Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TedThomas

    aktív tag

    válasz cybermage #81507 üzenetére

    Azért volt ironikus mert dual active mobilt keresel ami nagyon ritka és drága.
    Egyik se dual active azok közül amit kérdezel.

    Samsung Galaxy S Duos 2: "...A legfontosabb szolgáltatás a két SIM kezelése, és itt az átlagnál azért jobb, ámbár öszvér megoldást alkalmazott a Samsung. Ha az egyik kártyáról hívást kezdeményezünk, akkor a másik kikapcsol, viszont átirányítja a hívásokat az elsődleges SIM-re, így legalább tudunk fogadni hívásokat. Ez még mindig nem duál aktív kivitelezés, de jobb, mint ami a legtöbb telefonnál megtalálható..."

    Sony Xperia E dual: "...A két kártya egyidejűleg képes a hálózaton lógni mindaddig, amíg hívást kezdeményezünk, ekkor ugyanis a másik kártya automatikusan inaktívvá válik a beszélgetés idejére..."

    Szerintem kevered a két dolgot:

    Dual Standby - ilyenkor mindkét SIM készenlétben van. Ha az egyiken hívnak és felveszed, telefonálsz rajta, akkor a másik nem kapcsolható, nem érnek el rajta téged. Viszont utána kaphatsz SMS-t, hogy kerestek a másik SIM-en.

    Dual Active - ilyenkor a fenti eset nem jelentkezik, beszélgetés közben is átváltthatsz a másik SIM-re, stb. De ez még viszonylag új és kevés kínai android telefon támogatja.

    Véleményem szerint felesleges a dual active. Egyszerre úgy is csak egy emberrel tudsz beszélni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák