Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Elvileg elég lenne, csak van egy-két érdekes dolog a telefonnal kapcsolatban, amit nem igazán értek. Az én esetemben a teljes felhasználható tárhely 2.3 G. Ha hozzáadom a 768 M RAM-ot, akkor 3G-át kapok. Na ez az érdekes, mivel állítólag ez a teló 4G memóriát tartalmaz amiből 1G a RAM, tehát 3G-nak kellene lennie a felhasználható tárhelynek.
A 768 RAM az biztos mert ha összeadom használt és a szabad memóriát 768 jön ki nem 1G.
A tárhelyre pedig 2.3-at ad meg.
Kicsit átverve érzem magam és nem tudom reklamáljak-e t-mobilnál mert amikor a a telefont vettem nem szerepeltek a paraméterek a jellemzőknél csak 4G memória (jelenleg is ez szerepel), de ez 1G-vel kevesebb.
Elvileg amcsiban 768 RAM-al adták ki a telót, de annak a kijelzője is csak 4 vagy 4,3 és nem 4,7.
Amikor megvettem a telót a gyári rendszer már 1G-át elfoglalt így kb. 1,3-al tudok gazdálkodni, ami hamar elfogy, pedig pár progit telepítettem fel rá.
Valójában nem zavart a dolog addig amíg fel nem raktam rá a Navigont, ami Magyar térképpel majdnem megette az összes tárhelyet. Játékokkal nem is tudok próbálkozni, mivel azokat nem teszi fel helyhiány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mesterséges intelligencia topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest