-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
pár napja érkezett meg a Star S7589-em, Singpost hozta ki összesen 7 napig, vám és ÁFA mentesen. Benyomások röviden: böszme nagy, de én persze ezért rendeltem. A képernyő (nem IPS) fényereje megfelelő, bár az Xperia T-m fényévekkel jobb. WiFi, BT és 3G rendben, semmi problémám nem volt vele. Hangerő telefonálás közben picit halk, de hozzá lehet szokni. GPS-sel kellett picit játszani (Mobileuncletools) hogy életre keljen, de most olyan 20-30 másodperc után stabilan jelet fog, A-GPS meg EPO be van kapcsolva (ez az Xperia esetében max. 3-4 sec). A telefon sebessége jó, bár itt megint az Xperiához tudom hasonlítani, amit gyorsabbnak érzek. Akku úgy néz ki hogy egy napot vidáman kibír, többet nem is nagyon vártam. Ha érdekel esetleg még valami a cuccról valakit, nyugodtan kérdezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest