Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
Tegnap ígértem, hogy ha elérhető lesz az EveryTrail oldala, akkor feltöltöm a rögzített útvonalam.
Tehát Jiayu G4S Szarvas-Gyula mobilnet nélkül, csak egy hálózaton lévő Telenor SIM-el.
Tisztán kivehető az is az útvonal vége felé, (persze ezt csak én tudom, mert naponta közlekedem Gyulán) hogy hol kerülgettem a parkoló autókat, majd az is amikor a végén lehúzódtam és leparkoltam.
A körforgalamakban viszont kicsit darabos, szögletes a nyomvonal. (csak tipp, de lehet, hogy ha sűrűbb lenne az adatkapcsolat a holdakkal, akkor ez is jobb lenne) Ezt majd megmondják azok, akik értenek a GPS-ek lelki világához.wwenigma: Ha megmondod, hogy hol találom meg azt a fájlt (kmz/kml), akkor szívesen feltöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest