Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Ti is ugyanúgy utáljátok a legfrissebb Opera böngészőt (táblagépen és mobilon), mint én?
-
paolinho
addikt
Ha van valakinek a telóján TWRP, az meg tudná mondani, hogy egy backup-ot követően miként tudom kinyerni a system fájlt egy esetleges fordításhoz a mentésből? Ez a CWM-nél a mentett tar fájl esetében simán kezelte a Total Commander, viszont a TWRP-s menésnél nem boldogulok ilyen módon.
-
RaZroX
addikt
Üdv! sürgősen kéne segítség !
Nem vagyok egy nagy szakértő szóval konkrét leszek. Van egy ZTE Kis Plus készülékem, felraktam rá egy Custom romot, majd kiderült, hogy eléggé instabil. Letöltöttem a gyári Rom ZIP-jét, feltettem SD-re majd CWM-et elinditottam. Le Wipe-oltam mindent, majd telepítettem volna a gyári romot erre kiirja hogy nem tudja felcsatlakoztatni az SD kártyát... (Can't mount /sdcard). Szóval most se a rendszer nem indul el a telefonon(megáll az android logo-nál) se feltenni nem tudok rendszert. Mi a teendő ?

-
törölt tag
-
tboldi
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Hogy lehetne eltüntetni a galériából, az zeneszámokhoz tartozó albumboritókat?
-
thiclyoon
aktív tag
valaki tudna linkelni egy gpu összehasonlító táblázatot?vagy valami olyasmi összehasonlítást, mint tjb007 soc kisokosa?
-
törölt tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Így van, ez nem az ébresztőt akarja jelenteni, hanem azon programok összességét, amelyek valamilyen oknál fogva ( sync, loop ) ébren akarják tartani a telefont. Erről jobb képet kaphatsz, ha bepötyögöd a telefonon bármilyen Terminal Emulatorban a következő parancsot:
su
dumpsys alarmEz listázza a programokat hogy mik tartják ébren a telefont, meddig, hányszor ébresztették fel.
-
-
WestBam
senior tag
Valaki használ facebook-os játékot androidon?
Mostanság letölthető appként pl. angry birds friends és sok egyéb játék, de párom telóján sehogy nem jön össze a játék szinkronizálása a facebook-kal. Mikor elindítjuk akkor kérik, hogy szinkronizáljuk, ekkor ki kell választani valamelyik böngészőt, de egyikben sem jutunk ennél tovább, sem a gyári sem az opera nem hajlandó megnyitni az app által generált linket, hibaüziket dob.
Teló: xperia x10i, 2.3.3-as utolsó kiadott gyári droiddal, semmi mókolás nincs a telefonnal.
Valaki ebben tudna segíteni nekünk? -
air
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Érdekes probléma, de szerintem túlbonyolítod. Ehhez nem kell a telefont közbeiktatni. Elég egy USB-s WiFi adapter, amit bedugsz az asztali gépbe, amin van net, és ebből csinálsz hotspot-ot, amire a notebook-kal csatlakozol.
Igaz, ehhez be kell ruházni egy WiFi adapterre, de ilyet már 2000Ft alatt lehet kapni. -
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Android reverse tetheringre tud valaki valami működő megoldást?
A lényeg annyi, hogy szüleimnél vagyok, az asztali gépen van kábeles net, wifi nincs. Mivel én laptopon dolgozok, szeretnék egy olyan dolgot csinálni, hogy rádugom a telót usb-vel a gépre, a gép netét valahogy átirányítani a telóra és a telóval a gép netét wifi hotspotként megosztani.
remélem tudtok követni.Na, ez megoldható valahogy? Adb fent van a gépen. Nexus 3 a teli, 4.2.2-vel.

-
sharkybacsi
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Még nincs minden veszve, de legközelebb csak akkor kezdj bele ilyenekbe, ha tudod, hogy mit csinálsz.
Amit telepítettél az egyrészt régi cucc, másrészt alfa, jó eséllyel bugokkal teli.
Érdemes mindig az xda-n kezdeni a nézelődést, általában ott van a legtöbb infó egy helyen:
[link]
Itt is ezek a legérdekesebbek:
Általános infók
és
Fejlesztések
Itt van leírás a legfrissebb 4.2.2-es romról, ami telepíthető, ha előtte fel tudod tenni a 2nd bootloadert.
A 2nd Bootloader topikjának első hozzászólásában, a 6. és a 7. pontban foglalkoznak azzal, ami érdekelhet első körben. -
-
vilmaboy
őstag
Van valami bevált hangrögzítő programotok? Illetve keresek még olyat, ami a telefonhívásokat rögzíti. ha lehet kapcsoljon be autómatán, vagy kérdezze meg fogadáskor, h rögzítsen e.
-
air
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére

-
air
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nem értem, hogy miért csináltál wipe-ot, ha a leírásban nincs ilyen lépés.
Nem értem, hogy miért álltál neki úgy, hogy előtte nem olvastad végig alaposan.
Persze nem kötözködni akarok, de úgy látszik, hogy ez most egy tanulságos történet lett számodra.
Ahogy a leírás végét olvasom, ha nincs fastboot kábeled, akkor ezt "benézted".
-
air
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Szerintem próbálj segítséget kérni a rom kiadójától. Gondolom valami fórumból töltötted le. Írj oda!
-
Ezekiel Ston
senior tag
Srácok...bármi jó ötlet van azt szeretettel várom...itt ülök és frissítgetem az oldalt 2 percenként...

-
Rimuru
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Az mit jelent hogy mindent elfelejtett? formatálta az egész partíciót? induláskor nem csatolja?
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
air
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
CWM-ből tedd vissza a mentést az eredeti rendszerről, amit a művelet előtt csináltál! Ugye csináltál?

-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagy gondban vagyok.
Kaptam egy kindle fire hd 7-est ami tök szép meg minden, csak jött az eldöntő ötlet, hogy CM-10.1-et rárakom...
Igazából addig nem is volt gond míg feltettem a CWM-et csak utána csináltam dalvic cache-t és hozzá a szokásos cache- és factory dolgokat mint amit a telefonokon szhoktunk...csak utolsónak írta le a koma a leírásban hogy nem szabad, mert elfelejt mindent a tábla...hát konkrétan van most a gépen rajta egy CM 10.1 és ennyi...gapps-ot meg hiába teszem rá mert nincs konkrétan belső tárhelye (12gb) amit elfelejtett...
Hogyan tudnám újra ezt üzembe helyezni hogy működjön? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit lehet tenni, ha egy 2.3-as romban nincs FM rádió? Másik telóra való romokból kiszedett fm rádió apk-k nem települnek fel.
Htc Wildfire S -
Musaka
senior tag
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni hogy a androidos telefon honnan veszi a saját számot? Mert ha bemegyek a Beállítások\Telefonról\Állapot\SIM állapot menübe nem az én számom jelenik meg hanem a páromé a saját telefon számnál
És a Cerbeus is ezt a számot adja ki ha ránézek a telóra. Ötlet? -
balazs1006
csendes tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Én inkább a Qualcomm mellett döntenék, a legfőbb érv azonban az 1GB ram számomra. Amőgy milyen SoC-ok pontosan? (típus) Csak azért, mert néhány tavalyi Mediatek hajtotta eszközt próbálgattam, de valamiért nem tudtak meggyőzni. Mindig a nagyon budget eszközökre asszociálok, de ez idén változhat...
-
alfa20
senior tag
Sziasztok,
A gyorstárcsázást hol tudom beállítani 4.1.1-en? (konkrétan Sony Xperia E-ről lenne szó)
4.0-án csak be kellett menni a tárcsázásba ott a harmadik gombbal és fel jött a menü, de 4.1.1-en sehol nem találom. -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek melyik jobb, JB 4.1 melle:
1.2 GHz dual-core 512MB RAM-al (MTK SoC)
vagy
1GHz single core, 1GB RAM (Qualcomm SoC)Igazabol ez egy Asus MenoPad vs Iconia B1 csataja
-
aizen92
addikt
Hali!
most újítottam be egy bluetooth egeret Note-hoz. előtte neten néztem jópár videot róla és csomó helyen az egér jobb gombját "vissza" funkcióként használták. nekem semmi ilyet nem csinál vele úgy müködik mint a bal. Ez lehet h ICS alatt van így? esetleg ezt valami progival vagy valahogy be lehetne állítani?válaszokat előre is köszi!
-
albgab
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Az a baj, hogy valamiért nem megy nálam a play áruház. Így kénytelen vagyok innen leszedni, vagy keresek valahonnan egy apk-t
-
albgab
aktív tag
Ezt szeretném felrakni a telefonomra (Lenovo A60)
Felrakja, de a végén azt írja, ki hogy nem telepítette.
Ez mitől lehet? -
air
nagyúr
válasz
Rendo84
üzenetére
Semmivel sem veszélyesen, mint PC-n. Észnél kell lenni! Fontos, érzékeny, személyes adatokat csak biztonságos oldalon és biztonságos hálózaton keresztül szabad megadni. Ilyen szempontból nincs különbség az egyes platformok között. Ingyenes, titkosítatlan wifi hálózaton semmiféle olyan adatot ne adj meg, amivel vissza lehet élni!
Hivatalos pókertermek saját kliensével akár valódi pénzben is játszhatsz. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Androidos okos telefon vásárlás előtt állok (ez idáig, nekem, nem volt még ilyen).
Mennyire biztonságos az internetezés a mobilon, illetve mivel és hogyan lehet védekezni különböző, nem kívánatos hatások ellen?
Például ha én valódi pénzben szeretnék pókerezni, vagy olyan oldalra lépek be, ahol kódot kell megadom, mi az esély rá, hogy egy bűnöző hacker áldozatává váljak?
Ha egy bővebb tájékoztatást kapnák a témáról, nagyon megköszönném.
-
Teejay83
tag
-
HawerKing
őstag
Jo is az android
meg a vetogepet is ra lehet kotni 
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
Nyilván nem túl egyszerű, de hidd el, hogy le lehet kérdezni, hogy az most micsoda. Illetve nem, nem feltétlen azt, mert ugye mehet egy telón is tablet mód: inkább azt hogy mi-merre-hány méter az UI-val éppen. Pl. amit írtam is: ki kell-e valamit lökni a képről. Nav.bar, soft. keys.. stb...
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Egy app changelogjában olvastam, hogy 100% biztonsággal nem tudja eldönteni egy android app, hogy most tableten vagy telón fut, ezért a fejlesztő behozott 2 féle app verziót: egyet tabletre, egyet telóra. Nem androidra fejlesztek, így nincs személyes tapasztalatom, de stackoverflow-n csúnya gányolásokat látok.
-
air
nagyúr
válasz
szalagyoor
üzenetére
Szerintem kérdezd meg a saját topikjában!
-
szalagyoor
csendes tag
Sziasztok olyan problémával küszködök, hogy xperia p re nem tudom telepíteni az bean rendszert valami miatt letölti rendesen mikor kikapcsol a telefon csak tölt visszakapcsol és azt írja, hogy a telepítés sikertelen. Valamint gépről telepítésnél is felénél megáll azt írja hogy nincs internetelérés pedig az tökéletes. Szerintetek mit csináljak?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Dinter
addikt
Egy ugyan olyan android rendszert használó telóról és tabletről pl. Egy program meg tudja-e mondani h melyik melyik?
-
dokee78
félisten
Van arról hír,mikor lesz magyarul elérhető a Google Now?
-
Sanyi.mTs
addikt
ha elveszteném vagy ellopnák a telómat, van valamilyen mód, h pc-ről deaktiváljam a gmail-es accountokat? tehát ha eltűnt a teló, akkor legalább az adataimat ne vágják haza, ami online van szinkronizálva.
-
Üdvözlet!
Ha van itt valaki, aki 2012-es Xperia modellre rakott fel CM romot, az jelentkezzen pls. Sehogy nem jön össze..

Most MIUI van fent, de megnézném a CM-et.
-
dokee78
félisten
Van olyan,hogy egyik vásárlást engedi a Play,míg a másikat nem?
-
Csöbronit
tag
Sziasztok. Egy olyan problémába ütköztem ma,ami még nem volt. Kaptam egy sms-t de amikor az értesítésre megyek hogy elolvasnám,nem jeleníti meg az üzenetet. Hely még bőven van a telefonon sms-ek tárolására. Galaxy W-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remélem tudtok követni.

crok