Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Laza... #69973 üzenetére
Előre leszögezem nem szítani akarom a hangulatot, de nem látom be hogy vásárlóként miért kéne nekem kifizetnem annak az árát hogy egy telefonnak -esetünkben a T5S-nek - az elmúlt 2 hónapban vagy 20$-t esett az ára.
És őszintén szólva kétlem hogy bármelyikőtök megvenné a 2 hónapos készüléket akármilyen csilivili állapotban magánszemélytől, ha olcsóbban is megkaphatjátok garival.
Mondjuk rá se feszültem volna az azóta törölt hírdetésre, csak nem értem miért baj az ha egyszerűen nem csábító megvenni ilyen kondíciókkal egy telefont...
(#69977) EG0
sztem gapps-ot simán az android verzióra rákeresve találsz, de hogy rakod fel? van rajta CWM reco?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest