Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli967
csendes tag
Sziasztok!
Néhány gondolat a ZTE U960-asról.A két nap alatt tapasztaltam jót és rosszat(?) egyaránt.
Jó:
-Valóban dual aktív.Ha az egyiken beszélek akkor a másikra érkező hívást is tudom fogadni.Ekkor a korábbi partnert várakoztatja.A második beszélgetés befejezése után automatikusan visszakapcsolja az első hívást.Hívást is lehet kezdeményezni folyamatban lévő beszélgetés alatt.Tartásba helyezve a partnert,tárcsázok,lebonyolítom a csevegést majd befejezve visszakapcsolom a korábbi beszélgetőtársat.(Sajnos konferencia ill.váltott beszélgetést a két SIM között nem engedélyez.)
-A hang jónak mondható,mindkét oldalon érthető,tiszta.
-FM rádió kiválóan szól a fülesen is és kihangosítva is.
-Ugyanez elmondható a zenelejátszásról is.(Videót meg nem néztem rajta.)
Rossz(?):
-A menü nem teljes egészében magyar,maradtak benne angol részek is.
-A névjegyzékben nem lehet a számhoz SIM-et rendelni(legalábbis én nem találtam meg). Hívásnál kell kijelölni melyikkel kártyáról kezdeményezzük a beszélgetést.
-Ha az asztalra(vagy hogy hívják az Androidban)kihelyezek közvetlen hívásra egy partnert automatikusan a SIM1-ről hívja nem kínál fel választási lehetőséget vagy SIM hozzárendelést.
-A céges kártyámnak nem küldi el a számát,így mindenki csak ismeretlen hívóként lát.Nem találtam hozzá beállítási lehetőséget.Bármelyik helyre helyezem be,bármelyik SIM-et nevezem ki elsődlegesnek.(A privát dominós és beállítás változtatása nélkül
elküldi.)
-A dominós egyenlegemet nem tudom lekérdezni a *102#-tel("Kapcsolódási probléma vagy érvénytelen MMI-kód" a hiba üzenet.)
-SMS írásnál az ékezetes betűkre rengeteg karaktert elvesz.
-Hiányzik az 'ű' és az 'ő' a karakterkészletből.űA Market wifin keresztül jól működik.Amit akartam megtaláltam,letöltöttem,telepítettem.
Egyenlőre ennyi.Ha valaki tud segíteni a vastagon szedett problémák megoldásában azt nagyon megköszönöm.Lehet,hogy volt már róla szó itt a fórumon de még nem olvastam vissza.
Üdv.:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Óra topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi