- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #61328 üzenetére
Mobilamb.hu-val történt mai levélváltás, hátha valakit érdekel.
Kérdés:
Üdvözlet! A Zopo ZP780 (http://www.zopomobileshop.com/en/228-zopo-zp780-android-smart-phone.html) típusú telefon forgalmazását nem tervezik a közeljövőben?Felelet:
Kedves Márton!
Tervezzük az összes aktuális modell tartását. Épp rendelés előtt állunk, így ha elérhető, fogunk belőle kérni. Néhány hét még kell, hogy pontosabbat tudjak írni. -
citkar
addikt
válasz
kmarci25 #61031 üzenetére
"a garancia ilyen kontextusban való emlegetése megmosolyogtató"
Többeknek, pl nekem is könnyen és sikeresen sikerült garanciáztatni kínai készüléket, Kínában.
Átfutási idő másfél-kettő hónap, ami soknak tűnik, de a magyarországi tapasztalataim sem sokkal jobbak...sőt. Így bevállalható, még ha nem is vetekszik a premium garanciával, de hát az más kategória.(#61029) Cpt. Flint :
Valóban nem rossz az a motorola, csak a sufnigsm bolt "elfelejti" közölni, hogy bizony valóban nem forgalmazzák Magyarországon, így nyilván ő intézi majd szintén külföldön a garanciáztatást (ha intézi), ami nem vagy alig fog rövidebb ideig fog tartani, mintha Kínába küldenéd.(#61039) atv72:
Nekem egy éve van Iocean x7-m (6589SOC) a GPS-t leszámítva minden téren nagyszerű a telefon. -
Cpt. Flint
tag
válasz
kmarci25 #61026 üzenetére
Azt a Motorolát egyébként én is melegen ajánlottam majd' 100 hozzászólással korábban valaki másnak, mire eléggé kikaptam CineDOG1 kartácstól, hogy azt nem forgalmazzák hivatalosan Mo-on, ezért nincs rá garancia, meg különben is sufnigsmből fúúúj...
-
Cpt. Flint
tag
válasz
kmarci25 #61026 üzenetére
valamit félreértettél.
nem nekem lesz a telefon. én annyit írtam válaszként, erre, hogy a noname auchanos helyett akkor már inkább választanám a zopo-t a lettektől.
slusszpassz.magamnak még csak nem is azt és nem is onnan rendeltem, mivel nekem nincs 70 eFt-om telóra, és nem is annyira sürgős.
-
Cpt. Flint
tag
válasz
kmarci25 #61023 üzenetére
4,5 hüvelyk, az említett auchanos meg 5,5. (még az általam írt is csak 5, de én 5,5-öst nem is vennék mondjuk). ráadásul az a 66 szerintem ordas kamu, pontosabban még töltőt sem kapsz hozzá annyiért. se számla, se garancia.
a huawei előfizetéssel és hűséggel van? mert akkor a végére a dupláját fizeted, gondolom -
littlemole
őstag
válasz
kmarci25 #60854 üzenetére
Nem "komoly" fotózásra kell. Csak hogy legyen nálam mindig valami amivel elfogadható videót,fotót lehet mondjuk lőni ha kell. Full HD ben. Egy asus T300 as tabletem van. Az tudja csak ugye túl nagy hogy mindig hurcolásszam. Nekem annak a felvétele, illetve fotói tetszettek. Annak 8MP es kamerája van. Hol áll az ezekhez a telefonokhoz képest?
-
citkar
addikt
válasz
kmarci25 #60281 üzenetére
"számomra azt jelenti, hogy gyártják a készülékeket "
Mint írtam gyártanak és forgalmaznak is, ezt nem vitatom, de sehol sem írták, hogy kizárólag csak maguk által gyártott készüléket forgalmaznak, ennél fogva amit forgalmaznak, vagy ők gyártották, vagy nem.
Igen, ezek bizony tények, ahogy írtad. -
svgyula
addikt
válasz
kmarci25 #60249 üzenetére
Szia!
Most akkor hogyan is van ez 20 éve gyártanak mobil telefont? Az meg hogyan? ha az idei évet nem számoljuk az akkor is 1993! Én azért elég öreg vagyok de 93-ban biztosan nem volt termékük magyar országon a mobilszolgáltatóknál! Ha ŐK a vonalas telefonra meg a vonalas telefonhoz tartozó "hordozható" telefonra gondolnak hááááta kettő nagyon nem ugyanaz!
De érdekes a referenciájuk.
-
citkar
addikt
válasz
kmarci25 #60249 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
"gyártásával és forgalmazásával."
Szóval az általad leírt részletből nem derül ki, ők gyártják-e vagy sem, ugyanis forgalmazhatnak más gyártótól származó eszközt is, nem írta, hogy csak saját gyártmányt forgalmaznak, de szerintem nem is ez alapján kell eldönteni, hogy jó-e vagy sem.
A tények valóban makacs dolgok. -
-
KurtCobain
őstag
válasz
kmarci25 #53918 üzenetére
Ja igaz, 5" alattit írtál.
Pedig a W100 szuper teló, gyári rendszere nagyon jól van optimalizálva.
Jiayu G3T meg szerintem jó árban van, bár ez már tényleg tégla kategória. Rohadt vastag és rohadt nehéz, de hát van benne anyag.
G4 tényleg húzós.
Azt a 2 telót személy szerint nem ismerem, de giigz-nek van Xiaocai X9-ese, írt is róla tesztet, neki bejött.
Anno vadkörtével beszélgettünk itt a szállításról, mindketten figyelmeztetést kaptunk érte.Szóval jobb a békesség.
(#53920) cappa72:
"Lenovo A820, bár ebben nincs akku és előlapi kamera."
Inkább vaku nincs, nem?(#53928) citkar:
Írták, hogy nem 2 sim-es, meg azért tették off-ba. -
Zeki
nagyúr
válasz
kmarci25 #53918 üzenetére
Xiaocai topik, szerintem olvasgasd.
De lehet a Cubotnak is van topikja. -
válasz
kmarci25 #53896 üzenetére
Lenovo A820, bár ebben nincs akku és előlapi kamera.
Az etotalk ROM-ért nem fizetnék külön, a root-olás meg 5 perc, azért sem fizetnék, az tuti.
Az ára 150$ körül van, vannak hozzá módosított romok.
Igaz, 4.1-es Androiddal jön, de vannak páran akik hegesztik hozzá a 4.2-t.
Sajnos főverzióváltás nem túl jellemző az MTK platformot felhasználó gyártóknál... ezért is van az, hogy hegesztgetik ezeket a rendszereket. -
KurtCobain
őstag
válasz
kmarci25 #53896 üzenetére
Amik megfordultak málam és nyugodt szívvel ajánlok:
ThL W100: 4,5" qHD, 1800mAh (talán 1500 valóságban) 145-148$ körül
Vowney V5: 5", HD, 2400mAh (valósnak tűnt) 160$ körül
Jiayu G3T: 4,5", HD, 3000mAh (elvileg 2750), T-s proci, 175$ körülIlletve még ott van a ThL W200, 5", HD, T-s proci, 1800mAh (azt hiszem), 180-185$ körül.
Picit más árkategóriában meg a Jiayu G4. Abból van 1850 és 3000mAh-s változat, 210-240$ között.A rendeléses dolgot meg inkább a külföldi rendeléses topic-ban, mert itt harapnak érte.
A ROOT-olás pedig kb fél perces művelet ezeknél a telóknál.Egyre többen vagyunk itt exAce-esek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged