Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
cossie023 #3597 üzenetére
Én is ZP100-zal nyomulok, de még mindig 2.3.6. Célom az, hogy akár 1 hétig menjen nyugalmi állapotban. Internet 3G használat esetén töltőre, illetve USB kábelre teszem, mert munkakidőben ez órák hosszat szükséges, erről megy a PC-m hálózati kapcsolata.
Az IMEI vesztés kizárólag a FlashTool használata során a Download és Upgrade parancsok nem megfelelő használata miatt áll elő, ez virít piros nagy betűkkel az orosz fórum sapkájában!
Szerjózsa 20120731 ROM-ot használtam pár napig (FlashTool), 20120803 update és rádiómodul csere is történt, mindkettő egyszerűen Recovery-ben. A használat során semmiféle hiba, zavar nem mutatkozott, az akku idő hosszú.
Most próbáltam átmenni a Szerjózsa 20120823 ROM-ra, FlashTool-lal. Sok művelet már rutin, pl. a mobil szolgáltató igazítás: Settings / Wireless and Networks / Access point names / SIM1 / T-Mobile Networks GPRS / Authentication type / PAP (ERRE KELL BEÁLLÍTANI, ENÉLKÜL NEM MEGY A NET ELÉRÉS).
Sajnos ez a ROM nem hibátlan, pl. teljes zavart, lefagyást okozott a kamera használatban, már értesítettem a szerzőt, vakarja a fejét.
Talán vissza kellene térnem a 2.3.6 20120731 ROM-ra.
Szerjózsával az a baj, hogy csak összepakolni szereti a ROM-ot, tesztelni nem. Ha lenne tesztelő brigádja, ő lenne a legjobb programfejlesztő.
A divaton kívül miért érdemes a 4.0.3-ra törekedni? Azt írják, hogy a 4.1 lesz a jó, a 4.0.3 olyan, mint a Windows Vista - tökéletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest