-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Eddig csak olvastam topikot, de most már írok is pár sort.
Nagyon nem jön be ez a telefon vásárlás...
Én is benne voltam/vagyok egy Hoo-s (Jiayu G3) rendelésben, persze nekem is kézbesíthetetlen. Többetekkel 1 időben rendeltem és csak ma d.u. jelent meg a posta.hu-n.Miután biztossá vált a csalás rendeltem közben az Antelife-ról egy Jiayu G2-t, mert az új 2magos, 1GB Ramos raktáron volt és aznap a Youtube-ra is feltöltöttek róla saját videót.
Attól kérdezném, aki már rendelt tőlük, hogy miután feladták is "Processing" volt az állapot? Mert már 2 emailemre nem válaszoltak, a Facebookon mindenki panaszkodik, hogy náluk sem változott a rendelés állapota régóta és senkinek nem írnak, bezzeg napi 3 reklámot kirakni nem lusták. Skype-ra sem lépnek be. Nagy nehezen elértem a live chat-en valakit, az utánanézett (elvileg) és közölte, hogy már feladták, de várnom kell pár napot, hogy elküldjék a csomagszámot. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest