Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

knox83 senior tag Köszi a válaszokat, kedden este hoztam el a telefont a T-től, másnap délután töltöttem tok nélkül sima 20wattos apple töltőfejjel. Lehet a szinkronizálás ment, előző este felment a legújabb frissítés. A telefont egyáltalán nem használtam töltés közben. @gretzky77 igen, emlékszem  baromi jó telefon a magic 5 pro de van egy számomra elfogadhatatlan probléma vele.. baromi jó telefon a magic 5 pro de van egy számomra elfogadhatatlan probléma vele..
 Barátnőm tavaly vett 15 pro maxot, elég sokat nyomkodtam és tetszett így kézenfekvő volt.. az iosben sok minden máshol van mint androidon így google a barátom 😁 ugyanazon alkalmazások viszont fényévekkel jobbak iosen mint androidon..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

baromi jó telefon a magic 5 pro de van egy számomra elfogadhatatlan probléma vele..
 baromi jó telefon a magic 5 pro de van egy számomra elfogadhatatlan probléma vele..