- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
fotosjani #29416 üzenetére
Mar ne is haragudj de en nem rugoztam sokat a C2 kerdesen.
Amiket kiemeltel, elsonek megkerdeztem honnan erdemes venni, mert ez volt az elso, hogy telefont kinabol rendelek nem ragoztam tul a kerdest. A 2. kerdesem is velhetoen jogos mert azt olvasni, hogy Yamaha hang chip van a telefonban eleg kamunak tunhet ismerven miket nem irnak, csak hogy eladjak a keszuleket. A 3. kerdest valasznak szantam annak akinek szolt. Aztan vegul leirtam, hogy vegulis megrendeltem es hogy honnan. (kozel 1000 hsz kozul 4 volt az enyem, na bazz ez aztan nagy toprenges volt, hogy vegyem e vagy se a keszuleket). Most ezzel kurvara felhuztad az agyam.
Viszont amit itt a gps temaban levagtatok az mar tenyleg felesleges szajtepes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest