Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van a háztartásunkban 2db Elephone P8000. Mindkettő elég szar akku idővel bír, 3 évesek. Egyik még napi használatban van, másik már csak amolyan vésztartalék. Amit még napi szinten használnák másfél hete kapott új aksit, de semmi javulás nem történt. Nagyon gyakran előfordult és még mostanában is, hogy egy teljes éjszaka nem elég hogy 100%-ra feltöltse, előfordul hogy teljesen feltöltött állapotból néhány óra alatt szinte csutkára merül, van olyan hogy jelzi az alacsony töltöttséget 15%, majd 2 perc múlva ki is kapcsol. Ha van valami ötletetek mit lehetne vele csinálni, örülnékMint írtam aksi csere megvolt, már azon is agyaltam hogy a gyári 5.1 droidot le kéne cserélni valamire, de ehhez nagyon nem értek, nem tudom mit volna érdemes felrakni, milyen módon és hogy esetleg mentést érdemes-e csinálni, stb. Ha van valami kipróbálni való javaslatotok, nagyon boldog lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest