- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android dual SIM okostelefonok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
re-d-evil #1393 üzenetére
Ok, de mit ronthattam el? Próbáltam png-be, és jpeg-be is menteni, Számítógépen is fekete képeket csinál mint ahogy leírtam az előbb is. A 19es nagyítást Google hybriddel próbáltam, hogy lehessen offline is használni a google maps-t, de a túristatérképet is próbáltam, helyzet ugyanaz volt. Próbáltam sokmindent, de nem vágom. Látszólag mindent jól csinál a creator, csak a végeredmény, az a pár száz, vagy ezer kis 200x200 pixel körüli kép amit csinál, egytől egyig egy fekete paca. Creatorban még minden látszik, látszik a rácsozás, hogy milyen képeket fog majd csinálni, azt is kiírja mennyit, végig is megy a konvertálás, de mindig ez a vége.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest