- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Taktoj #127207 üzenetére
Ez a Thor? Csak mert nekem Apollo Lite-van és ha 100%-osan leteszem éjjel az asztalra, reggelre 98-99%-on találom. És bitang gyors telefon, egyszer nem volt még hogy megröccent volna, pedig szépen tele van pakolva appokkal. Nekem egy bajom van csak vele, hogy nagyon csúszik a telefon - lehet az én bőröm miatt, elég száraz, de tok nélkül nem mertem kézbe venni, mert féltem hogy kisiklik a kezemből, annyira nem tapad a hátlapja. A gyári fóliát én lehámoztam egyből, arról nem tudok nyilatkozni és pár hét után tokba költözött, szóval karcolódások sincsenek rajta. Én elégedett vagyok vele, jó kis teló, nem kiemelkedő semmiben, de szépen, gyorsan teszi a dolgát, nem fagy, nem akad, nincsenek mindenféle fura hibák. A hangminősége lehetne jobb telefonáláskor (túlságosan behallatszódnak a környezeti zajok a hívott fél visszajelzése alapján) és lehetne hangosabb, metrón-buszon már nem nagyon hallom a hívót még max. hangerőn sem (Lumia 640-em volt előtte, ott ez a két dolog sokkal-sokkal jobb volt). Ja, meg a kamera is lehetne acélosabb, de az ebben a szegmensben általában amúgy sem szokott sikerülni a gyártóknak.
-
Agyzuzo
addikt
OK, hiszek nektek. Akkor UMI kilőve.
Ami még szóba jöhet esetleg az a LeEco LETV széria - azok mennyire ajánlottak az Apollohoz képest?
Pl. LeEco LETV LE MAX 2 Ultrasonic Touch ID vagy LeEco LETV LE 2 PRO? -
Agyzuzo
addikt
Sziasztok!
Szerintetek az alábbi kettő közül melyiket éri meg inkább megvenni?
VERNEE APOLLO LITE vagy UMI SUPER?Az UMI nagyon tetszik és tud mindent amit szeretnék (fizikai gomb, LED-es visszajelzések), de nem akarok szoftveres hibák miatt megtaposott telefont 2 hét után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest