- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12980 üzenetére
Nem nem lett jó sajnos.
Nem értem az egészet.
Azt csinálja a jbart hogy hiába a 20121129-es CWM romot adom be neki mint forditandót,nem azt forditja le hanem amit már egyszer leforditottam vele a 20121115-öst.Mintha belerögződött volna az agyába és csak azt csinálná meg.Nem értem az egészet. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12953 üzenetére
Köszönöm a linket.Sajnos nem jó.Ezt irja ki:
The file you are looking for could not be found.
The link may be incorrect.
The owner may have deleted the file or made it private.Nem gond,majd keresek egy rom-ot a neten.
Letöltöttem a tiedet,jó lett.Mennyire akarsz 100%-ra menni?
Szerintem ez már igy is tuti,de ha neked segitség akkor én irhatok olyat ami nem magyar. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz. #12964 üzenetére
Hm
Ja oké köszi. Akkor így indulva semmire sem megyek..
Látatlanban..én még sosem Romoltam ezelőtt, de el kell kezdeni.
Arról a Keeperv85 által említett kiiktatási próbálkozásokról tudsz valamit? vagyis a fórumukról, hogy hol került napvilágra a LeWa(-os) inkorrektsége?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sanyesz. #12953 üzenetére
Bizony, a fórumtárs közben letöltötte a data.hu-ról (bár az első smsemet valamiért hibásan fogadta a cucc és kettőt kellett küldeni neki, azért sikerült
) és fel is töltötte a saját dropbox könyvtárába. IDE kattintva letöltheti mindenki, várakozás és smsküldés nélkül.
Sanyesz. KÖSZÖNJÜK!Kulcsszavak, ha esetleg valaki később keresné a ROM-ot: G3,JIAYU, ROM,MAGYAR,ICS
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12950 üzenetére
Nekem valamiért nem akar jó lenni ez a 11.29-i rom.
Letöltve a rom-ot egy zip fájl van amiben van egy update.zip,egy database mappa,egy sokbetűs látszólag üres mappa és egy pdf doksi.
Namármost.
Az egészet kell magyaritani vagy csak az update.zip fájlt???
Próbáltam mindkettő verziót,de vagy valamit a jbartban cseszek el vagy nem tudom mit,de nekem akkor is a 11.15-i rom lesz lemagyaritva.legalábbis a telóra telepitve a telo adatoknál az van.
Lépésről lépésre leirnád hogy te hogy csináltad? -
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #12672 üzenetére
Ez egy THL ROM. Nem értem miért rar-ba tették.
Közzéteszed majd a javított verziót?Csak ellenőrzésképpen, hogy jól értem-e:
megvan a zip-em, jBART-ban kiválsztom az Android ICS-JB -t, kitallózom a ROM fájlomat, aztán Local, ott megadom a repo mappát, majd Recompile? Ennyi az egész? -
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12598 üzenetére
Gratula
Valamit nem értek.
Az enyém is a nov 15-i.
Elárulod hogyan csináltad a BART-al?
Valami trükkje van?Vagy lehet nem ugyanazt a ROM-ot töltöttük le?
Te honnan szedted le a nov15-i gyári ROM-ot?
Én hungobungo leirása alapján töltöttem be az egész rom-ot.Te másképp csináltad?
A múltkor azt irtad hogy neked sem csinálta meg a phone.apk magyaritását.
Most másképp csináltad? -
hungobungo
senior tag
válasz
Sanyesz. #12453 üzenetére
- CellConnService: ne foglalkozz vele, nem látod működés közben.
- DownloadProvider: ez sem látható, a DownloadProviderUI a felülete, nem kell vacakolni ezzel sem.
- Email: nem sokan használnak pop/imap/exchange levelezést, ha mégis, van rá jobb alkalmazás, hagyhatod első körben.
- MtkWeatherSetting: csak kínai időjárásokat tud mutatni, ezt is hagyhatod.
- Phone: EZZEL VACAKOLJ ELŐSZÖR! -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12362 üzenetére
Nem veszünk össze ezen az biztos.
Nem vagyunk egyformák.Van akinek a gps fontos,van akinek a kamera,van akinek egyik sem.Nem mondom azt hogy most a kardomba dőlök a kamera miatt,de azért zavar egy kicsit hogy nem tudja azt amit papiron tudnia kellene és itt számomra ez a lényeg elsősorban.
Tök mindegy hogy most ez telefon,vagy televizió vagy tablet,amit tudnia kellene a leirás és a hardver szerint,azt igenis tudja.
Legalábbis nekem ez fontos.
De nem vagyunk egyformák. -
mikrofon
veterán
válasz
Sanyesz. #12346 üzenetére
azért azt tudni kell, hogy például a Nokia telefonok kegyetlen jó képeket készítenek. Nekem Nokia N97 minim volt az is nagyon jó képeket készített az 5MP kamerájával, és ez egy 2009 év végi készülék! Persze tudom, hogy telefon nem fényképezésre való, és a Nokia Carl Zeiss optikákat használ és ez ugye nem ez az árkategória....
-
Hulot
tag
válasz
Sanyesz. #12229 üzenetére
Dealsprime: Előtte levélben rákérdeztem, van-e nekik telefonjuk: -Igen van. Megkérdeztem, hogy van-e előttem várakozó? -Néhány napon belül tudják küldeni.
nov. 18-án regisztráltam és megrendeltem én is. azóta "in-progress" (ma 28-a van). Érdeklődő levelemre nem válaszoltak több napja. Ez már a második rendelésem (próbálkozásom) a hazug sunyi csaló kínaiktól. -
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz. #12120 üzenetére
Köszi az infót
Is it in Stock? - kérdeztem ott egy "Amy" nevü ügyfélszolgát:
- It will need to be special ordered. 5days processing time.
Mire én:
-In Budapest a collegue of mine ordered ten days ago, and the "5day processing time" still now the same,
what is the problem?Kb. 15 másodpercet követően ilyet írt:
"the supply of the IPS screens is tight
the Chinese gov is restricting component and screen imports
so every IPS product is special order
even tablet PC's"Vérprofi dumagépek. A kormány monnyon le, a restrikciókról! Szabad választásokat! Én a metal-szürke kivehetőajtósat választom.
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12035 üzenetére
Szerintem is hagyjuk.Semmi gond.
Engem csak az zavart ebben hogy szerintem kb 10 emberből mondjuk 8-nak eszébe sem jutna a koordinátákat nézni,hisz a lényeg nem azon volt,hanem a pontatlanságon,viszont igy hogy sikeresen felhivtad rá a figyelmet,mindjárt kézenfekvő hogy kiváncsiságból rögtön megnézze aki csak olvassa hogy hol is van ez.Még annyira ez sem gond,hisz nincs titkolnivalóm,de azért nem szivesen adja ki az ember a személyes adatait.
Hibáztam,hisz eszembe sem jutott hogy ezt nézze bárki a képről.
Tudom hogy segitő szándékkal hivtad fel a figyelmet,de mondjuk privátban jobb lett volna.
Spongyát rá. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11933 üzenetére
Sanyesz istenkirály vagy.
Erre vártam hogy valaki bepróbálkozzon,mert én az előző telom majdnem gallyra tétele óta nem merek FlashTool-os dolgokat feltenni csak úgy!
Végre egy vállalkozó szellem!
KÖSZÖNÖM!ui:feltettem a CWM-et.Tökéletesen működik.Már csináltam is egy backupot.
Jiayu G3
-
ztibor
senior tag
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11604 üzenetére
Értem.
Viszont ez azért teljesen más módszer mint ahogy az Sp FlashTool-lal lehet megcsinálni,hisz azt nem az android rendszer alól bekapcsolt telefonnal csinálja hanem kikapcsolt állapotban rakja fel.
Megvallom őszintén én fosok ettől és nem merem meglépni,mert legutóbb az N9770-el majdnem ráfáztam amikor rootolni akartam ugyanilyen módszerrel,csak nem CWM feltevés hanem rootolás volt.
Azóta az Sp FlashTool-al való ilyenfajta megoldások bennem félelmet keltenek. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11576 üzenetére
Nekem a G3 nem megy az MTK droid tools backupos részénél.
Az adatoknál szépen ott van a telo jellemzői,de a backup gomb nem reagál,illetve nem sötétedik el.
Ha rányomok a ROOT gombra alul,ahogy itt tanácsolták,akkor 3x ujrainditja a telót,viszont a backup gomb továbbra is halvány marad. -
fPApi
őstag
válasz
Sanyesz. #11578 üzenetére
"Hogy szuperál az "etotalk"-os ROM? Természetesen a magyar nyelvre gondoltam."
Még nagyon csak próbálgatom, de ami látszik, hogy az az android rész, amihez nem nyúltak a ROM kiegészítéssel, az teljesen jó magyarnak tűnik. Ami az etotalk ROM-ból jön, az angol, illetve eddig egy kínai OK/mégsem ablakot láttam. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11242 üzenetére
Sose bánd hogy nem kaptál.Most próbából rátettem az enyémre.Hát baromi hülyén néz ki a szép fekete telefonon a sárga tok.
Viszont a fóliát amit küldtek mellé azt rátettem.
Nagyon nagy pozitiv pont a gyártónak/boltnak mert annyira jó ez a fólia,hogy nekem ez az első(pedig párat raktam már fel)ami tökéletesen felrakható.Kimondottan ehhez való szépen becsomagolva kendővel,simitó lemezzel.
Ez igy korrekt.Ha a védőtok nem sárga lenne egy szavam sem lehetne a kiegészitők miatt.Na jó a füles az nem egy világverő,de azért az is használható. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11182 üzenetére
Ez akkor minden G3 tulajnál igy lehet?
Igen a behelyezett sd kártyával nincs gond,azt látja és kezeli is.
Amúgy ha ennek a belső tárhelyenk nincs külön olyan funkciója amit a behelyzett sd kártya ne tudna megoldani,akkor együtt tudok élni ezzel a problémával,azt remélem dobnak ki rá új romot ami majd kezeli.
Legalábbis akkor ezek szerint nem egyedi a probléma. -
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #11004 üzenetére
De kivársz egy kis időt, nem azonnal fog kapcsolódni újra, nekem el kellett számolni vagy 10-ig, mire elérhető lett a meghajtó. Vagy próbáld meg úgy, hogy a Debugging mindenképpen ki legyen kapcsolva, és válaszd le a telefont, aztán csatlakoztasd újra. Másik gépen próbáltad már?
Az USB Debugginghoz mindig kell driver, azt mindenképpen lődd le! -
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #10973 üzenetére
Neked nincs véletlenül bekapcsolva az USB hibakeresés (USB Debugging)? Azért kér drivert, és azért nem tudod használni meghajtóként a telefon memóriáját.
De a névjegyzék átviteléhez kell egy program, amit megesz a Gmail címjegyzéke, mert oda be lehet importálni egy nagy csomagban, aztán onnan a telefonod meg szinkronizálja azokat, és rögtön rajta is lesz a teljes telefonkönyved! -
-
devast
addikt
válasz
Egy jó tanács:
Ezzel én is játszottam anno pár éve. Lényeg, hogy ne is a telefonba próbáld felszinkronizálni a névjegyzéked, hanem a gmail contacts-ba. Arra lesz megoldás, ez tuti. Anno azt hiszem valami csv-vel oldottam meg, ha jól emlékszem, de azt is hekkelni kellett (talán az összes pontosvesszőt kellett vesszőre cserélni, vagy fordítva, már nem emlékszem). -
oris
aktív tag
válasz
Nokia csv-ből ennek az oldalnak a segítségével alakítottam át vcard-ra a kontaktjaimat, utána a vcard fájlt a gmail webes felületén importáltam a címjegyzékbe. ...egy próbát megér.
-
mikrofon
veterán
válasz
probáld meg ezt a két progit feltenni, mert elvileg mindegyik tartalmaz drivereket, és ezeket automatikusan felteszi, ha úgy telepíted, hogy be van dugva a telód! Én az elsővel próbálkoznék először, az a jobb szoftver!
1.: SnapPea: szinkronizálni lehet az adatokat PC és mobil között, jobb szebb
2.: IdeaTool: Ezzel is szinkronizálni lehet az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen autót vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged