- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz WOT-H-A-C #13299 üzenetére
Nem, ezeket nem szeretem. Nem tudom, mit csinálnak pontosan
De mindjárt megpróbálom kínombanA Root Genius feladta vagy 10 újraindítás után (Such a tough phone...)
Most próbálom egy általa ajánlott újabb verzióval...
Az is feladta...
vroot: jeee, ennek sikerültNa most megnézem, mit művelt
-
ksanc
őstag
No, a root-al továbbra sem boldogulok...
Itt kérdezgessek, vagy a Dual SIM mélyvíz topikban?A másik gondom a CWM recovery. Ugyebár itt már nincs /emmc. Ami nekem azért gond, mert a külső SD foglalatom nem műkszik egy ideje vagyis SD kártyát nem tudok belerakni.
A W450-re pakolt W800-as firmware-hez is egyetlen, automade recovery-t találtam, de az is pont úgy működik, mint az enyém: nem lát belső SD-t. Nyilván...
A hozábbértőket kérdezem, hogy a belső (ami ugye emulált) tárhelyet fel lehet valamilyen módon csatolni?
Az fstab tartalma ennél nekem nem teljesen világos.
A dumpchar_info-ban meg ugye egyáltalán nincs belő sd partíció.
Lehet, hogy nem CWM-et kéne néznem, hanem mást? Vagy itt már CM11 játszik? Sajna nem nagyon van időm mostanában elmélyülni ezekben a dolgokban.
A recovery partíció mérete már 16MB, szóval a méret nem gond.
HELP -
olivera88
veterán
Az alkalmazás frissités beillesztés a ROM ba ugyanaz mint a konvertálás rendszer alkalmazássá?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Quasi_modo #13294 üzenetére
Megoldva.
Csak a saját logikám nem egyezett meg a droid logikájával, ezért nem találtam.valami
-
Quasi_modo
nagyúr
Itt is feltenném, hátha valaki tud választ:
Telepítettem a Go Lockert. Aztán eltávolítottam. Azóta nincs locksreen, hanem ébresztés után azonnal a főképernyőre kerülök. Kérdés mit csináltam, és hogy tudom elővarázsolni ismét a gyári locksreent ?
(Z3 Compact)valami
-
evok
csendes tag
válasz beleszólok #13261 üzenetére
Üdv!
Elkélne némi segítség...
A pc-n a myspace.com-hoz a twitteremen keresztül csatlakoztam, azaz a twitter fiókommal lépek be.
Ám ez a telefonomon nem jön össze. /LG G2 mini/ Felajánlja hogy a twitterrel lépjek be, ám amikor ezt tenném mindig visszadob a belépéshez és nem léptet be.Ötlet?
Csak a Kispest! Grunge is not dead! http://grungebands.blog.hu @grungebandsblog
-
ksanc
őstag
válasz Blue Eagle #13289 üzenetére
Igen ezt is ismerem.
Ezt csinálja terminálból:
-
-szabi-
addikt
Hi
Mit kell tenni ha ezt írja:
Android-billentyűzet alkalmazás sajnos leállt
Gyári visszaállítás nem segített.
Előre is köszi.üdv
szabi -
Blue Eagle
őstag
-
ksanc
őstag
válasz Blue Eagle #13287 üzenetére
Hát nálam nem...
Se a Samsungnál se a sajátomnál.
A SuperUser azt írja, nincs su bináris és nem is telepíthető (pedig van, megfelelő jogokkal), a SuperSU kiírja a verziót (2.0, lehet ez a baj) majd egyszerűen kilép, ha rábökök.
Kell lennie valami apróságnak még[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
válasz teleahocipöm #13282 üzenetére
Beállítások-nyelv és bevitel alatt az alapértelmezett billentyű micsoda?
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv!
Van egy aTAB503D mobil Android 4.0.4-el, a gyári Android bill. helyett előbb letöltöttem az „AnySoftKeyboard-t” majd jóval később a „Könnyű magyar billentyűzetet” beállítottam őket, de a legtöbb esetben, ha írnom kell a gyári billentyűzet aktiválódik, ilyenkor át kell állítanom újból és újból, bosszantó apróság. Hogy lehetne meg oldani a hogy csak a „Könnyű magyar billentyűzetet” induljon, ne a gyárilag telepített? -
Keeperv85
nagyúr
válasz Siriusb #13279 üzenetére
A sbin a ramdisk része, tehát ha ott van egy busybox bináris már, akkor benn van alapban a boot lemezképben.
Terminal emuláatorban:
su
cd sbin
ls -l busyboxHa kiírja a jogokkal, akkor van, ha nem, akkor nincs. Amúgy a system/bin alatt szokott lenni, az sbin alatt többnyire csak symlink mutat rá.
-
Siriusb
veterán
Egy app hibájával kapcsolatosan kérdezte tőlem a fejlesztő, hogy busybox telepítve van-e. Arra emlékeztem, hogy root-oláskor feltelepül, de a folyamat végén a script le is szedi. Ellenőriztem a /data/app és /system/app könyvtárakat az Alkalmazások menü után, de semmit nem találtam.
Eszembe jutott, hogy van egy terminál emulátor is felrakva. Gyanakszom, hogy ő hoz magával busybox-ot, lehetséges? Amikor a terminálban kiadtam a busybox parancsot, persze ki is írta a verziót, elérési útvonala az /sbin/busybox.
Hogy tudom ezt ellenőrizni? -
-
SutPet
aktív tag
sziasztok! a telefon topicja nem nagyon aktív ezért beírom ide is hátha valaki ért hozzá remélem nem nagy probléma.
Hoztak hozzám egy HTC Desire (bravo)telefont. Olyan problémája vna a gazdájának vele hogy már nagyon lassú volt és csinált egy factory resetet. Na ezután a képernyőzár feloldásánál nincs ikon (olyan mintha hiányozna a kép)csak egy nagy fehér kocka, alul is van egy fehér sáv és nincs billentyűzet se így semmit nem lehet beírni. tudnátok tanácsot adni hogy mit csináljak vele? esetleg jó romot ajánlani és hogy hogyan pakoljam rá?
Kikapcsolásra is csak újraindul, próbáltam recovery módban újraindítani akkor is simán csak újraindul. A sima volume down lenyomvatartás + bekapcs gomb megnyomására se jön be semmi csak elindul a rendszer.God must love stupid people, he made so many of them.
-
Gyeptegla
tag
Sziasztok, az elmúlt hónapban azt tapasztaltam hogy a t-mobil hálózatból küldött smsek 50 60-szor érkeznek meg a telómra, mi lehet a gond?
A szolgáltatóm a Telenor ügyfélszolgálata azt mondta az én telefonomban van a hiba mert a t-mobil rendszere űgy érzékeli mintha nem kapnám meg az sms-t, ezért küldi el újra meg újra.a telefonom zte blade g, és nem volt hozzányúlva.
-
ksanc
őstag
válasz #42308056 #13272 üzenetére
Elég valószínűtlen, hogy összeomlik
De tegyük fel.
A mobilvilág ott tart, hogy az egyetlen nyitott rendszer az android, a többi mind zárt a hardverrel együtt, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó nem adja ki a hardver programozásához (driverek) szükséges dolgokat akkor soha az életben nem lesz android oprendszer arra a hardverre.
Márpedig nem adja ki, vagyis nem, nem fogsz tudni oprendszert váltani.
Persze bármi történhet, de alapból nem fogsz -
törölt tag
Tegyük fel hogy veszek egy Lumia 830-at vagy 930-at de egy év múlva teljesen összeomlik a WP platform. Lehet valahogy ezekre androidot tenni? Vagy még nem tart itt semmilyen szinten ez a mobilvilág hogy az ember OS-t váltson?
-
beg
veterán
válasz nandude #13269 üzenetére
Valószínűleg ennyit tud, vagy hibás az érintő. Ez még a fatüzeléses korszakból való. Szoftveresen semmit sem tudsz vele kezdeni. Mondanám, hogy másik rom, de az nem kis keresés és munka lenne.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nandude
tag
Heló. Szereztem Kínából egy Lenovo A298t készüléket (egy tizesért ), és van egy kis problémám az érintőképernyővel. Egy kicsit pontatlan. Ha hosszan megérintek egy ikont a főképernyőn, hogy mozgassam azt, akkor igazán beremeg maga az ikon, furcsán viselkedik. Az írásnál is bajok vannak, ott is néha mellégépel.
Azt szeretném megtudni, hogy ez most az olcsó érintőpanel miatt lehet, vagy szoftveres baja van? Ha szoftveres, tudok-e neki csinálni valamit? Átnyálaztam már a fél internetet, és nem sok mindent találtam ilyen hibáról.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt01
őstag
Jó volt . Indítottam akkor is újra , az utolsó újra indítás után lett tábla
A tel az kínai :[link] . A rootolást framaroot-tal csináltam . A vissza állítást a gyári programmal csináltam . A TB-vel elvileg csak alkalmazást raktam vissza . Ugyan ezt megcsináltam tegnap otthon és nem volt gond .
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
beg
veterán
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Lenne egy kérdésem .
Rootoltam a telefont , Volt egy gyári visszaállítás . Újra vissza raktam az alkalmazásokat a titaniummal . Mikor újra indítottam a készüléket nem tölti be a droidot . Mi lehet a gond ? Csak a jobb felső sarokban látszik az idő és az akku szint . Semmi más .https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
Zoli133
addikt
Hali,
Azt meglehet oldani, hogy a médiaeszközként látszódó BT hangszórót hívás közben kihangosításra is tudjam használni? Nem sikerült még rávennem erre a telefont. (Jiayu G4)"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
GEPESZ66
veterán
Az áruházból letölthető Mcafee Antivirus tud-e magyarul?
Ha lejár a póbaidőszak, akkor mivel tud kevesebbet, mintha megvásáróltuk volna? -
ksanc
őstag
No most nekem van kérdésem, mert Samsungban nem vagyok otthon
Van nálam egy i9300 gyári 4.3-as Androiddal aminek factory reset kell és persze lementeni róla mindent.CWM-ot már raktam rá, a mentés is megtörtént de a külső SD-re, hanem a belsőre. Majd arra is megcsinálom, de érdekelne a következő dolog: a telót összekapcsolva a pc-vel megjelenik a két meghajtó, de a clockworkmod mappán belül nem látom a mentést viszont CWM-ből nézve ott van. Miért? Így ugyanis kicsit nehezen lehet leszedni a belső tárról.
Root kellene?A másik pont ez. Bármilyen módon próbálom felrakni a root-hoz szükséges fájlokat, mindig azt írja, hogy nincs su bináris és nem is tudja telepíteni, vagy hasonlóakat. Vagy egyszerűen csak nincs root jogosultságom. Viszont a fájlok megvannak, ahol kell.
Próbltam többféle, a neten talált ehhez a típushoz való megoldást - Odin, cwm flash - de mindegyiknél ez van.
Próbáltam már saját scripttel is többféle su binárist felrakni, de ugyanez a helyzet.
Mit kéne csinálni? -
beleszólok
senior tag
válasz #79335424 #13260 üzenetére
Párom egyszer előásott egy százéves gépet a szekrény mélyéről. Volt benne talán 64MB memória.
Puppy sem indult el. Kétszer tíz-húsz perc várakozás után végleg feladtam. Akkor találtam egy mini openbsd-t, azzal meg tudtam nézni, hogy mi van a diszken és tudtam törölni is.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
törölt tag
válasz beleszólok #13259 üzenetére
Nézz meg egy Puppy Linuxot! Az ugyebár alapértelmezetten a ram -ba másolja magát és onnan fut. 250MB körül van egy átlag puplet. 500MB -osban már audió és videószerkesztő is van. Egyszer, egy céges költöztetésnél "véletlenül" nálam maradt egy leselejtezett, őskövület laptop. 160MB ram volt benne és ezen futott egy 60MB -os puplet, GUI -val, böngészővel. Egyébként nemrég említettem egy Android miniPC -re való linuxot, ami teljes egészében elfér az RK3188 -as, 32MB -os recovery -jében és onnan töltődik be (GUI -val).
-
beleszólok
senior tag
válasz Keeperv85 #13258 üzenetére
Láttam viszonylag komoly multitaskingot 256KB-ban is.
(R gépek még a cucilista korban, ami nagyjából az IBM360 sorozat koppintása volt, de 64MB-ban már egy OpenBSD is nagyon jól érezheti magát, ha nem futtatsz GUI-t, Oracle szervert )[ Szerkesztve ]
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LonGleY #13257 üzenetére
Én meg azt nem hívom memóriakezelésnek,mikor egy nyamvadt Facebook 44MB-ot kér, vagy egy ébresztőóra 3-mat. 1GB-rammal komoly PC-s multitasking is fut, köze nincs ahhoz, hogy a droid hogy kezeli a memóriát. 512MB-os kapacitásra van optimalizálva pl. a KitKat és vígan el is lenne annyival, ha nem lenne nyakon öntve mindig valami memóriazabáló hulladékkal. Viszonyításképpen mondom csupán, hogy az Arch Linux pl. egy megfontoltabb kezelőfelület mellett is vígan elvan a maga 80-85MB-ján, szemben ezzel a Touchwiz 300 alatt meg sem áll többnyire... (Elnézést a szakmaiatlanságért: az MotionWiz újabban... )
-
-
air
nagyúr
válasz LonGleY #13254 üzenetére
Felesleges ezen rugózni, és bizonygatni.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Én is úgy gondolom, hogy általánosságban ez nem igaz. Nagyon erősen a felhasználói szokásoktól és a romtól függ, hogy mire elég vagy nem elég az 1GB RAM.
Nekem a Tabban és a telefonomban is "csak" 1 giga van, és nekem elég.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz Pikkolo^^ #13251 üzenetére
Az 512 sztem is karcsú. Nekem az 1GB is kevés, de 238 alkalmazást ír Dalvik törlés után, a böngészőt asztali nézetben, addonokkal futtatom és néha bejátszik egy multiwindow is. Na, így már néha meginog a robot, de ez sztem extrém használat. Egy átlag usernek el kell fusson egy gigával.
-
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Valóban igaz az, hogy az Android 4.4 nem engedi az appokat a külső memória kártyára telepíteni?
Létezik már legális, ingyenes, magyarul is tudó, jól használható, és minimum Here Drive megbízhatóságú navigációs program Androidra?
Mennyire kevés egy új telefonnál az 512Mb Ram, és miben lehet észrevenni, mennyivel rosszabb, mint egy 1Gb memóriával szerelt telefon?[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
gzbotii
nagyúr
Tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de hátha tud valaki, valamit: [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
0xmilan
addikt
válasz mycsu29 #13244 üzenetére
Google első találat.
Amúgy ez a topik való ilyen kérdésekre. -
mycsu29
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani olyan appot amivel az összes telefonszámot letudom menteni pl egy txt fájlba?
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
Rula
tag
Üdv!
Lehet már arról tudni hogy az LG melyik telefonok számára fogja az L frissítést megcsinálni? -
-
GEPESZ66
veterán
Az Xperia telefonomon telepítve van a Nova launcher.Ha letöltök hozzá egy Icon packot, akkor hiába állítom ezt be alapértelmezettnek, akkor a fennlévő alkalmazások közül csak néhánynak változik meg az ikonja.
pl. névjegyzék, naptár,stb.
Egyesével kell módosítani az alkalmazások ikonjait? -
air
nagyúr
válasz tothmaxy182 #13237 üzenetére
Amennyiben a romból a gyártó nem vette ki a multiuser funkciót, akkor lehet.
Sajnos előszeretettel tiltják ezt a feature-t a gyártók.
Hogy kimondottan ilyen widget van-e, azt nem tudom. Nem tartom kizártnak. Körül kell nézni a Play-en!
A levelezés ilyen módú szétválasztása, a multiuser támogatás nélkül, szerintem nem megoldható.Illetve gányolni talán lehet. 2 külön levelező alkalmazással, amiből az egyik a gyári Gmail, a másik egy 3rd party, és mindkettőn app lockkal védelem van beállítva, amit csak az érintett személy ismer.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tothmaxy182
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a felhasználói fiókokkal kapcsolatban.
Android 4.2-n meg lehet-e oldani valahogy, hogy egyszerre többen tudjuk használni a táblagépünket.
Tehát az én elképzelésem az lenne, hogy mondjuk a kezdőképernyőn lenne két ikon (egyik az enyém, másik a barátnőmé), és az ikonokkal lehetne váltani a felhasználók között. Tehát ha rányomok a sajátomra, akkor a saját -emailjeimet lássam, a saját facebookomba legyen bejelentkezve a gép (bár ez nem olyan fontos, a e-mailek sokkal fontosabbak), vagy pl az én account-omból tudjak appokat letölteni Play-ből. Ráklikkelve a barátnőmére, minden váltson át az ő fiókjára.
Nagyon elmebeteg dolgot kérdezek?
Egyébként az egészből a legfontosabb a levelezés (mindketten g-mailt használunk), a kettőnk postaládája között kéne valami gyors váltást kitalálni. Ha lehet root nélkül.Minden szavam magánvélemény!
-
Blue Eagle
őstag
Szerintem semmi gond, de annak idején az LG Optimus L9 (börtöntelefon, mert zárt mint a hétross'eb) készülékemre ennek a CWM Rom Manager segítségével juttatam fel a helyes, rávaló recovery-t. Igaz, ekkor már a rootoláson, bootloader nyitáson túlvoltam. Azt viszont teljesen jól tudod, hogy pontosan a rászabott custom recovery-t szabad csak rátenni. Ellenkező esetben pl bootloop lehet belőle. Amiből én szerencsére tudtam kiutat. Na, ez az utolsó mondat nagyon lényeges!
-
Dyrg
aktív tag
Na frankón összezavartam mindenkit a balgaságommal, ezer bocsánat! Igen én a cwm recovery-re gondoltam, fingom nincs minek írtam bele a recovery managert... csak nem tudtam pontosan hogya hívják a recovery-t. Mégegyszer bocsi, és köszi segítségeket.
Üdv. CsabiMegvenni és megszerelni...
-
tolvaj!
őstag
válasz Pikkolo^^ #13226 üzenetére
Csinálj a mijáun belül egy mentést (menti az asztalt, témát, programokat stb) azt tedd át memória kártyára, vagy töltsd fel egy felhőbe. Illetve még lehet a MI fiókodba is menteni az összes beállításod és utána vissza szinkronizálni az új készülékre.
Először portolt készülékem volt és az azon elvégzett beállításokat lementettem majd a már gyári miui telefonomra vissza tudtam állítani.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
harait
tag
Sziasztok, remélem jó helyen kérdezek, a bal oldali specifikáció jelent valami hátrányt a magyar 3g használatát illetően?
Kép:Köszi
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
Pikkolo^^
addikt
A Redmi1S témában nem kaptam választ, ezért itt is megkérdem hátha.
"A micloud backup meg tudja azt csinálni, hogy ha veszek egy mi3-at akkor minden beállítást visszarak? WP esetén ez sima ügy, csempéket és a programokat is visszarakja, itt hogy van?"[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
A CWM NEM egy csapat! Egyetlen emberről van szó, aki fejleszti, persze vannak contributorok, mint többnyire az open source cuccoknál. Koushik Dutta tervezte és ő programozta le magát a CWM recovery-t és a Rom Managert IS! Emellett amit még ő készít az a Superuser, de NEM a bináris su, csak a konzol.
Tehát olyan nincsen, hogy "CWM csapat". Az pedig, hogy CWM Rom Manager néven is megtalálja a Google a cuccot, nem más sara. Amúgy csak RomManager a neve, nincs benne a CWM...
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Keeperv85 #13219 üzenetére
De, a véletlen műve. Megint nem érted a lényeget.
Ő a CWM recovery-re gondolt, amikor rom managert mondott, de fogalma sem volt, hogy létezik egy Rom Manager nevű alkalmazás és ráadásul a CWM csapat fejleszti.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
gelez
csendes tag
Sziasztok!
A fényképező exponáló gomb rövid megnyomásának csak a fényképező alkalmazás használatakor van funkciója. Lehetséges ehhez vmit társítani? Nekem arra lenne szükségem, hogy elindítsa a hangfelvevőt.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem a véletlen műve. Mindkettőt ugyan az a srác írja. A CWM egy külön fejlesztés, amit számos romba integráltak, többek közt az Omni, a CM, a MIUI, a Carbon, a LewaOS és az AOKP kódútban is. Ezekhez készített egy GUI-t is, ez a nem túl jól sikerült RomManager.
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Frissíteni kellene az összefoglalót egy nyalókás figurával.
-
WOT-H-A-C
veterán
Nincs itt cseszegetés ne értsed félre!Az hogy neked egyértelmű volt a dolog az tök jó és simán kisegítetted a kolegát.
Amit írtam erre vonatkozik! Mert nem volt egyértelmű!
" az eredeti kérdésből és a válaszból is látszik, hogy nem azt keresi, hanem CWM recovery-t. "
Ennyi a történet....
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
air
nagyúr
válasz Blue Eagle #13212 üzenetére
Te keverted ide a Rom Manager alkalmazást.
Ő a CWM recovery titulálta rom managernek, tévedésből. Csupán a véletlen műve, hogy a CWM csapatnak van egy ilyen nevű alkalmazása.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Dyrg
aktív tag
válasz Blue Eagle #13207 üzenetére
Abban a listában nincs a telefon én nem teljesen erre gondoltam, hanem olyan flash-elhető recovery.img kéne amit fel tudnék rakni a telefonra. Olyan "univerzális" meg gondolom nincs, és ne is próbálkozzak semelyik másik telefonéval mert csak elcseszem...? Az is bajos, hogy Ace4-ből van 3 jelenleg ismert verzió (az egyik 4colos a másik 4,3, 4giga/8giga, 2mag/4mag)
Oké Air, köszi! Akkor várok még, hátha lesz rá...
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
Blue Eagle
őstag
Maga a CWM Rom Manager alkalmazás kompatibilis minden droidra. Az alkalmazáson belül kell megadni a telefon pontos típusát, ezután az ehhez való (ha van), előre elkészített recovery.img letöltődik és telepíthető.
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
A kérdésem: Létezik olyan CWM rom manager ami telepíthető bármelyik telefonra? Vagy azt egyénileg testre szabják és csak azt lehet? Samsung Ace 4-re szeretnék rakni, de még konkrétan ahhoz nem találtam. Odinnal fel tudnám rá rakni, de mit, hogyan, miért???
Egyszerűen nem sikerül megroot-olnom, a programok folyamatosan csak újraindítgatják, gondolom flash módba akarják kapcsolni, de ebbe nincs olyan. A saját recovery-vel meg nem lehet superSU-t telepíteni...[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
Blue Eagle
őstag
válasz tolvaj! #13202 üzenetére
Kalibrálás meghatározása nagyon röviden: "A kalibrálás alkalmával az adott mérőeszköz eredményeit összehasonlítjuk egy pontosabb ( etalon ) mérőeszköz eredményeivel."
Ez nem csipkelődés, csak itt jelen esetben Adatforgalmi ciklus beállításáról van szó, aminek köze nincs a kalibráláshoz.
Bocs, hogy beleszóltam...
-
tolvaj!
őstag
Megelőzendő a többi tök felesleges hsz-t és az idézőjeles csipkelődést: igen kalibrálás alatt a beállítást értettem és igen nekem nem elsején van számlazárás. Érdekes, hogy csak egy ember érti amit írok....
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976