Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Talán érdekel valakit a Landvo L200G telefon. Nov. 11.-i akcióban vettem 2 db-ot 87 dolcsiért darabját a coolicool-on EU raktárból.Négy nap múlva a kezemben voltak.
Korrekt készülék,semmi extra ,ami viszont feltünt hogy mindenféle mókolás nélkül lakásban talált és fixált műholdat mindkettő,néhány másodperc alatt!És mindezt nagyon jó jelerősséggel.
A pc-re dugva viszont csak azt írja ki hogy nem tudja telepíteni a drivert,így a tárhelyből semmit sem látok.A Inew V3-ba raktam a sd kártyát és úgy raktam rá navit és egyebeket (igen,nincs kártya olvasóm
.
Kamerák elől hátul vackok hiába 8 mpx.Kijelző IPS ,qHD ,de láttam már jobbat.
Wifi és rádiójelek erősek,stabilak vodafont és telekomot raktam bele.Beszédhangszóró tiszta,bár elég doboz hangja van,a külső hangszóró szokásos nagyon hangos,de csak magas hangok vannak.Gondolom a mélyeknél berecsegne
.Mobilnet szépen megy,nem dadog.(4G LTE)
Hoszútávon nem tudom milyen lesz,de nem is tartom meg,marad a V3.bakker ez egy kártyás...bocsi az off-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.