Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sas madár
üzenetére
Egy normális, nem legalja vas kell, ami tudja a három hazai LTE frekvenciát. Én azért választottam MTK -s telót, mert ezen tök könnyű variálni a slotokkal, mivell automatizálhatóak a váltások, kapcsolások. Meg egy LTE -s adatcsomag kell. Én feltöltős vagyok, havonta veszek 2GB Deezer -t. Persze nem a VOIP -hoz kell ennyi, hanem ennyi a havi nethasználatom. A Telenor hálózata elég bizonytalan. LTE -sem világbajnok, de nagyságrendekkel jobb, mint 3g -n. Meg az LTE technológia egyébként is jobb a VOIP -nak (rövidebb ping, kisebb csomagveszteség). Lehet varázsolni kodekekkel, hogy lassított nettel is menjen, de én nem vacakolok ilyenekkel. Egyébként, ha jó a 10-15 Ft közötti percdíj, akkor a Telenornál net nélkül is tudsz VOIP -ozni. A többinél is, csak sokkal drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest