- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Egy fiók csak egy családi csoportban lehet tag: Google Play Súgó
-
Golden9
veterán
"Én ott rányomok a vásárlás gombra, közli velem, nincsenek alkalmazásaim társítva."
PC-re lehet telepíteni Android telefon emulátort. Az ilyen virtuális telefonnal szerintem vásárolni is tudsz a Google Play-en, de az ingyenes dolgokat biztos be tudod húzni.
20 A legjobb Android-emulátorok Windows PC-khez és Mac-hez 2019
-
icemad
nagyúr
Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha csinálsz egy családi könyvtárat, és oda felveszed az unokahúgodat is. Így amit te megveszel, az meglesz neki is. Másik megoldás (ez lehet, hogy egyszerűbb), hogy bejelentkezel az ő email címével, megadod a saját kártyád adataidat, megveszed a játékot, és utána törlöd a kártya adatokat.
Én évek óta külföldön élek, itt minden boltban van Google play feltöltő. Ha Magyarországon is van, akkor vegyél neki egy olyat és kész. -
janeszgol
félisten
Kell egy gmailes cím. Azzal bejelentkezel PC-n (és nála telefonon, ez fontos, így van eszköz társítva, enélkül nem tudsz PC-n vásárolni), megveszed a játékot. Ha van neki Gmail címe, akkor megveheted azzal is. Vásárlás után kiveszed a kártyád, és kész. Sajnos ajándékba nem lehet vásárolni.
-
icemad
nagyúr
Áhhh.... Kész... Feladom....
Linket megnyitottad? Play áruházba visz. Windows phone? Évek óta nincs már!
Ahogy minecraft pocket edition (PE) sincs. Felejtsd el.
Vagy az van, amit írtam, vagy előfizettek a realmre. Azt nem tudom most mennyibe kerül, de 2 gyereknél már nem olcsó. (saccra 4-5 ezer forint havonta) Az meg kizárt, hogy minden barátjuk előfizessen rá. A legegyszerűbb megoldás, ha megbeszélik az xbox appban vagy a suliban, hogy ekkor meg ekkor játszanak. -
Amur
addikt
"A telepítésbe ne menjünk bele", ez azért szerintem elég evidens.Mutass olyan gameplayt ahol a telepítéssel kezdik! azért nincs ilyen mert:
faék egyszerű, pláne ha androidra akarod, megveszed, play store-ból letölt, elindítod, be kell jelentkezni az MS fiókkal, és játszani. Szerintem erről felesleges tényleg beszélni. Kicsit bántja az önérzetem hogy emiatt nyomtad ki a videót, csak azért fejtem ki. -
icemad
nagyúr
A realm az egy másik szolgáltatás. Egyszerűen fogalmazva, amit ott készítenek az felhőben tárolódik, bárki a csapatból bármikor eléri. Tud építeni, haladni a játékban. Ez viszont fizetős 1 hónap után.
Az alap verzió (nem a realm) annyit tud, hogy helyileg tárolja a mentést. Pl a telefonon. Ennek az az előnye, hogy ingyenes. A hátránya, hogy csak akkor elérhető, ha a készítő is online van. Plussz, ha a készítő kilép a játékból, akkor mindenkit kidob azonnal.
Külön szervert szerintem ezért fentartani nem érdemes. Ha jól tudom telefonról nem lehet elérni semmilyen más szervert, csak azt amit a játék tartalmaz. De ezt nem mondom biztosra.
Xbox app: [link]
-
icemad
nagyúr
A szerver pontosan mihez kellene?
Jelenleg nálunk úgy működik, hogy a telefonra levan töltve az xbox app, (ugye ez xboxon és win10-en alap) és maga a minecraft. Az xbox app azért kell, hogy ott feltudják venni egymást ismerősnek. Ehhez kell a gyereknek egy microsoftos email cím. Itt feltudják venni a többi embert is, barátokat, szülőket, téged is. Na, ha ez mind megvan, akkor a Minecraftban bekell lépni az xbox fiókba. Ez csak egy kattintás. Ezután a játékban lesz egy barátok rész, ott egyből látják, ha valaki online van, és csatlakozni is tudnak. Az xbox app még arra is jó, hogy játék közben beszéljenek egymással kihangositva vagy headsettel. Ha gyerek fiókot csináltok, akkor azt a szülő vagy akár te is kezelheted. Beallithatod, hogy mikor mennyit játszhatnak, és kapsz róla email értesítést is hetente.
-
jonnyjoker01
veterán
Survivalcraft esetében van Windows Store verzió és Android verzió amiket külön meg kell venni. Nincs rendes multiplayer (csak split screen). Survivalcraft 2 az egy re-release új funkciókkal az 1-hez képest. A többi kérdésed nem játékhoz kötődik hanem hogy működik az egyes áruházak család funkciói. Erre nem tudok válaszolni.
-
icemad
nagyúr
Oké, akkor kezdjük el az alapoktól. Fogalmam sincs milyen blogokat olvastál, de jobb lett volna, ha kapásból a minecraft hivatalos oldalán kezdesz. Ott minden gyönyörűen le van írva, táblázatban összefoglalva. Google első találat.
Így találod meg: minecraft.net – get Minecraft. Itt egy kicsit lejjebb találsz egy „Compare platform and features „ részt. Azt kell neked átnyálazni. Ennél egyszerűbb összefoglalót nem fogsz találni.A licence dolgok egyszerűek. Amelyik platformra megveszed, azon tudsz játszani. A többi, amit a második bekezdésében írtál, egyszerűen baromság. A kártyád adatai a profilodhoz kötődnek, nem a telefonhoz. Minek kellene törölni? Én mindig, minden platformon magamnak veszem meg a játékot. Androidon ugyanis van családi könyvtár. 4 embert tudsz családtagként felvenni. Amit te megveszel, azt ők is használhatják. A gyerek telefonjára nem kell se kártya adat, se CD kulcs, se semmi. Először megcsinálod a családi megosztást, utána megveszed a játékot, ezután ők is egyből letudják tölteni. Pl a játék 1000 forint, vagytok öten, akkor fejenként 200 forint. Xbox, Ps ugyanez. A vásárolt cuccok megmaradnak, vicces lenne, ha nem.
Úgy meg tényleg nehéz segíteni, hogy minden fontos információt elhallgatsz. Hány gyerek van? Min akarnak játszani? (android, pc, konzol?) Fontos e a modolhatóság? Stb.
Családi könyvtár beállítás: [link]
Vásárlás a play áruházban: [link]
-
icemad
nagyúr
Jó embernek írod te is.
Pont Amur csinált egy szuper videó sorozatot kezdőknek. Mi rengeteget tanultunk belőle. [link]A pocket editiont felejtsd el, van rendes Minecraft. Abban van online is, mmo szerű részek is. Cross platform multi is. Pl én játszok PC-n, az egyik gyerek telefonon a másik xboxon, ugyanabban a világban.
-
Amur
addikt
androidon a legjobb klónja a survivalcraft. Igaz jóval nehezebb mint az eredeti, viszont a vanilla élményt rendesen kitolta. ha felmész a hegyekbe és nem vagy rendesen felöltözve, előbb-utóbb kihűlsz és megfagysz, csak hogy egy példát hozzak. Az állatok is sokszínűbbek, illetve nem zombik kapnak szét hanem farkasok és medvék..kicsit "valószerűbb" túlélés.
A srác pont azért fejleszti mert szerinte(és sokak szerint) az androidos minecraft csak gyenge árnyéka a javasnak, akart alternatívát. Sikerült. Ráadásul az ára nagyon baráti(1700 körül rémlik) , ha nem kisgyerekekről van szó, akkor ajánlott. 5-6 éveseknek még elég nehéz szerintem, de 10 felett már játszható a survivalcraft is. -
Csak egyszer kell megvenni adott platformon, viszont konzolon multiplayerhez kell havidíj (mind xbox-hoz mind ps-hez). PC-n 2 változata van, java-s és nem java-s (előbbi hamarabb kapja meg az update-eket, és ingyen lehet modolni), van még androidon és konzolokon is. Javaslom a java-s változatot PC-re (androidon és konzolokon csak 1 fajta van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged