- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xenom0rph #8382 üzenetére
Állítólag csúcshardveren is framerate gondok vannak, na meg egyéb technikai hiányosságok.
Viszont ha megmondjátok, hogy lehet-e benne manuális sebességváltást állítani és műszerfalas nézetre váltani, ezek ellenére én veszek valami MOGA kontrollert és mindenképp játszani fogok vele (addigra csak jön javítás is hozzá).
-
Daemos
tag
válasz
xenom0rph #8352 üzenetére
Addig ha nagyon szeretnel jatszani, akkor be kell raknod a telot repulo uzemmodba es mikor belepett akkor nem zarod be csak hatterbe teszed a jatekot es vissza toood ra a netet es jatszhatsz!
De orulok hogy javitjak es meg lesz oldva par oran belul ez a problematika! -
Ereshkigal
őstag
válasz
xenom0rph #8326 üzenetére
Én ezt szoktam néha nézegetni, amikor nem felejtem el
: http://www.droidgamers.com/
-
Szmoki
senior tag
-
banán007
tag
válasz
xenom0rph #8111 üzenetére
Flappy bird [apk],
Pottery [play store],
Dream League Soccer [play store],
ins and outs [play store],
ha van neted akkor még: perfect kick [play store]Mindenkinek:
ajánlom figyelmetekbe az AppGratis-t. Minden nap van egy fizetős alkalmazás, amit csak aznap le lehet tölteni ingyen! (nemcsak játékok)
-
etooo
senior tag
válasz
xenom0rph #7814 üzenetére
Az enchantmenteket kártyahelyekre lehet rakni, és azt a kártyahelyet ruházza fel plusz tulajdonsággal. Itemeket csak a shopból lehet venni drágán, azokkal felesleges foglalkozni. Az equipmenteket a hősre lehet rárakni, annak plusz tulajdonságot adni vele. A spellek általánosabb varázslatok. Megkülönböztetni ezeket pedig úgy lehet, hogy rájuk van írva, hogy micsoda
Ha undead vagy, akkor az order pack-et felesleges megvenned, mert számodra használhatatlan kártyák lesznek benne. És minden megvételnél más kártyákat tartalmaznak (többnyire). -
xenom0rph
őstag
válasz
xenom0rph #7813 üzenetére
Lenne még pár kérdésem
Mi a különbség a spell ,az enchantments és az items között? A spell az a bűbáj azt tudom, de honnan ismerem fel ezeket a kártyákat + a rare és az epic kártyák melyik és ezeket hogyan ismerem fel? Ha már megvettem mind a három paklit (order pack, gear pack, chaos pack, akkor ugyanazok lesznek a paklikban ha mégegyszer megveszem ?
-
etooo
senior tag
válasz
xenom0rph #7807 üzenetére
Alapból (tehát a speciális képességektől eltekintve) egy kártya nem támad abban a körben amikor kikerül, és nem is védekezik/támad vissza, ha megtámadják. Így előfordulhat, hogy még azelőtt meghalnak a lényeid, hogy bármit is csináltak volna.
Egy kártya pedig mindig a vele szemben lévőt támadja (ismét eltekintve a speciális képességektől), ha nincs előtte semmi, akkor támadja magát a hőst. -
Ereshkigal
őstag
-
etooo
senior tag
-
válasz
xenom0rph #6738 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is.
Akkor nekiállok a sok idős cuccoknak, és adom el őket.
A hajó teljesen felemészt, mellette nem tudok pénz gyűjteni.
Most le is küldtem, mert juice-t kért...
venni nem nagyon lehet, gépem meg nincs.
A következő is azt kér.az is megy a levesbe.
-
citkar
addikt
válasz
xenom0rph #5907 üzenetére
A méret és a felbontás rendben, de olyan kellene, amihez nem szükséges angol nyelvtudás, vagy a tárgy körvonalát mutassa vagy ha angolul írja egyes játéknál pl ha a kurzort ráviszem a névre megmutatja mi is az.
Amiket néztem mindben kellett vhol angol nyelv, ami körülményessé teszi...magyar lenne a legjobb, vagy a fent említett segítséggel is megfelelne egy. -
Fitzgerald
veterán
válasz
xenom0rph #5781 üzenetére
"To its eternal credit, the game has no energy systems, no need to repair broken guns, and no ammo to buy. You can play it for as long as you like without paying a penny, putting it ahead of other F2P shooters like The Drowning."
Elso reszben sem toltak a szadba uton utfelen, hogy vegyel ezt meg azt. Lassu lesz a fejlodes, ennyi.
-
Mezcal
addikt
válasz
xenom0rph #5770 üzenetére
Pl. a CSR Racinget úgy játszottam végig- viszonylag könnyen és gyorsan- hogy nem vettem igénybe a fizetést, és nem is csaltam. Vannak ilyen játékok.
A Castle Defence-t is fizetés nélkül vittem végig, és most a Jungle Heat-ben is pénz nélkül vagyok viszonylag magas szinten. Tehát, ha nem pofátlan megoldás, mint az RR3-ban, akkor nincs gond.
-
törölt tag
válasz
xenom0rph #5738 üzenetére
Én elsősorban a frissítések miatt veszem az appokat (sok minden csak $1 és sok akció is van). Ez nem egy (hasamra csapok) Adobe Lightroom. Véleményem szerint Android-ra nem éri meg warezolni. Az általában folyamatos és elsősorban hasznos frissítések miatt. No meg én tartok a külső appok mindenféle telepítésétől is.
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
xenom0rph #5491 üzenetére
Én mostanában a Totem Runnerel játszom. Szép, ötletes, kellően nehéz és még ingyenes is, úgyhogy sztem egy próbát megér.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
xenom0rph #5097 üzenetére
írok néhányat:
autós:
Redline Rush
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed Shift
Real Racing 3
Real Racing 2
Asphalt 7: Heat
Asphalt 8:Airborne
szaladgálós:
Temple Run
Temple Run 2
Temple Run: Brave
Temple Run: Oz
Subway Surfers
Despicable Me
lövöldözős:
SHADOWGUN: DeadZone
SHADOWGUN
DEAD TRIGGER
Modern Combat 4: Zero Hour (esetleg a Modern Combat 3: Fallen Nation-t, és a Modern Combat 2: Black Pegasus-t is megnézheted)
N.O.V.A. 3 (kipróbálhatod a N.O.V.A. 2-t is)
Dead Space
MASS EFFECT INFILTRATOR
AVP: Evolution
The Amazing Spider-Man
The Drak Knight Rises (bár ezt nem nagyon ismerem)
remélem tudsz válogatni -
F-ECT$
titán
válasz
xenom0rph #3513 üzenetére
Végignyomtam, sajnos kezd kurvulni a Disney is:
-talán még jobban melegíti a telefont, néhol már akad is
-kevés pálya
-Perryben, Waterben látott pályák köszönnek vissza, mindössze a felhő az újdonságOlyan ez a játék, mintha meg akarták volna csinálni a Water kisgyerekeknek szóló verzióját (lehet, hogy ez volt a koncepció, csak én nem tudok róla). Talán majd a később jövő pályákon lesz egy kis kihívás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest