Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz seadrone #133425 üzenetére
Vernee Apollo ugyanez a jelenség - azért kellet tokot vennem hozzá mert csúszik mint ponty a vödör takonyban, volt már mikor úgy kaptam utána ahogy előhúztam a zsebemből. Erre azért gondolhattak volna a tervezők, de úgy látom ez ilyen Vernee-issue.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
IldiH
tag
válasz seadrone #126401 üzenetére
Ez korábban is így működött (én eddig minden szolgáltatónál találkoztam ilyen üzenettel), sms, apn, stb beállításokat küldenének, csak éppen a sok kínai telefonra nincsenek felkészülve
(Mondjuk a számot nem tudom ellenőrizni, régen váltottam kártyát)
+ rákeresve: már 2010-ben is erről a számról küldték ugyanezt és akinek sikerült a telepítés, annak lett lett egy olyan menüpont, hogy ” sim alkalmazások” benne autópálya, mobillottó, kenó, stb[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz seadrone #124902 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, nincs kicsi jó teló dual simesben. Még drágán sem.
Hasonló cipőben járok.
Végül el kellett fogadnom, h 5 col alatt nem tudok venni.
Elkértem párszor a kollégák telefonjait. Fogni, használni könnyen megszokhatónak tűnnek ezek a nagyobb telók, de egész nap zsebben hordani, azt egyenlőre nem tudom elképzelni...
Így rendeltem egy S7 dummy phone-t. Méretre, súlyra megegyezik a működő készülékkel. Ki akarom próbálni milyen bringázni vinni, vagy egész nap zsebben hordani egy ilyen nagy nehéz telefont.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
svgyula
addikt
válasz seadrone #124902 üzenetére
Szia! "hazai gyári garival, és 4.5, 4.7 colonál jó lenne ha megállna a mérete," Navon, Myaudio, ezek hazai(legalább is itthoni forgalmazók). De legegyszerűbb ha bemész egy média makkba és körülnézel!
A 4,5" 4,7" jó minőségű telefont "külföldi" gyártótól is igen nehezen találni.A mai elvárásoknak megfelelőt pedig egyáltalán nem! Van a strapatelefonok között 4,7"-os kijelzővel de az meg nagyobb mint egy kompakt 5"-os. Van az 5"-os telól között is aránylag "kicsi" némelyik kisebb mint egyik másik 4,5"os. Ebben a méretben több sebből vérző telefont lehet csak találni, mint kicsi aksi (egy napot sem bír) vagy gyenge SOC kiköpi a play alkalmazások nagy részét, na meg hamar elfogy a RAM/ROM. Kell ez neked?
A magyar gari pedig semmivel nem jobb mint bármelyik! A lényeg nem a garancián van hanem a jó készüléken! Ha pedig összetöröd, szétcseszed az OS-t olyan mindegy milyen garancia van rá!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
beg
veterán
válasz seadrone #118908 üzenetére
ZUK Z1 mini lesz ígéretes ebben a méretben, de ez meg nem fog beleférni ebbe az árba attól tartok. (Helio P10, 3/32 stb.)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
válasz seadrone #118910 üzenetére
Háááát... elég gyatra az új telefonok piaca 5" alatt.
Van Lenovo a2010 (vigyázz, van belőle 1 sim-es) - a 4,5"-on kívül nincs előnye.
Lenovo a1000 - 4", részemről ellenjavallt kategória.
Esetleg jó drágán Samsung A300H Galaxy A3 Duos (60k)Még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha nem kell a gps (nem neked: na, lesz gps nap?), akkor 5" alatt a Jiayu G4S a leginkább használható telefon. Régi, de jó.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ájvé
veterán
válasz seadrone #114501 üzenetére
Xiaomi Redmi 2 Pro 134mm ha még belefér, kisebbet ami legalább hasonló tudással rendelkezik nem nagyon tudnék másikat mondani. Hardverben mondjuk nem lenne olyan nagy előre lépés, SoC kicsivel erősebb, RAM és ROM mondjuk dupla annyi az nem rossz, kamera is jobb benne.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz seadrone #108272 üzenetére
Ha 2 vagy 3 éve vettél / cseréltettél kártyát, ingyen cserélik.
(#108274) WOT-H-A-C:
vágás nem hiszem hogy jó ötlet,
egy régi kártya okozhat gondokat az új telefonoknak,
ez az nem megfelelően működik,
és jön hogy milyen sz@r az adott telefon,
mert a régi milyen jól működött.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz seadrone #108272 üzenetére
1.Bemehetsz a szolgáltatóhoz és külömböző ürügyökkel le harcolod velük.
2. Bemész egy sufni GSM-be és darabját 500 Ft-ért méretre vágják.
3. Letöltesz egy sablont a netről és némi kézügyességgel, no meg egy éles ollóval magadnak kivágod."Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest