-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pool_
tag
Igazából nem is nagyon tartozik ide a szolgáltatók 3G lefedettsége, meg azt is tudjuk hogy egyik sem jó választás igazán, de hát ez van. De most aki vodával netezik, és nem csak nagyvárosokban vagy budapesten mozog, annak azért nem kéne annyival lerendezni hogy "nem kell neked 900MHz, mert csak elhanyagolható pici falvakban használja a vodafone", mert ez nem így van. Aztán meg ha megveszi a telefont, és meglepődik hogy nincs 3G miután kilépett budapestről, akkor majd néz nagyokat könnyes szemmel. Én pl ritkán "lépek ki" budapestről, de akkor azért nem örülnék ha nem lenne normális mobilnetem ha mondjuk vodás lennék.
Szóval szerintem nyugodtan elmondható, hogy aki néha kimozdul pestről, és vodás, és szeretné ekkor is használni a 3g-t, az ne vegyen 3G-n 900MHz-et nem tudó telefont, mert meg fog lepődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest