- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy s4 és sajnos az akkumlátorja 85%-nál oda jutott, hogy kínkeservesen épphogy kibír egy napot használat mellett. Kérdésem az lenne, új szériába nem fektetnék nagy összeget, mivel tökéletesen kiszolgál a s4, mennyire éri meg bent akkumulátort cseréltetni? Esetleg valaki tud ajánlani szervizt, ami nem istyle? Hálás köszönet minden infóért.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #669 üzenetére
B***ki, ne már.. agyamat eldobom, hogy megveszel egy felső-közép kategóriás órát, ami most már arany értékével vetekszik, és jön egy frissítés és egyenlővé teszi egy darab kővel??!! Ez valami vicc?? Ja persze semmi gond, rendelem is az újat 170K-ért, ja nem...
Átolvasva a Te történetedet, nekem itt több dolog is sántít:
- én is beszéltem az apple szervizzel és bár a kolléga abszolút készségesen próbált segíteni, nekem csak a kényszerített újraindítást adta tanácsul - illetve ha ez nem segít, akkor vigyem be egy szervizbe ahol "néhány perc alatt szoftveresen újraindítják"
- ő a szerviz központból csak tanácsot illetve szerviz helyszínt tud adni, ergó ez a távoli újraindítás nekem elég kamu szagú.
- no felhívtam a legközelebbi hivatalos szervizt ami Győrben van és a kolléga azt mondta ők nem tudnak szoftveres újraindítást végezni, ezért tovább küldik svájcba az órát ami 3-4 hét és ennek megfelelő tízezres.. Egy pozitív rész, hogy ahol lakok ott is van egy boltjuk(egy cég, tulaj), ide vittem be és vizsgálták meg, illetve konzultáltak a győriekkel, majd a hivatalos apple szervizesekkel, akik az új készülék vásárlását javasolta. Én is javasoltam egy valamit nekik...Kíváncsi vagyok nagyon mire jutnak vele az iStyle-ban, drukkolok, jelezz mindenképp mi lett végül az órával, de ezek szerint ez a frissítés elég tudatos az apple részéről.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 2 éves S3, lejárt garival, legutóbbi frissítést szerettem volna telepíteni a szokott módon, óra-telefon töltőn 90% felett, wifi elérhetőség a szobában, majd az órán a frissítés 3/4 résznél megállt, 2 órán keresztül állt és utána bedobta a piros felkiáltójelet és hogy apple support... hivatalos apple szervíz instrukcióit követve próbáltuk az újraindítást, hiába, felkiáltójel most nincs hanem 10-12 sec apple logó majd fekete kép.. nem tudja betölteni a rendszert, vigyem be a hivatalos márkaszervizbe.
Márkaszervíz bevizsgálta, kuka az óra, apple tud újat helyette 80K. Első reakciómat nem írnám le.. szervízben külön kiemelték mennyire szép állapotban az óra, de sajnos "van ilyen" hogy a frissítés kinyírja.
Végső elkeseredettségben az lenne a kérdésem, bárkinek bármi ötlet mit lehetne vele kezdeni, hogy ne szekrény alatti támaszték legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...