- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
champace
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S5 mini duost szeretnék venni (bár tudom, hogy nagyon túlárazott, sajna az akksikímélő üzemmód, a kis méret és a dual sim együtt más készülékben nem jön össze), és boldogan láttam, hogy egy két webshop árulni kezdte őket.
Ha jól értem valami szürkeimport féleségről van itt szó, és senki sem ad a gyártónál is érvényesíthető garanciát. Én viszont akár külföldön is szeretném szervizeltetni, láttok erre valami megoldást? Ha nem, akkor van amelyik bolt megbízhatóbb mint a többi? A partnerogsm (messze a legolcsóbban), az xxlgsm az ujmobilok, a gsmhome és a telefonáruház kínálatában láttam egyelőre őket.
Abból lehet esetleg bármi gondom, hogy nem magyar lokalizációjú készülékek? A magyar nyelv nem feltétel, de az, hogy nyugodtan tudjam Európában használni, az elég fontos.
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest