Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Megerősítem az 1S gyors expo-t, tegnap megjött nekem is, lányom rögtön használatba vette. Nincs exponálás hang, először azt hittem hogy nem érzékelte az érintést, elkezdtem böködni és mindegyiknél fényképezett

Tettem fel pár képet, a téglásak kivételével esti, kicsiben még elmennek de nagyban vacak. Ma még készülni fognak nappali képek, majd töltök fel belőle. Ezek sima automata módban készültek, 'point and click'. Az esti képeknél is nagyon gyorsan exponál, lehet hogy valahogy lehetne beállítani hosszabb expoziciós időt is de még nem néztem, alig lehet a gyerektől megszerezni a telót.
Amúgy tetszik neki a telefon, meg a MIUI is bejön neki. Képről én csúnyának tartottam de élőben nagyon jó. Már pörög az agyam hogy nekem is kellene egy, az egyik Moto G-t meg eladom.Szerk: a link kimaradt, pótoltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple TV+
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest