Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Tisztelt Kollégák!
Nem vagyok kezdő Dual SIM-es és maga okostelefon felhasználó,de mégis segítséget kérnék tőletek.Ha tudtok segítsetek kérlek szépen.
Nekem 1 hónapja egy ZOPO ZP200-asom van,amit nagyon szeretek,rendeltem utólag hozzá egy HDMI kábelt és nem müködik,azaz nem ,,látja TV-t és fordítva" :-(
A Settings (Beállításokban) nem kell különös képpen semmit sem bállítani,automatikusan felkéne ismerje.
Leht,hogy ROOT-oltam és ez ,,nem tetszett" neki vagy kitöröltem véletlenül valami fájlt,mert a HDMI Menüje is halvány,nem enged belépni a HDMI Settings-be....
Ja ...és még egy dolog
SB adatkábellel sem ,,látom" ,azaz nem tudom PC-el összekötni,mert a drivereket sem lehet feltenni a Windows 7 64 bit-re...vagy én lennék ennyire béna?? :-(
Tanácsokat várok!
Nem szeretném feltenni az Android 4.0 verziójú firmware-t,mert még nem tökéletes,de friisiteni szeretném,azaz a gyárit a 2.3.6-sat visszatenni (mert lehet,hogy sérült!!!) hátha ez megoldaná a problémáimat...honnan tudnám letölteni,annyit vadászom és mégsem találom :-(
Ha megtalálnám talán akkor sem tudnám otthon frissiteni,mert nem kommunikál a PC-el CSAK merevlemezként tudok írni rá!!
Várom hsz-kat.
Tisztelettel,
József!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
SB adatkábellel sem ,,látom" ,azaz nem tudom PC-el összekötni,mert a drivereket sem lehet feltenni a Windows 7 64 bit-re...vagy én lennék ennyire béna?? :-(