Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz ksanc #14611 üzenetére

Nincs teljesen magyar gyári, rossz fényképező, stb. Mindegy, marad a custom, mindenképpen próbálkozom a dologgal mert főként nagyon érdekel és biztos hogy fogok tanulni belőle. Mindent megnézek amit tudok, és aminek lehet utánaolvasok. Sok idő lesz, de kitartó vagyok. ( ez nem a telefon miatt, ez az általános érdeklődésem miatt :) )
    Így tudok legjobban tanulni ha csinálom is. Van ehez egy teszttelefonom amit nyúzok, de nem ezt használom, így könnyebb.
    Most nézegetem a romokat, és ha találok valamit ami érdekel benne annak megpróbálok utánanézni. Sok-sok idő múlva biztos teljesebb lesz a kép, a pc-t 86 óta tanulom és mindig nagyon sok minden van amit be kellene pótolni. :)
    Ez most egy kis kirándulás az android és linux felé, muszáj abből is tudni manapság valamit, mondjuk attól hogy "tudni" még nagyon messze vagyok, nem is látom a fényt az alagút végén :D
    Ezért kérdezek ennyit, és köszönöm a segítségeket mindenkinek egyébként! ( meg persze azért is mert örülnék ha valami jót tudnék kihozni a dologból )

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák