Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem gondolkodni egy dual simes androidos telefon vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok benne nekem segíteni?!
Az a gondom, hogy nem vagyok képben ezekkel a telefonokkal, és nem tudom milyen paraméterek számítanak jóknak, és rosszaknak. Esetleg, ha 1...2 telefont is linkelnétek, amik jóknak számítanak, azt nagyon szépen megköszönném!
(Természetesen olyanokat ne, amiket csak horror áron lehet beszerezni...)
Szerk:
Ezekben van, vagy tehető rájuk magyar nyelv? Vagy ez felejtő?Thx. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- Poco F7
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vírusirtó topic
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest