- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Talán érdekel valakit a Landvo L200G telefon. Nov. 11.-i akcióban vettem 2 db-ot 87 dolcsiért darabját a coolicool-on EU raktárból.Négy nap múlva a kezemben voltak.
Korrekt készülék,semmi extra ,ami viszont feltünt hogy mindenféle mókolás nélkül lakásban talált és fixált műholdat mindkettő,néhány másodperc alatt!És mindezt nagyon jó jelerősséggel.
A pc-re dugva viszont csak azt írja ki hogy nem tudja telepíteni a drivert,így a tárhelyből semmit sem látok.A Inew V3-ba raktam a sd kártyát és úgy raktam rá navit és egyebeket (igen,nincs kártya olvasóm.
Kamerák elől hátul vackok hiába 8 mpx.Kijelző IPS ,qHD ,de láttam már jobbat.
Wifi és rádiójelek erősek,stabilak vodafont és telekomot raktam bele.Beszédhangszóró tiszta,bár elég doboz hangja van,a külső hangszóró szokásos nagyon hangos,de csak magas hangok vannak.Gondolom a mélyeknél berecsegne.Mobilnet szépen megy,nem dadog.(4G LTE)
Hoszútávon nem tudom milyen lesz,de nem is tartom meg,marad a V3.bakker ez egy kártyás...bocsi az off-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest