- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #5881 üzenetére
Valaki otlet?
Nem lehet h a (dalvik) cache szarodott el es torolni kene?
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Megbolondult a telom, tudtok segiteni?
Galaxy Nexusrol van szo, cm10.1 (4.2.2) os-el.
A fomenuben nem megy a "home gomb", tehat nem visz vissza a fokepernyore. Neha behal a launcher, kilepek egy appbol es nincs semmi, bajd egy 10mp mulva bejon.. Ugyanez a menuvel, bejon feketen de nincsenek ikonok es varni kell.
Eddig semmi baja sem volt, virust nem szedtem le.
Koszi!
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Android reverse tetheringre tud valaki valami működő megoldást?
A lényeg annyi, hogy szüleimnél vagyok, az asztali gépen van kábeles net, wifi nincs. Mivel én laptopon dolgozok, szeretnék egy olyan dolgot csinálni, hogy rádugom a telót usb-vel a gépre, a gép netét valahogy átirányítani a telóra és a telóval a gép netét wifi hotspotként megosztani.
remélem tudtok követni.
Na, ez megoldható valahogy? Adb fent van a gépen. Nexus 3 a teli, 4.2.2-vel.
-
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #4447 üzenetére
Megoldva: Minden bootnál újraflashelte a stock recovery-t
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Galaxy Nexus-ra szeretném a CWM Touch-ot felrakni. Miután fastboot módban ráflasheltem (cmd azt írja status: OK, teló is) hiába megyek be recoverybe az alap van fent... Mit csinálok rosszul?
-
trisztan94
őstag
válasz
Peaceliker #4435 üzenetére
Koszi az inot uram!
-
trisztan94
őstag
Mas dolog: olyan tweak van ami automatikusan lenemitja a hangot jatekokban ha bedugom a fulest, de a zenet nem?
bocsi a sok hulye kerdesert, uj meg nekem ez az android, szeretnem a legjobban kihasznalni
-
trisztan94
őstag
válasz
zsgyurix #4419 üzenetére
Na, nyomkodtam azzal a progival, a 3g eszik 70%-ot. Most, hogy azt kikapcsoltam sokkal jobban birja. Ez lehet kernel bug?
Mert ugye az edge eleg ergya sebesseg teren..Bar mondjuk nem tudom, 25 perc only zenehalgatassal aut fenyerovel es bekapcsolt gps-szel 100rol 92re esett....
http://imgur.com/58wvUcT
-
trisztan94
őstag
Nekem nincs olyan menupont, hogy hivas beallitasok
Ezek vannak:
Wifi
Bluetooth
Adathasznalat
Tovabbi beallitasok: vpn, megosztas stb + mobilhalozatok de ott csak a szolgaltatot lehet valasztaniEszkoz:
Hang
Megjelenes
Tarhely
Akkumulator
AlkalmazasokSzemelyes:
Biztonsag
Helyhozzaferes
Bizt mentes
Nyelv es bevitelFiokok
Rendszer:
A telefonrol
Fejlesztesi eszkozok
Kisegito lehetosegek
Datum es idoPar perces kihagyassal, de igen, mondhatni aktiv hasz alat.
Telo szerint a kijezo eszi a 60%-ot, de az minimum fenyeron vanAmig ezt leirtam 2%-ot esett
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet jelly bean-ben beallitani, hogy ne "blocked" jelenjen meg a hivott felnel amikor hivom?iOS-en a telefon beallitasoknak volt egy olyan opcio, hogy "hivo id-m mutatasa", de itt sajnos sehol sem talalom
4.2.2 stock ics, nexus 3Mas:
Az normalis, hogy 45perc alatt 25%-ot merul az akkuja a telonak? Gps, wifi kikapcsolva, fenyero minimumon, 3g bekapcsolva.
Sima webbongeszes, minden hatteralkalmazas stock alkalmazasvaltoval bezarva -
trisztan94
őstag
válasz
pepe091 #4397 üzenetére
Jó cucc, köszi!
Szomorúan láttam, hogy a JB már nem támogatja a Mass Storage módot.. Valamiért írásvédettek az eredeti mappák rajta, 1.5 órát szarakodtam azzal, hogy zenéket másoljak a Music mappában.. Ha valakinek előjönne ez, akkor annyit kell csinálni, hogy kitörlöd azt a zene mappát ami a telón van és létrehozol egy újat és abba másolsz
-
trisztan94
őstag
szvsz úgy csinálja, hogy annyi percenként amennyit megadtál neki megnézi a dolgokat, ha van valami új akkor küldi a push értesítést. Valahogy tudnia kell, hogy van e valami mielőtt küldene értesítést.
Ez csak egy feltételezés, nem ismerem a működését, csak szoftverfejlesztő lévén én így csinálnám. -
trisztan94
őstag
válasz
pepe091 #4382 üzenetére
Rendben koszi, majd megprobalom ha hazaertem
Az alap camera app-ban kellene a hangero gombos fenykepezes
Esetleg olyat lehet, hogy a menut megnyitva (ahol az appok vannak) ne fekete hattere legyen, hanem atlatszo (tehat hogy a hatterkep lathato legyen)? Stock jelly bean 4.2.2 van rajta
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan app kellene, ami az alap jelly bean-es menusort alulrol eltunteti gombnyomasra vagy swipe-ra es visszahozza talan 4 ujjas swipe-ra. Remelem ertitek
Nem tudtok valami ilyesmit?
(Nexus Prime) -
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #4351 üzenetére
Valami TeamWin Recovery van rajta, amiben nagyon szépen sikerült letörölnöm az egész OS-t róla, tehát most már muszáj valamit felrakni rá.
Ezzel nem tégláztam le, ugye? A recovery bejön.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Vettem egz Samsung Nexus Prime keszuleket, due sajnos nem as eredeti ROM van rajta...
Hog tudom race visszarakni az eredetit, I'll beszerezni AZT?Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest