- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8 frissítés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
bajaki #42961 üzenetére
Köszi előre is! Én is próbáltam érdeklődni, eddig 2-en lehúzták, hogy rossz teló és egy pozitív beszámoló született róla, így kíváncsian várom a tiédet...
42962 RVR200: Igen, de még számold hozzá a tabletet, meg az ebook-ot a strandra, mert hotelekbe van wifi, de gépet nem adnak, és a gyerek is játszhat rajta 1x, 2x, illetve baromi unalmas úgy nyaralni, pihenni, hogy csak nézel ki a fejedből, a gyerekek meg elvannak a strandon egész nap. (egy könyvtárat meg nem vihetsz magaddal, főleg, ha megunod/kiolvasod az elcipelt könyvet egy fél nap alatt...) és igen, most NEM arra értettem, amikor városnézős, rohanva nyaraljunk nézzünk meg mindent, kalukkolós nyaralásra gondoltam... oda elég a gps is, ha előtte már letöltötted, kinyomtattad, kiírtad, hogy hova, miért érdemes elmenni megnézni...
Egy okostelefon pedig ezeket ma már tudja. legalábbis így hirdetik és elvileg nem kényelmetlen, bár nem mentes a kompromisszumoktól sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Drón topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest