- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Hali!
Lassan kénytelen leszek telefont beszerezni. 2 maradt a kalapban: Lenovo P770 és a Huawei G500.
Nagyjából úgy láttam hasonló a tudás, a Huaweien nincs előlapi kamera ha jól láttam viszont Gorilla kijelzős, a Lenovo viszont még egy kicsit nagyobb mint a Galaxy S3 és már azt is kicsit nagynak tartom.
Kamerában is kb ugyan az a kettő, GPS is kb.
Ami nekem talán fontosabb lenne (és úgy láttam ezzel vannak gondok) az a határidő napló kezelése. Praktikusságból a Google naptárat tudnám jól használni, amit gépen, telefonon jól el tudok érni. Ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalat van?
Amúgy véleményt, javaslatot szeretnék kérni, melyik lenne a jobb megoldás? Ki mit javasol?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest