Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
magamnak venném, de gondoltam a kellemest a hasznossal elv alapján lehetne erre is használni, ha már sok féle dolgot tud mérni az óra
S8 fölé nem mennék és mivel iphone van nekem, így az AW lenne a kézenfekvőbb
Az egyel drágább már túl drága, annyit nem adnék érte.
Bár az SE vel is szemeztem, az egy kicsit kevesebbet tud, meg nagyon picit kisebb is talán.
Meg a kijelzője is eltér. -
Semin
őstag
válasz
JamesHun
üzenetére
Ez a dolog úgy múködik megbízhatóan, ha folyamatosan viseled. Az, hogy néha átteszed a gyerekre nem illik bele ebbe a sémába. Ha nem tud mérést-méréssel hasonlítani - ezáltal az eltéréseket kimutatani- nem hinném, hogy hasznos. Nyilván a szélsőséges eseteket (pl pitvarfibrilláció stb.) kivéve.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
gondolkozok egy AW S8 on
Mennyire használható ezek a szipi szupi érzékelők és egk és társai egy gyereknél is?
Sajnos tegnap rosszul lett a gyerek és így jobban örülnék ha nem csak engem tudna mérni az óra, hanem néha a gyerekre is ránéznék vele.
Meg jobban be tudnám adni, hogy miért kell egy 230e okosóra nekem. -
Ngtx
aktív tag
Üdv uraim!
Lehet hülyék vagyunk hozzá, de hogyan lehet S8-ra billentyűzetet varázsolni? Youtube videó, Net nem valami egyértelműen magyarázza.
-
merqree
őstag
válasz
waccamár
üzenetére
Szia,
Nekem S8 van, és van rajta több mikrokarc és egy nagyobb karc.
Visszavittem, hogy nálam ez nem az apple által hirdetett strapabíróság jelentése (irodai munkát végzek!)
Mondták, hogy vegyek ultrát, vagy egy másikat, mert nem cserélnek semmit sem az órában. Hurrá környezetvédelem
Így, sérülten vettem rá spigen üveget felhelyező kerettel, kettőt is. Egyiket sem tudtam rátenni úgy, hogy ne legyen alatta gombostűnyi, kukáztam.
Vettem rá Spigen tokot. Bumszli volt, szarul nézett ki. Mégsem ezért kötött ki a kukában, hanem azért, mert az értesítési ikonra, amikor böktem, nem minden alkalommal érezte az érintést, és az érzékenysége az egész órának is rossz lett.
Ezeket és itt vettem:
https://www.spigen.hu/spigen-pro-flex-ez-fit-apple-watch-s8-s7--45mm--tempered-kijelzovedo-folia--2db-
https://www.spigen.hu/spigen-ultra-hybrid-apple-watch-s8-s7-45mm-crystal-clear-tok--atlatszoEz nem jelenti azt, hogy rosszak lennének, az első esetben a fólia tuti az én bénázásom eredménye, hogy levegős maradt, a második termék esetében a felhasználói "élmény" csorbulása miatt váltam meg a cucctól.
Az biztos, hogy harmadszor már nem veszek Apple Watchot (első és utolsó vásárlásom volt ez a Watch S8).
Mindezek ellenére jó dolognak tartom magát az órát, de hogy ennyire puha "plexi" legyen a számlap, az eltántorít.
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Gondolkozok SE2 vásárlásán - nem volt még AW-m.
Mi a tapasztalatotok, mennyire sérülékenyek az órák?
Érdemes fóliát és/vagy tokot venni rá? A fólia még oké, de a tokkal elég bumszli lesz, nem? (Telefont tokkal használom, szóval nem vagyok ellene).Alapvetően vigyázok a tech cuccaimra (de nem féltem őket túl) és semmi olyat nem csinálok, ami kifejezetten veszélyeztetné (nem pakolok naponta téglákat, stb.).
Viszont van egy kisfiam, játsszunk, sportolok, stb. szóval tuti kap majd véletlen ütéseket - ezért kérdezem. -
Zimerion
csendes tag
Sziasztok!
Az Apple Care+ magyarországon is érvényes az apple watch-ra? Gondolkozom a vásárlásán, mert elég jó ára van, de nem tudom itthon mennyire érvényesíthető. -
KillerATi
tag
Ha el szeretném adni az Apple Watchom, elegendő az iPhone-on levő Watch appban a “visszaállítás és minden adat törlése” funkció használata, hogy az új tulaj használatba tudja venni? Először az órán próbáltam volna ezt, de ott írta hogy nem fog törlődni az aktiválási zár, ezért csináltam telefonról.
Évek óta akartam Apple Watchot, nem hittem volna hogy nem lesz szerelem. -
-
torrente91
tag
Sziasztok, van egy nagy dilemmám. Adott egy Watch S3 és állandóan beragad a kijelzőn az utolsó idő, amivel utoljára fel lett emelve a csuklón. Már csináltam gyári beállítások visszaállítását is backupból is és újként is be lett állítva és ugyanúgy csinálja… Valaki találkozott esetleg már ilyennel? Pls HELP
-
rmehesz
csendes tag
-
rmehesz
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek. A héten talán eljutok egy istyle-ba hátha rendesen fel tudom próbálni őket.
És ha megengedtek még egy kérdést mivel még azon is gondolkozom, hogy az eSIM-es változatot vegyem-e. Ha van egy normál SIM-es és egy e-SIM-es számom amiket használok a telefonban akkor az eSIM-es kártyát hozzá tudom társítani az órához? Ehhez kell vmit pluszban igényelni a szolgáltatótól - pl. új QR-kód? Vagy a telefonhoz használt kóddal lehet az órához is hozzátársítani?
-
-
rmehesz
csendes tag
Sziasztok! Dilemmában vagyok. Elég vékony a csuklóm 16-16,5 cm és nem tudom eldönteni, hogy a a 45 vagy a 41 cm-es órát vegyem. Próbálgattam már de egyrészt a védelmi kütyük miatt nem lehet rendesen feltenni az üzletben másrészt saját csuklómon nem igazán látom. Nincs véletlenül vki hasonló csukló mérettel aki le tudná fotózni a kezén az órát akár a kisebbet akár a nagyobbat? Köszi.
-
Noxy
veterán
iPhone-n futtatom a Battery Stats parancsot, ami olvassa az elemzés adatait az Analytics fájlból, a megadott paraméterekkel.
Ehhez először be kell kapcsolni az iPhone & Watch elemzéseket. (kereső: elemzés)
Kb 1 nap mire lesz Analytics fáj. Az óráét meg a watch appból lehet elérni, vagy átmásolni az iPhone-ra. [kép] [kép] [kép] -
Ngtx
aktív tag
Uraim! Asszony vásárolt egy Series 8-at. Ki bontotta, leírás szerint próbálta bekapcsolni nem járt sikerrel. Logikusan le van merülve gondoltuk mi. Egész éjjel töltőn volt, melegedett is, de másnap sem járt sikerrel. Ügyfélszolgálat válaszát várja, de gondoljuk kifogott valami selejtes szart. Valaki járt hasonlóan?
UI: Töltőre rakod, logo bejön, átvált ilyenre és fekete kép.
-
Semin
őstag
Szinte minden Li-ion, Li-Po akku BMS-e hasonlóan működik. Nem tudod 100%-ra tölteni ha akarod akkor sem. (beépített védelem). Ugyanez igaz a merülésnél is.
Bár már kikapcsol a teló/óra stb. az akkuban még van töltés, a károsodás kivédése a cél.De bárhogyan is csűrjük-csavarjuk a legoptimálisabb működési tartomány -már amennyiben az akku élettartama a legfontosabb szempont- 20-80%.
Akit mélyebben érdekel a dolog annak Varsányi Péter értekezéseit ajánlom a témában.
Az pedig hogy a beépített diagnosztika eltérő eredményeket mutat, mérési metódus kérdése is lehet. -
Noxy
veterán
-
-
Stark95
tag
Van olyan hely, alkalmazás, bármi, ahonnan ingyenes számlapok közt lehet válogatni?
-
balinlin
senior tag
Ezt nem értem miért nekem címezted, mivel a te mondandóddal semmi ellenkezőt nem mondtam.
Én este vagy reggel töltöm az órát, ritkán lóg töltőn egész éjszaka. (Alváskor nincs rajtam soha.)
De ha elfelejteném tölteni, akkor a következő napot is kihúzza/kihúzná az S7, erre nem volt képes az S5-öm soha.
A gyorstöltés meg tényleg hasznos benne. -
Semin
őstag
válasz
balinlin
üzenetére
"...S7 akkuja jobb, mint az S5-é, de nem eget tengető…"
Egy fontos különbség azért van az S7 javára, nevezetesen a gyors töltés.
És ez többet számít mint ahogy elsőre hangzik.Az Apple egy napos üzemidőre tervezte az órákat -saját bevallásuk szerint- , és ez a jól működő töltésmodell. A titok annyi, hogy nem egyszeri 100%-os töltésben kell gondolkodni, hanem több rövidebb ciklusban. (pl.: 2x25p )
Én akkor teszem fel tölteni az órámat, ha megyek fürdeni/zuhanyozni/tisztálkodni így minden nap legalább 2x töltőre kerül a vekker. Ez idő alatt simán feltölt annyira, hogy a következő töltésig nem merül 30-35% alá sem. Optimálisan használom anélkül, hogy figyelnem kéne rá. Elvégre az óra van értünk és nem fordítva.
Ezzel a rutinnal bónuszként elkerülhető a 20% alá merítés, és persze az is hogy 100%-on töltőn lógjon órákat. (kb. ez a két dolog kerülendő) .
Kollégám aki notóriusan kímélni akarta az akkut, és emiatt csak két-három naponta töltötte pont ezzel tette tönkre. (Folyamatos 100%-os töltés és 10% alá merítés).
Eredmény : 78%-os akku röpke 2 év alatt... Összehasonlításképp én az S3-at 5 évesen 89%-al ajándékoztam el. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Köszi, mi is reméljük, még sosem volt dolgunk aw-val, szóval tanuljuk mi is...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A Series 7-nek mennyit bír az aksija?
-
Steelers
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Azt sehogy, csak lent és fent a választható helyzet.
Tükrözd meg a képet. -
Steelers
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
-
-
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok!
Tegnap anyum kórházba került infarktussal. Szeretnénk venni neki egy órát, ami képes jelezni ha gond van, jelenleg 150 km-re lakik tőlünk. Nem vagyok jártas egyáltalán az apple watch-ok tudásában, de örülnék ha megközelítőleg meg tudná mondani ha probléma van és képes is jelezni azt (telefonra érkező üzenet, vagy az óra jelezzen).
Melyik az a modell ami erre képes és ajánlott? -
Parson
addikt
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
Méréstechnikailag minden elfogadható ami előzőleg meghatározott tűréseken belül van. Attól, hogy ez az eszköz nem ugyazokkal a módszerekkel dolgozik, még lehet hasznos, ha nem is olyan pontos mint egy orvostechnikai eszköz, de elég pontos ahhoz, h időben jelezze, h orvostechnikai eszközzel való pontos(abb) mérésre is szükség van az egészségmegóvás érdekében.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
Nem mondtam én se hogy orvosi pontossággal mér a watch 5 pro
De legalább benne van és a tapasztalatok alapján sokat nem téved ahhoz képest..
De zárjuk le a témát nincs az AW-ba és kész. Túltárgyaltunk
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nem nyert. AW7-em van. És nem fogom arra sem azt mondani hogy orvosi szintű EKG-t mért.

-
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
Áruld már el, ez most miért fáj neked ennyire? Megkérdezte, kapott választ.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
Leonardo91
üzenetére

Vagy annyi vagy nem. Vagy majdnem. Nem orvostechnikai eszköz. Pont. -
lmno
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Kérdés hogy mennyi értelme van ennek, ha nem pontos. Nem véletlenül nem rakja bele az Apple.
-
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
Tudja. Viszont ki van emelve, hogy nem orvostechnikai eszköz. Tapasztalatok szerint pontos is tud lenni.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
-
jose999
senior tag
válasz
Jakob.rabbi
üzenetére
Már hogyne tudna vérnyomást mérni...
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ezzel csak 2 probléma van.
A Watch5 Pro nem alsóbb kategóriás és nem tud vérnyomást mérni. A többi stimmel.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Mielőtt megvetted nem tájékozódtál erről?
-
Leonardo91
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nyilván arra

Azért az lejjebb van 1-2 kategóriával mint az Ultra -
Franky2Ster
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Samsungra gondoltál?Mert Apple Watch 5 pro nincsen.
-
lmno
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Sehogy.
-
Leonardo91
őstag
Nem tudja esetleg valaki hogy vérnyomás mérést sehogy nem lehet előcsikarni az órán? (Ultrarol lenne szó)
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
AW-ot szeretnék venni, és amennyit szánnék rá, annyiért van most 2 is. Az egyik gariban cserélt, bontatlan 5-ös, a másik 1,5 éves 6-os, de alig használt, 97%-os akksival.
Pár ezer Ft a különbség.
Kérdés, hogy annak ellenére, hogy 97%-on van az akksi, lehet, hogy hamarabb fog elhasználódni a kora miatt, mintha az újat venném az 5-ösből? -
mitisz
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Sziasztok! Tudnátok esetleg segíteni, melyik hazai webshopban lehet a legjokbb ár-érték arányú utángyártott szíjakat vásárolni Apple Watch-hoz? Elég sok kínaival befürödtem már.

-
Schnorkel
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=c5h4dyt4m3k
Hátha ez segít -
Schnorkel
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Watch app a telón > Workout > Voice feedback (Siri can read your workout alert to you)
-
Semin
őstag
válasz
kircsi28
üzenetére
Nekem is ezt csinálta az óra(S7), amikor megvettem(sőt az asszony 7-ese is), sztem nincs az lemerülve, csak nem engedi pl. 70% alatt elkezdeni a telepítési folyamatot. (de ez csak tipp)
Én 3 hónapja használom és 100% az akku.Az S8 nem álhatott a raktárban éveket, mert most jelent meg.
Tedd fel hagyd rajta 1 órát. És tuti jó lesz. -
kircsi28
aktív tag
köszi, igen arra voltam kíváncsi.
Van más gondom is, ma vettem a istyleban egy apple watch 8-at (4-et cserlem le)
teljesen le volt merülve, már fél órája a töltőn van, de most sem jelzi még, hogy lenne már benne valami, csak ezt mutatja, bekapcsolni nem lehet.
Vigyem vissza holnap?
Félek annyira le volt merülve, hogy a lítium akku sérült lett.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, az óra akku kapacitását hogy tudom megnézni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megmentettél az asszonytól!