Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Mr Dini #17177 üzenetére
"Egyébként mint írtam, ha nem akarsz perkálni (magyar szokás) akkor Lucy P!"
Én meg leírtam hogy miért nem akarok "perkálni", de úgy látszik nem érted, sajnálom. Egyébként szoktam szoftverért fizetni, ez a "magyar szokás" duma meg nagyon elfuserált és béna.
Amúgy meg mi az a Lucy P?(#17198): Kicsit gondold át. Használsz egy ingyenes szoftvert adott funkciókkal. Mindenki rákap, használja és megszereti.
Aztán valaki kitalál egy hülyeséget, és lekorlátozza (lebutítja), majd pénzért lehetővé teszi az addig ingyenes funkciót.
Nekem itt nem a készítők munkájával van a gondom, hanem az elvvel. Akkor inkább kérjenek pénzt az Android használatáért, de legyen elérhető minden funkciója.
Nem tudom milyen oprendszert használsz, de biztos windózt. Nagyot néznél, ha egyszer csak kitalálnák, hogy jó, mostantól a Sajátgép (Számítógép, intéző stb. már passz hogy van magyarul) használatáért pénzt kérnek. Korrekt lenne? Nem éppen...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest