- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Szia!
- Wifi hotspot, usb tethering és wifi direct menük vannak benne, de még egyiket sem próbáltam. Ezek már az x18i-ben is megvannak, ott sem próbáltam sose

- Nagyon még nem tudok róla normál használati infot. Feltettem a widgeteket amiket használni szoktam: óra, időjárás meg power controls widget. Töltöttem le gmail appot és beállítottam auto syncre.
Így jelenleg 266MB használt, 209MB szabad.
- Xperia S klónnak árulják, de a méretei alapján inkább Xperia P. A gombok máshol vannak rajta, úgyhogy szilikon tok biztos nem lesz rávaló. Az x18i-ben SE BA750 akksi van, ebben viszont már valami más. Méretre hasonló, de van rajta egy igazító bevágás és a szélei szögletesek. Az akksin pedig az áll, hogy original x26i battery
Ettől függetlenül, hozzáértő biztos meg tudná mondani hogy milyen akksinak a másolata.
Én ilyen kihúzó füles műbőr tokot használok. Az x18i-hez rendeltem Xperia Arc tokként, na az ehhez is tökéletesen passzol.Közben sikerült életre kelteni a Play Store-t, kellett neki egy clear data a play store és a google services framework appokon majd egy telefon restart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő