- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
Egyszer majd megérjük azt, hogy nem a képzaj növelése lesz a cél az azonos érzékelő-lapkán elhelyezett minél több pixel miatt, (8 v 13 millió pixel ugyanakkora területen nagy általánosságban +5 millió képpontnyi zajt jelent, az azonos "lukon" beeső azonos mennyiségű foton miatt, meg nagyobb képméretet, viszont cserébe legalább jobban kell zajszűrni a képeket, így nem kell az "olajfestmény" effekt, mert elintézi a fényképező gyárilag), hanem egy tisztességes, optika, meg esetleg egy rendesen megírt képfeldolgozó algoritmus...
_szerintem_ ugyanis elenyésző azok száma, akik óriásplakátot nyomtatnának a telefonos fotókból, vagy egy bokor fényképéből egy levélre lenne szükségük, ezért én jobban örülnék 3-5 korrekt megapixelnek, mint 13 ótvarnak, de amíg a számháború mindent visz, addig ez nem fog megváltozni...
2005-ben már a beső optikai zoom is megoldott volt, szerettem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest