Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 90 - modellalkat
- Poco F7
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
imicici #7319 üzenetére
deja vu
Nos Hölgyeim és Uraim!
Ezúton bejelentem, hogy megrendeltem első Kínából érkező okos telómat. A választás hosszú huzavona után az ulefone v12-re esett a ttmalls.com oldalról.
Előtte megkérdeztemv van-e raktáron. Azt írták van, ami biztató azért mert kb 2 héttel korábban kérdezte valaki, hogy van-e, és neki azt írták nincs, csak a kínai ünnepek után kapnak. Ezek szerint kaptak.
Péj Pállal fizettem, kaptam visszaigazolást mind tőlük, mind a bolttól e-maeilban. Plusz kaptam egy rendelési számot ami alapján egyelőre az ő honlapjukon tudom követni hol tart a dolog.
Beállok most én is a telefonra várok türelmetlen sorába, és remélem, hogy simán megy majd minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest