Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzs77
tag
Szia. Én is szeretnék egy cellular watch-ot venni magamnak futáshoz. Azt olvastam róla,hogy a telónak mindenképpen kell csatlakoznia wifi hálózathoz,hogy átmenjenek a hívások. Ez tényleg így van , ha ki van kapcsolva a teló akkor nem tudok hívást fogadni/indítani , vagy csak félreolvastam valamit? A másik kérdésem az lenne,hogy a vodánál is van már e-szim, de nem találok az oldalukon utalást arra ,hogy multiszimet is lehetne kérni náluk . Ha valaki tudja a választ,légyszi ossza meg. Köszi előre is.🙂
-
nji
aktív tag
Mi ebben a hülyeség? Volt 1-es szeriam és 4-es szeriam is. Mindig néztem az akku állapotát. 80%-nal adtam el mindkettőt, mert napi edzésekkel már estére lemerült. Apple akkuban nagyon szar. Most egy iPhone SE 2 van a kezemben. Reggel óta olvasgatok mobilnettel és 14 % maradt. Ezzel sem vagyok megelégedve, mert gyárilag kevés, hiába szepitjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- Elden Ring
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest