Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Harmadszorra felmászott a 9.5.1 upgrade és a biztonsági mentés is, de...
A kijelző közepén nehezen érzékel az óra, már az előző, S8 watch-om is csinálta, passcode beírásnál elég idegesítő, hogy 10x kell megnyomni egy számot.
Utánaolvasva évek óta jelen van ez a probléma, az Apple javaslata, hogy biztonsági mentés restore helyett állítsuk be új készülékként.
Köszi...
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem Nike órát veszek, akkor tényleg nem lehet rátenni a "sima" órára a Nike számlapot? Szíves válaszotok előre is köszönöm!

-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy watch 8 45mm órát és szeretnék rá fóliát, olvastam itt fórumon, hogy hydrogel fólia az ami ajánlott, viszont melyik:
Találtam végtelen számút ali-n, tudnátok ajánlani fóliát, illetve szíjat, van ajánlott márka vagy a noname cuccok is jók?Köszike.
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, watch Ultra kerdesem lenne. Van az a gyari szamlap aminek az a neve utjelzo, szerintem ez az alap is amin az ora bekapcsolodik eloszor. Az lenne vele a kerdesem, hogy hogy lehet iranytus belso reszt a szamlapnak beallitani, mert nekem teljesen olyan mintha random valtoztatna par naponta, a sima korbe masoperceset, es az iranytuset. A szerkesztesben az istennek sem sikerul fixen az iranytuset beallitani. Sorry ha amator kerdes, de nem jovok ra
Koszonom elore is -
Rossi
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy új Ultra harmadszor fut neki a biztonsági mentés visszaállításnak?
Kétszer kiírta, hogy nem sikerült, majd folytatás, újrapárosítás, és folytatja onnan, ahol abbahagyta... -
Tibee86
nagyúr
-
PACSA75
őstag
Ha lehúzom az értesítési sávot (S5), nekem zöldes, azaz átlátszó a háttér (ráadásul szép lassan elsötétedik). Eddig ez fekete volt. Olvastam, hogy ez a bug a 9.5 ös frissítéssel érkezett és, hogy javítják a 9.5.1 el. Ezt az este felnyomtam, de nincs javulás.
Nálatok mizu?UI: ettől még nem fogok eret vágni, csak megírtam, hogy pörögjön ez a topik is☺️.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy 44mm-es Apple Watch SE (2022)-e, és szeretnék neki Aliról szíjat venni. Mit kell figyelnem, hogy kompatibilis legyen az órájával? Köszi! -
Care Center vállal a honlap szerint akkumulátor cserét. Nem arról volt szó, hogy senki nem cserél? Ötösben lehet cserélnék ha tényleg jól meg tudnák csinálni.
-
Zimerion
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valaki közületek, aki érvényesített már külföldön vásárolt Apple Care+ biztosítást itthon Apple Watch-ra? Kötöttem a sajátomra, mert az Apple azt mondta, hogy itthon is tudom használni, de azért érdekelne mennyire sima itthon egy esetleges sérülésnél. -
PACSA75
őstag
Valószínűleg én meg fogom unni, imádom az Apple Watch kinézetét (úgy ahogy megszületett), de ennyi pénzért egy kis változatosság, teljesen jó buli. Biztos hihetetlen, de egy premium cucc érzetet adja ez a filléres tok. Ezért is mertem ajánlani.
Ha meg a melegben tágul, meg kopik, majd lemondok róla. -
Parson
addikt
válasz
PACSA75
üzenetére
Én annyit tudok, hogy az iPhone-omon is üvegfólia van, és tökéletes nekem a felhasználói élmény így is. Ha ez a tok is ilyen megfelelöen tud a watch feületére illeszkedni, akkor ennyi pénzért ez ajándék és még rádaásként jó is...
#1561 Noxy -> Úszni meg óra nélkül is tudok, illetve a sima 'úszásra' megtartott régi swatch órámmal, mivel a mostani óráimat is mindig lecserélem olyankor.
#1564 Noxy -> No igen, ez már egyénfüggö. én tiszta környezetben dolgozom, nem szabad ég alatt... de tény hogy nyáron a szabadban lehetnek még meglepetések.
-
Noxy
veterán
Én használtam egy hasonló tokot.
annak ki volt vágva a korona helye.
Munkába lenne értelme, de olyan helyen ahol nincs semmi por. Így is hetente takarítani kellett. Az érzékelésre mit ne mondjak. Úszás szintén felejtős, ha csak le nem veszed. Extrém sportok közben viszont jó lehet a védelem miatt. -
PACSA75
őstag
Ha valaki olcsón szeretne egy kis optikai tuningot (ami egyben védelem is), ajánlom ezt az Alis linket: [link].
Nem is értem hogy, de max 2 hét alatt kaptam meg együtt a szíjjal (érdemes ugyanattól a forgalmazótól rendelni mindkét terméket).Én majd rendelem ezüstben is, szürke szíjjal 😁.
Így néz ki:
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki beruházok egy SE22-re (44mm). Spigen Pro Flex EZ Fit tempered glass-el vannak tapasztalatok? Nem túl vastag? Érzékenység marad? Sima fóliát jobban szeretnék, de nem találtam olyat, amiről jók a vélemények és azonnal átvehető. Köszi!
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Sikerült az emagon lecsapni ma egy ultrára, ez a harmadik AW-om. Viszont ez az első, hogy nem istyle icentre vásárlás. A számlán nincs rajta a szériaszáma az órának. Ha ez így van, akkor a későbbiekben az 1 éven túli garit, hogy tudják intézni szerintetek?
Köszönöm!
-
Astery
senior tag
Nem a topic-hoz kapcsolódik de mivel éppen hasonló a téma megkérdezem. Az airpods fülhallgatókat árulják magsafe és lightning töltőtokkal is. Ez azt jelenti, hogy a magsafe tok csak vezeték nélkül a kábeles tok pedig csak kábellel tölthető?
-
Soká
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
"csak Apple Watch töltővel lehet tölteni, semmilyen más vezetéknélküli megoldással nem lehet "
Ó, egyem a szívét! Hát, akkor persze én vagyok a hunyó. De laikusként azt hinném, hogy ha egy vezeték nélküli töltővel tölthető egy iPhone, akkor azzal tölthető egy almás óra is. De ezek szerint mégsem.
https://appleinsider.com/articles/20/10/29/bang-olufsen-beolit-20-speaker-can-charge-your-iphone-wirelessly
Bezzeg az én vacak Huawei Watch GT 2 pro-m... -
Soká
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
sajnos nem lettem okosabb, mert kiderült a watch-ról, hogy hiába raktam töltőre, meg sem mukkan.
Az elképzelhető esetleg, hogy hónapok alatt annyit merült, hogy most nem bírja a töltő megmoccantani (egy Beolit 20 hangszóró, ami az én órámat vidáman tölti)?
Az azért kevéssé valószínű, hogy ha elromlott ez az óra, a tulaj nemes egyszerűséggel berugdosta a kanapé alá...üdv: a személyzet

-
bigdady
nagyúr
S7-el milyen alvás mérés jött? Ez eddig is volt már nem?
Ez az előre mond meg mikor fekszek meg kb én kapcsoljam be alvás funkció? Mert sz eddig is gyenge volt. Vagy nem jó helyen nézem?
-
Stark95
tag
Series 8 órám van, egyszer találkoztam valami menüponttal ahol be lehetett kapcsolni valami vízbe merülés előtt, vagy után valamit, nem tudjátok hol van ez, és mire szolgál?
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Akad egy Ultra és kb a 9.4 es frissitesig minden jó volt
Azóta elkezdi dobalni a telekomos hálózatot aztán vissza lép ha belépek a mobilhálózat beállításokhoz
Random ránézek és néha a piros X felül
Másnál is előjött ilyesmi? -
semmi nem fog történni ha bekapcsolod, ez nem a vasárnap esti Svarcenegger vs Sztallóne akciófilm matiné műsor, nem téged akarlak becsmérelni, de valószínűleg nem vagy te olyan fontos ember, hogy kiszálljon érted a kommandó

még a tulajdonosok által feljelentéssel kerestetett telefonokat, akarva sem találja meg a rendőrség, nem hogy egy elhagyott Watch-ot

a Watch-ot nyugodtan feltöltheted, esetetleg hátha Lost mode-ba kapcsolta a tulaj (ha nem tudod mi az, akkor ez egy remek teszt lesz neked, hogy Google-n megtalálod-e
) és akkor kiírja a tulaj adatait, ahol kapcsolatba tudsz lépni veleha a lost mode nem működik, akkor még a Medical ID-ből tájékozódhatsz (hogy hogyan kell előhozni szintén Google
) ha be van állítva neki a profilha ez sem, akkor lett egy Watch-od amivel semmit nem tudsz kezdeni
amúgy csak az érdekesség kedvéért: a szálloda személyzetét megkérdezted, hogy nem kerestek-e egy ilyen Watch-ot?
-
Soká
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy Series 5 karórát. Miután egy külföldi szálloda kanapéja alatt porosodott így eldönthetetlen, hogy valaki múlt héten vagy esetleg hónapokkal ezelőtt veszítette el. Szeretném visszajuttatni a tulajdonosának.
Azt hiszem van eszközöm, amivel fel tudnám tölteni, de előbb tájékozódnék, hogy mire számítsak, mi történik ha sikerül bekapcsolni. A logika azt mondatná velem, hogy tud kapcsolódni valamilyen hálózathoz és vagy azért mert letiltották, és/vagy mert a tulaj szeretné visszakapni, első körben mutat nekem valamilyen kapcsolatfelvételi lehetőséget.
Azért kérném a segítségeteket, mert nem szeretnék úgy járni, hogy vagy nem tudok megfelelő infót kinyerni belőle, de fél óra múlva megjelenik mondjuk a rendőrség és még nekem kell magyarázkodnom, vagy esetleg csörög ez a szerencsétlen óra és valaki számomra ismeretlen nyelven kezd el karattyolni benne.
Köszönöm a segítséget!
(ez a poszt most itt egy almás-tulaj teszt is, abban az értelemben, hogy ha valaki nem segíteni akar csak kioktatni, leoltani, akkor viszonzásképpen én is az elektronikai hulladékkezelés irányába toljam a problémamegoldást.) -
bigdady
nagyúr
Jól látom series 7 és 2022 se között kb csak a kijelző mérete a kölünbség s7 javára?
Tudják egyesek az akku állapotát resetelni vagy mókolni? Nem egy órát látok egy évesen 99-100%-osan
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Gyakorlati jellegű kérdés: színek közül van olyan, amit érdemes hanyagolni? Az éjfekete és az ezüstszínű között gondolkozom, de a feketére azt mondta az iStyle-os srác, hogy kopásérzékenyebb, csúnyábban karcolódik. -
Ugye nem kell firtatnom mit és miért töröltem?
-
lmno
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
Itt gondolom nem kínai f*st raknak bele, és 40 ezer:
https://www.carecenter.hu/arlista-44 -
-
bigdady
nagyúr
Aksit lehet cseréltetni Watch 5-ben? Egy napot bír már csak. Vagy kuka?
Ha lehet akkor hova érdemes vinni és kb mennyi egy ilyen?
-
merqree
őstag
válasz
JamesHun
üzenetére
Meg ne kérdezd miért, de maga az Apple nem javasolja 18 év alattiaknak e célból az óra használatát.
Nekem néha össze-vissza ver a szívem, ilyenkor csinálok EKGt, amit elküldök a házi orvosnak. Mivel nem hiteles a mérés, illetve még nem túl gyakori, így meg csak pár klinikai EKGt csinált, illetve voltam kardiológusnál.
Gyerek esetében inkább a Tűzoltó utcai Kardiologiat keresnék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Sony Ps5 konzol slim
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
csak és kizárólag a mágneses Watch töltő...