- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
Axon 7 et frissítettem Oreó -a (ZTE oldaláról van) és ez előidézett egy olyan anomáliát, hogy nem tölt csak USB ről. Én napközben többnyire gépe előtt ülök így nekem az lenne a kényelmes. Felcsatlakoztatom csipog jelzi a töltést eltelik 1-2 mp és megint csipog és már nincs jelzés. Nem is tölt rajta hagytam hátha csak nem jelzi, de nem az akku% lefelé megy.
Próbáltam másik kábellel saját töltővel más töltővel másik géppel, de nem változott az eredmény.
És az igazi csavar, hogy topikjában érdeklődtem másoknak nincs ezzel gond kipróbálták és töltött. Van valami ötletetek mi lehet a gigsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest