Hirdetés
- iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Male
nagyúr
válasz

Bagira01

üzenetére
						Szép
 ....én kezdettől inkább a gépre dugom... a Corsair tápról járatott USB-ben jobban bízom 
Nekem a tabhoz adtak hasonlóan hibás töltőt. Bedugtam, és semmi... szétszedtem, abban a középső, 4 lábú chipnek hiányzot a fele, de már az összerakás előtt letörhetett, mert nem volt benne a hiányzó darabka.
(szó nélkül küldtek újat, de az meg 2A-es és nem 3, így kevés... de nem is érdekelt, úgyis a gépről töltöm azt is... a rossz töltőről levágtam a kábelt, és összeraktam egy molex-szel, így közvetlenül a gép tápjáról kapja, és az biztos elég neki
 ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

....én kezdettől inkább a gépre dugom... a Corsair tápról járatott USB-ben jobban bízom