- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, megpróbálni megpróbálhatod, a cucc megjön csak lassan.
Ott is van olyan védelem mint a paypalos vásárlásnál csak escrow-nak hívják (vagy hogy) és kiterjed ha jól olvastam bizonyos bankoknál az átutalásra is.
ez a cég: Desoon Technology Co., Limited [link] - mikor még én rendeltem 97.4%-on állt most 96.9%-on!
Nem véletlen az esés, ezt mind a lassúságukból szedik össze meg, hogy nincs raktárkészletük és amit szereznek azt is lassan. Én nézegetem egy ideje a feedback résznél az írásokat, no nem a fő oldalukon hanem a termékek alatt, az magáért beszél. Ott az igazi értékelés nem amit ők mutatnak!
És ezt minden ilyen cégnél érdemes áttanulmányozni, igaz én is utólag tettem ezt meg mikor az istenért sem akart megjönni a telóm. De megjött és ez a lényeg, áfa és vámmentesen.
Szóval érdemes átgondolni.ilyeneket fogsz ott látni: (persze van sok jó értékelés is)
"This shop do not have phones in stock, Carefull !!! "
"this people do not have phones in stock, Carefull !!! they will send anything to get money !!!"
"Parcel was lost and there was a very long time. And for a long time to wait the right product."
"My client was very upset - not shipped the seller, does not communicate, in an order for the purchase of put a fake tracker package. I had to withdraw the money and close the order. So sorry."
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest