Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Fateromnak kéne dual simes, droidos, 3g-s, gps-es telefon, viszont tanácstalan vagyok.
Korábban már nézelődtem itt az oldalon, de akkoriban még eléggé gyerekcipőben jártak ezek a telefonok.
- Hidegben nem érzékelte az ujjat a kijelző
- Gps x2-es sebességet írt ki
- Magyarítás erőteljes hiányosságokkal rendelkezett.Tudnátok nekem olyat ajánlani, ami igazán használható és nem bug-os? Az olyan fateromnál nem játszik, ami csak hellyel közzel megy, meg "majd a következő frissítéssel" megoldódó hibákat tartalmaz.
Amik még számítanának, hogy 4"környéki kapacitív kijelzője legyen és fürge legyen a telefon.
Árban megy maradjon 50 alatt.(Ui. Most is duos mobilja van, csak nem droidos.)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
-
Kvazár
őstag
Igen, én is ettől akadok ki!
3 helyen 4 félét olvasok ugyan arról a telefonról. A kedvencem az volt, amikor egy hirdetésben 3 különböző eszközről volt fénykép. Amiből 1 szerintem az volt amiről koppintották, egy meg talán a látványterve, amilyenre elképzelték és 3. meg remélhetőleg az adott telefon, de csak nyomokban egyeztek meg a képek...Ilyen feliratos, hazudozós dolog nállam ott verte ki a biztit, amikor az egyik kamerája mellé azt írták, hogy HD camera. De itt a HD nem azt jelentette, hogy olyan videót vesz fel, hanem fényképezni fényképez 1920x1080-ban...
És a nylevekkel is a kavarás... Valamihez van betűkészlet, másik itt-ott már magyar...
Azt nem értem, vannak rendesen magyar menüs droid-os telefonok, annak a nyelvi fájlát nem lehet valahogyan átültetni??1x volt a kezemben egy dual sim-es i4 koppintás...
- A kijelző csak foltokban érzékelt
- 3 nyelvű volt, de azt egyszerre használta. Néha magyar volt 1-1 felirat, de voltak angol és kínai feliratok is
Egyszerűen egy használhatattlan vacak volt...
Igaz, ez nem droidos, hanem valami más volt.Bár, hallottam olyanról is, hogy csak lekoppintják a droid kezelőfelületét, és közben meg valami java-s vacak futt rajta...
-
Kvazár
őstag
Szétnéztem az oldalon amit linkeltél, csak sajna a lényegi infókat felejtik el kiírni!
Én olyat keresek ami:
- capacitive kijelzős
- min. 600 MHz-es a procija
- min. 480x800-as a kijelzőjének a felbontása
- magyar menüsÉs ezek az infók nem igazán vannak azon az oldalon feltüntetve. És az, hogy ugyan az a telefon egyik oldalon ilyen tulajdonságokkal, másikon meg más tulajdonságokkal van feltüntetve, az meg kifejezetten elrettent a vásárlástól.
allando:
Thx. az ajánlatot, de másmilyen telefont keresek.
-
Kvazár
őstag
Thx, szétnézek ott is!
Viszont feltűnt valami. Az e-bay-es A9000-eshez az volt írva, hogy capacitive a kijelzője, viszont amit te linkeltél A9000-est, annál meg az, hogy rezistive.
Most, akkor ez hogy van? Csináltak kétféle A9000-es telefont, csak éppen a nevük ugyan az, vagy az egyik infó hibás?
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Ezekről a telefonokról mi a véleményetek?
- A9000+ ANDROID 2.2 TV DUAL SIM CAPACITIVE PHONE GPS 4GB- 4.1” Android 2.3.4 Dual Sim WCDMA Analog TV/GPS/WIFI Capacitive phone A710
- 4” Android 2.3.4 Dual Sim Quad Bands GPS/WIFI/3G Capacitive Touch Smart PhoneAzt nem értem, hogy egyik-másik esetében vagy 6 helyen odaírják hozzá, hogy 3G képes, de egy ledugott sarokban meg azt írják, hogy csak a GSM hálózatokkal kompatibilis, és a 3G-set meg nem támogatja! Most akkor mi az igaz?!
És lenne még egy kérdésem, hogy ezekre valahogyan rá lehet varázsolni a magyar nyelvet?
Thx. a válaszokat!
Sziasztok!Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Igen, én is valami hasonlót keresnék, amiben van wifi, gps és capacitive a kijelzője.
De hagyományos droidos telefonokról azt szokták mondani, hogy 600 MHz vagy az alatti procival szereltet nem szabad megvenni, mert túl lassúak.Ezeknél meg a legjobb esetben van az, hogy 600 Mhz-es a procija (, esetleg van egy kiegészítő valami is mellette...)
Neked erről mi a tapasztalatod?
Más:
Nézegettem a boltot amit linkeltél, de csak egy tablet gépet láttam ott, ami a termékek között van. Telefont egyet sem. (Igaz, tesztek voltak.)Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem gondolkodni egy dual simes androidos telefon vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok benne nekem segíteni?!
Az a gondom, hogy nem vagyok képben ezekkel a telefonokkal, és nem tudom milyen paraméterek számítanak jóknak, és rosszaknak. Esetleg, ha 1...2 telefont is linkelnétek, amik jóknak számítanak, azt nagyon szépen megköszönném! (Természetesen olyanokat ne, amiket csak horror áron lehet beszerezni...)
Szerk:
Ezekben van, vagy tehető rájuk magyar nyelv? Vagy ez felejtő?Thx. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
Köszi a válaszokat!
Erről a telefonról mi a véleményed?
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
- A kínai androidos dual sim-es telefonokra lehet magyar nyelvet tenni? Vagy csak azokkal lehet gazdálkodni ami bennük van gyárilag?
- Az androidot lehet benne frissíteni?A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok.Eladó cuccaim: -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest