 #231 üzenetére
A Nike verzió annyiban több csak, hogy van egy két egyedi Nike számlap. A NRC app ugyanúgy letölthető, óraszíjat meg bármilyet vehetsz, nem csak 18 ezerért. Én annakidején a Samsung GWA2-höz Aliról rendeltem tépőzárasat, kapni fényvisszaverőset is pár száz forintért. Ja, meg van egy pipa a tok hátulján, meg a szíjon.
Ha EKG fontos, akkor SE kiesett. Ha VO2Max adatok fontosak lehetnek, akkor az O2 mérés csak 6-osban van. Egyébként itt van egy naggyon jó battery test SE vs S6-ra.
Ha LTE (cellular) órát választanál, akkor az havi +990 forintba fog kerülni a multi sim miatt. Ezzel én eljázltszottam gondolatban, de rájöttem, hogy nagy hasznát max akkor venném, ha strandra, ahova nem nagyon járok, nem vinnék telefont. De mivel nálam a telefon mindig ott van, így ez nem fontos. Illetve a user guide szerint, csak akkor működik rendesen a cellular, ha a telefon be van kapcsolva... Szóval nem kell, hogy nálad legyen, de bekapcsolva igen. Úgyhogy ez nekem éves szinten 12000 feleselegs szinten kidobott pénz lenne, bár bármikor le lehet mondani a multi sim szolgáltatást. Egyébként szerintem nem olyan sok a különbség S5 és S6 között, igaz én 40 mm-es árakat néztem eddig.
Én személy szerint S6 Nike editionra várok szövet szíjjal, de még versenyben van nálam a Garmin Venu, Polar Ignite, Suunto 5/9. -
kutga
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #235 üzenetére
Én SE 44mm Cellularral szemezek nagyon.
-
hitchins
őstag
válasz #91166208 #231 üzenetére
Nem teljesen ertelek tudtommal a sima 5 es a nike verzio kozt csak egy program es egy szij meg 1-2 watch face a kulonbseg. Szijat tudsz venni utolag is. Programokat is le tudod tolteni.
Watch faceben nem vagyok biztos.Ha mindenkepp nike-t akarsz akkor iratkozz fel.
En is telekomtol vettem, ha jol latom most is azt irjak nincs de ujabb keszlet varhato.
Amikor en vettem akkor is igy volt. Feliratkoztam a keszlet ertesitore es ahogy megjott a mail hogy van keszlet (kb masfel hettel kesobb) meg is vettem.Egy dologra kell figyelni: ha jon az ertesites rogton kell cselekedni mert negyed ora mulva mar lehet hogy el is fogyott.
En mikor megvettem 15 perc mulva mar ismet nem volt keszlet.Ja bocs a lenyeg. A cellular verziot nezd!
Ha elofizetesel veszed (gondolom ugy akarod) akkor van ra online kedvezmeny es igy az ara ugyanannyi mint a simanak. A sima GPS verziora ugyanis nincs + online kedvezmeny.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Teljes dilemmaba vagyok. Ez a nike edition annyira jol nez ki de S5 nike az csak 40mm. Marad az SE illetve az S6 nike, de ugye SE ben nincs ekg es veroxigen stb.. az S6 piszok draga viszont nagyobb az akksi. A sima S5 ar ertek aranyban nagyon jo de ott meg lemondasz a nagyobb akksirol. Na akkor most mi legyen ?
ja es az S5 mar nem kaphato , ha van keszleten akkor tudsz venni es nekem csak a telekom jatszik
a topikot meg koszonom , szerintem nagyon jo lett osszefoglalo nagyon kiraly[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
válasz HoldfenyLuna #228 üzenetére
Igen be tudod allitani.
Telefon jelez de ora nem fog -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz tomiii007 #227 üzenetére
Akkor még egyszer neki futok Bocsi, ma nehéz a felfogásom. Szóval van az app, Pl Ali. Azt be tudom állítani, hogyha jön onnan értesítés, akkor az az órán egyáltalán ne jelezzen, csak a telefonon. S a telefonon akkor is értesít, ha az óra rajtam van, de a kijelző ki van kapcsolva? Szóval én döntöm el, hogy melyik app értesítése legyen továbbküldve (tükröz e) az órára? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
válasz HoldfenyLuna #226 üzenetére
Rosszul erted.
minden appot be lehet allitani kulon h ertesitsen oran vagy ne. -
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Nézegetem az Apple Watch változatokat S6, de mindennapos ismereteim android rendszerről vannak, így gondoltam jobb ha kérdezek.
A céges telefonom egy 1. gen SE amivel gondoltam összeszinkronizálni az órát. Jelenleg is a legfrissebb IOS- van rajta.
A kérdésem az volna, hogy van-e bármi olyan funkció amit nem tudnék használni a telefon típusa miatt?Köszönöm!
-
tomiii007
senior tag
válasz #91166208 #221 üzenetére
Igen szamit, esimes nagyon merul ha nincs nalad a telefon. Ha nalad van a telefon akkor ugyan az a ketto.
viszont asszem esim csak telekomnal van, nemtudom te melyik szolgaltatonal vagy, annak nezz utana
@HoldfenyLuna
igen, cseng a telefon is(vagy rezeg).
minden ertesites ami jon telora azt utana tukrozi tovabb az orara
DE be lehet allitani kulon h melyik approl legyen ertesites es melyikrol nem(pl aliexpresst ki tudod kapcsolni)@kutga
igen, apple.com rol lehet rendelni es eleg hamar meg is jon a rendeles azt hiszen cseh orszagbol jon(ott a kozponti raktar)
Szij kerdesben nincs tapasztalatom egyenfuggo 😀[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Apple-től lehet rendelni? SE-t nézegettem, az összeállítás ami nekem kellene kb csak ott van. A webshopban van, bőrpánt és bőrszíj, szerintetek melyik a jobb?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Keresem még a válaszokat: ha hívnak a telefon is kicseng? Vagy akkor is a vagy az óra/vagy a telefon küld jelzést opció él? Vagy ez csak az egyéb (mail, üzenet, app) értesítések esetén érvényes? Illetve, azt be lehet állítani, hogy adott app ne értesítsen az órán? Pl Aliexpress esetén engedem,hogy értesítést küldjön a telefonra, de azt nem szeretném, hogy az óra emiatt értesítsen feleslegesen.
-
tomiii007
senior tag
válasz #91166208 #219 üzenetére
Hat ezt csak te tudod eldonteni.
ha mindig online akarsz lenni amikor a telo nincs nalad stb akkor esim, ha ez nem fontos meg telo amugy is nalad van akkor eleg a sima.De elobb azt irtad, h nem telefonalsz orarol, szoval nem ertem h miert kerdezed akkor 😀😀
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
válasz perge666 #215 üzenetére
Mert 4et mar nem kapsz ujonoan, mert kivontak a forgalombol.
3eves hasznalt orat(aminek aksija mar nagy valoszinuseggel sokkal gyengebb) nem lehet mar hosszu tavra tervezni.(ezaltal garid se lesz mar ra)
es a 4esben S4 proci van, 5ben pedig S5 magyarul hamarabb megszunik a tamogatottsag.ezert SE (szerintem) ha tenyleg a maradek funckio nem szukseges.
persze h ettol fuggetlenul lehet 4es orat is venni sőt 3asat is, en csak leirtam a velemenyemet.
Aztan mindenki eldonti ezutan h mi eri meg neki leginkabb[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
válasz #91166208 #213 üzenetére
Osszes watchal lehet fizetni es ha kozelben a telo akkor tudsz telefonalni, szoval ez nem kriterium.Ha nem kell EKG meg Always on display se veroxigen meres,es hosszabb tavra szeretned akkor Apple watch SE.(legolcsobb)
ha kell a tobbi extra pl veroxigen meres akkor S6.
de a ketto kozott meg ott az S5 is.Szerintem watch 3,4 mar nem erdemes venni, ha hosszu tavra tervezel vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Szeretnek venni apple watch okos orat. Csak sportra hasznalnam. Soha nem telefonalok orarol es nem is fizetek oraval. Melyiket tudnatok ajanlani nekem?Iphone 11 hez lenne. Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Másik fórumban olvasottak alapján kérdezném: ha jön egy hívás, akkor az iPhone ugyanúgy kicseng? Vagy csak az óra jelez? Hogy működik pontosan, hogy vagy az órára jön értesítés vagy a telefonra? köszönöm!
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
van egy Apple Watch Series 1-em, de szeretném frissíteni, legalább Watch 3-ra vagy 4-re. Nézegetem a használtpiacot, de nem nagyon van meg, hogy mennyibe is kerülnek konkrétan ezek. 75-ért látok HA-n bontatlan csomagolású 3-mat, de 90-ért már 4-est látok. Természetesen van olcsóbban is, de kb 20k különbségeket látok. Megéri a különbséget? Mivel tudnak többet egy 1-es szériánál?Most elolvastam az összefoglalót, de most inkább a személyes véleményekre vagyok kívancsi.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Arra van valakinek valami tippje, hogy a január havi kihívások miért nem látszanak?
Az újévi látszik..
Watch SE. XSM Telefon
Előre is köszönöm -
Wiz Khalifa
veterán
válasz Wiz Khalifa #204 üzenetére
Nos ez még mindig nem 100-as. Még mindig nappal van a hátteren.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz HoldfenyLuna #203 üzenetére
Nos minden rendben volt de mondom kikapcsolom a helymehatározást az Apple Watch Face-re. Vissza kapcsoltam és most úgy tűnik jó.
Majd kiderül este fele is hogy sötétedik-e az órán a háttér.
Smoke some weed nigga!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #202 üzenetére
https://discussions.apple.com/thread/8264403
-
Wiz Khalifa
veterán
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #199 üzenetére
[link] Esetleg innen valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest