Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz Narxis #37043 üzenetére

    Annyiért nem vágtam volna bele, mint amennyibe a telefon kerül a kiegészítőkkel. Volt egy szerencsés fogásom, így nekem megérte.
    Ami a kontroller mellett szólt:
    - Asus programmal teljesen programozható, könnyen, root nélkül. Most a LoL WildRift-et próbáltam csak gyorsan ki, úgy nézem, tökéletes lesz.
    - A telefon súlya miatt (már Note8-nál sem szerettem annyira) fejnehéz a hagyományos kontroller. Szerettem volna egy, a telefon két oldalára helyezhető kontrollert.
    - Latency... a BT késését szerettem volna elkerülni (ezt utáltam a legjoban korábban). Itt van lehetőség USB-s csatlakoztatásra is, kábelek nélkül (ez az igényem találkozott a fenti 2-es ponttal).
    - Elvileg megy PC-vel is.

    Nekem ezek az igényeim gyűltek össze az elmúlt 5 évben, amióta a MOGA kontrollert használtam. Itt találtam rá megoldást :).

    Megjegyzem, eddig csak felpattintottam és 3 percet használtam (LoL indítás, gombok konfigurálása és kipróbálása). Majd a héten kiderül hogy hogy teljesít. Az offline játékok mellett kipróbálom a streaming platformot is, ott lehet elvérzik.

    A minőségre nem lehet panasz. Összeszerelés és anyaghasználat kiváló, a telefonon is olyan stabil, hogy féltem levenni, nehogy megsérüljön (a telefon oldala). Kiegészítők sem vallanak kudarcot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák