Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
customrobi
tag
Sziasztok,
Bevallom, hogy az egész topikot nem volt erőm végigolvasni, De remélem kapok tanácsot. 5"-ig keresek telefont. Min 2gb ram, hd kijelző, átlagosnál jobb kamera, és átlagosnál jobb akkuidő jó lenne. Ár nem számít, ha nem túl drága!
Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),
Szívesen vennék további ötleteket. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Windows 11
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),