Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
re-d-evil #1395 üzenetére
Na, félig sikerült. Nem minden térképet csinál meg nagy nagyítással. A sima google map-ot sikerült megcsinálni, de ha ki-be akarsz nagyítani, úgy veszem észre, bizony végig kell pipálni a többi értéket is, de úgy iszonyat sok helyet foglal. Arról nem is beszélve, hogy a gps 500m-re arrébb érzékelte a telefont, magyarul el vagyok csúszva a térképen... Így nehéz lenne tájékozódni.
Valahogy úgy érzem, nem ez lesz az én túrás progim, vagy sokat fogok még vele szenvedni...
-
Jinxx
senior tag
válasz
re-d-evil #1393 üzenetére
Ok, de mit ronthattam el? Próbáltam png-be, és jpeg-be is menteni, Számítógépen is fekete képeket csinál mint ahogy leírtam az előbb is. A 19es nagyítást Google hybriddel próbáltam, hogy lehessen offline is használni a google maps-t, de a túristatérképet is próbáltam, helyzet ugyanaz volt. Próbáltam sokmindent, de nem vágom. Látszólag mindent jól csinál a creator, csak a végeredmény, az a pár száz, vagy ezer kis 200x200 pixel körüli kép amit csinál, egytől egyig egy fekete paca. Creatorban még minden látszik, látszik a rácsozás, hogy milyen képeket fog majd csinálni, azt is kiírja mennyit, végig is megy a konvertálás, de mindig ez a vége.
Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest